Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 30 septembrie 2008 - 04:26
a vrut sa incheie depasirea prea din scurt, ptr a nu intra pe linia continua.
posibil ca nici cel cu autobuzu/cisterna/camionu/etc sa nu fi fost atent si sa-l fi vazut decat in ultimul moment
nu venea nimic din fata deci nu era motiv de "panica" extrema pentru dacie
s-a repliat mai repede din depasire decat a fost cazul.
daca ala cu tiru era atent putea fi evitat ( zic eu ) dar vina e a daciei.
nu poti depasi, ori nu depasesti, ori franezi si te bagi la loc.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 30 septembrie 2008 - 04:30
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 septembrie 2008 - 04:31
.a fost fault...ba nu..
Scris 30 septembrie 2008 - 04:31
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 septembrie 2008 - 05:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 septembrie 2008 - 05:13
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 30 septembrie 2008 - 05:24
Sa nu-mi ziceti ca a demarat camionul ca un dragster ca nu tine....
Scris 30 septembrie 2008 - 05:39
despre fotografie
Scris 30 septembrie 2008 - 05:55
era presat de linia continua. eu treceam peste fara nici o greata.
Nu cred ca era vorba de asta. Nu'mi zice ca intr'o depasire in care vezi ca'ti vine masina din fata (chiar daca nu f aproape), mai stai sa te uiti la linia continua ... Eu chiar nu cred ca am tinut cont vreodata de asta (adik sa termin depasirea naparat pe linia intrerupta)
Scris 30 septembrie 2008 - 06:00
Scris 30 septembrie 2008 - 06:56
daca vezi ca e linie continua, si mai vine si ceva din fata, nu cred ca mai depasesti...
Scris 01 octombrie 2008 - 07:28
despre fotografie
Scris 01 octombrie 2008 - 11:19
Adevărata personalitate a unui individ este redată de felul în care tratează o persoană ce nu-i poate oferi nimic în schimb...
Scris 01 octombrie 2008 - 11:21
Scris 02 octombrie 2008 - 12:16
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 02 octombrie 2008 - 10:54
astea de care zici tu cred ca sunt pt cei care vin din sens opuspai uneori linia continua apare in mod stupid. sunt multe curbe care nu au linie continua, dar aceasta incepe imediat cu linia dreapta unde ai vizibilitate. cred ca au gandit asa, aici e oricum curba, asa ca nu e nimeni nebun sa depaseasca si unde ar putea sa depaseasca, ii trantim noi linie continua si asteptam sa treaca fraierul. pai ce, gurile noastre sa nu manance si ele?
oricum faptul ca ala cu dacia se baga prea din scurt si idioteste (cine stie ce-a avut in cap) e destul de evident, asa ca hai sa postam un alt filmuletz si sa-l cmentam pe ala, asta e epuizat
Aceasta postare a fost editata de salesman: 02 octombrie 2008 - 10:55
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 02 octombrie 2008 - 06:29
despre fotografie
Scris 02 octombrie 2008 - 07:15
despre fotografie
Scris 03 octombrie 2008 - 09:25
Scris 03 octombrie 2008 - 12:59
era radar la iesirea din iasi duminca seara (e85) si la nici 200m a trebuit sa franez TARE pentru ca vreo 20 de vaci traversau drumul.pe E85 carutele au liber la circulatie. bun asa, zeci de radare si carute. acum au mai bagat o camera pe traseu.
din pacate era prea aglomerat sa intorc sa ma iau de militan insa daca era vreunul pe dreapta faceam ca trenul...e incredibil, vacile linistie, pe drum european sub privirile politiei..cu radarul, evident
Scris 03 octombrie 2008 - 02:09
Supernova 1.4. 75cp.Mult,prea mult pentru caruta asta.
Scris 03 octombrie 2008 - 02:10
Scris 03 octombrie 2008 - 02:51
Scris 03 octombrie 2008 - 05:20
am revazut de vreo 10 ori secventa cu accidentul si impresia care mi-a lasat-o a fost ca cel cu tirul (cel care filma) a facut-o intentionat. nu cred ca a accelerat cat a franat f tarziu si puternic tocmai pentru "a-i demontra" ceva celui cu dacia. vedeti cat de repede si aproape ajunge in spatele loganului.
chiar si dupa ce a intrat dacia rosie in peisaj tot nu a schitat nici un gest decat dupa ce era prea tarziu.
de altfel ce rost avea camera aia acolo? e vreo noua reglementare pentru camioane?
Scris 03 octombrie 2008 - 05:27
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi