Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 21 iulie 2009 - 11:07
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 21 iulie 2009 - 11:10
iar ala care se plimba fara nici o reactie, no comment. ce a cautat, a gasit.
pai nu e bine, ca soferul nu mai vedea nimic ...
nu a vazut pana acolo si cu ea lasata.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 iulie 2009 - 11:44
Scris 21 iulie 2009 - 11:44
in general, ma refeream...
Scris 21 iulie 2009 - 11:50
nu stiu daca l-a vazut ca avea o masina in dreapta care l-a mascat
de parca o avea in fata si a disparut brusc. pietonul merge incet, masinile sunt departe. e luminat. omu se dadea si se uita cum il face pe ala ca el are m3 frate. nu se uita in fata. sau a presupus ca vine el cu m3 si pietonul fuge.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 iulie 2009 - 07:20
accidentul asta cred ca ar trebui pus undeva sa il vada toti si pietoni si soferi ,cred ca mai ales pietonii ar avea multe de invatat inca la noi se traverseaza pe principiul lasa ca ma fereste ala,acum ca un mic off topic,la statia de metrou Pipera mai tot timpul trebuie sa trec liniilea alea de tramvai sa intru pe o straduta cu cladire de birouri jur ca nimeni niciodata nu se da la o parte de pe linia de tramvai din fata masinii oricat de aproape as trece de ei(odata cred ca am si sters pe unul/una cu masina),ok sa treaca dar oamenii nici macar nu se grabesc trec la fel de incet si daca ai claxonezi eventual te injura.So posibil ca intr-o zi sa ma vedeti la stiri ca am batut s-au m-a batut un pieton
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 22 iulie 2009 - 07:25
Scris 22 iulie 2009 - 08:38
- masinile nu mi se pare ca aveau o viteza prea mare ( rezonabila ) poate nu legala dar un 70-80kmh plauzibil
- masinile sunt destul de "paralele", sansele ca m3istu sa vada pietonul mi se pare FOARTE MARI ( dar probabil neatentia soferului )
- accidentul asta putea fi evitat LEJER.
- imbecilitatea pietonului nu are limite. si-a asumat riscurile.
- sunt foarte curios cine va fi de vina pana la urma.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 22 iulie 2009 - 09:58
pietonul venea din dreapta, el avea masina in dreapta sade parca o avea in fata si a disparut brusc. pietonul merge incet, masinile sunt departe. e luminat. omu se dadea si se uita cum il face pe ala ca el are m3 frate. nu se uita in fata. sau a presupus ca vine el cu m3 si pietonul fuge.
exista urma de indoiala?- sunt foarte curios cine va fi de vina pana la urma.
Scris 22 iulie 2009 - 10:26
Dupa parerea mea, restul chiar nu mai conteaza.....
Doar daca semaforul functiona si ar fi fost rosu pentru pieton. Asta se poate observa din inregistrarea camerei, pe care noi nu o putem vedea din cauza unei sigle ( sau cum s-o numi aia ) idioate pe ecran.
Scris 22 iulie 2009 - 10:55
si ce daca era zebra? era pe rosu.
da mike, exista mari urme de indoiala asupra vinovatiei.
Scris 22 iulie 2009 - 10:56
am aflat de ieri de accidentul asta..foarte trist ca un tanar de 18 ani sa pateasca asta fara sa faca vreo greseala...doar la momentul nepotrivit a fost acolo
este incredibil ce ghinion a avut, pur-si-simplu nesansa, sau hazardul, destinele oamenilor sunt ciudate, suntem pioni, ce sa mai.....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 22 iulie 2009 - 11:07
lumineaza-ma si pe mine ca nu intelegda mike, exista mari urme de indoiala asupra vinovatiei.
Scris 22 iulie 2009 - 11:59
- soferul vinovat, neatentie, viteza mare probata ( desi mie nu mi se pare ca aveau nu stiu ce viteza... ), etc
- culpa comuna
- pieton vinovat, ptr ca a traversat neregulamentar pe rosu.
sunt TARE curios care va fi rezultatul.
Scris 22 iulie 2009 - 12:10
2.culpa comuna daca se dovedeste ca soferul avea peste viteza legala
3.pietonul daca a trecut pe rosu si asa am inteles
eu merg pe 2 sau 3
Scris 22 iulie 2009 - 12:22
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 22 iulie 2009 - 12:29
phey a zis clar ca a trecut neregulamentar, PE ROSU.
si ce daca era zebra? era pe rosu.
.......
Daca pietonul a trecut pe rosu, ura si la gara. Viteza masinii nu poate fi demonstrata/probata fara aparat radar.
Scris 22 iulie 2009 - 12:29
iar 2 e ok doar daca poti proba viteza..si nu cred ca ai cum
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 22 iulie 2009 - 12:30
Scris 22 iulie 2009 - 12:48
Scris 22 iulie 2009 - 02:07
noah... aia joaca in alta liga.
Scris 22 iulie 2009 - 03:23
pai da...si aici nu e ca la "cedeaza trecerea"..acolo poti spune "am trecut ca era departe, de ude sa stiu ca are 200 la ora"...Daca pietonul a trecut pe rosu, ura si la gara. Viteza masinii nu poate fi demonstrata/probata fara aparat radar.
aici n-ai ce cauta pe acolo cand e rosu..punct....
Scris 22 iulie 2009 - 03:30
Exact !......
Aceasta postare a fost editata de Relu: 22 iulie 2009 - 03:31
Scris 22 iulie 2009 - 04:58
Scris 22 iulie 2009 - 06:23
da, ai perfecta dreptate, dar din pacate aici e romania, unde legile sunt asa... doar sa fie...pai da...si aici nu e ca la "cedeaza trecerea"..acolo poti spune "am trecut ca era departe, de ude sa stiu ca are 200 la ora"...
oricum, sunt de parere ca pustiu avea experienta ZERO, fie el si cu dacia sau emtrei sau veyron, ca la ce viteza avea, fie si 80-100kmh, daca belea ochii unde trebuie, adica IN FATA ( ca masinile mergeau in paralel, deci putea lejer sa-l vada pe cercopitec in mijlocul drumului, ca doar nu i-a sarit in fata de dupa un troleu ) putea si evitat.
Scris 22 iulie 2009 - 06:35
Ideea e ca orice accident se judeca in baza unui regulament de circulatie, si conform regulamentului lemurianu belit e vinovat. Tot conform legii, daca e vinovat, "calcatul" ar putea fi dat in judecata de pilotul idiot sa-i repare masina....
Aceasta postare a fost editata de Relu: 22 iulie 2009 - 06:36
Scris 22 iulie 2009 - 09:52
Iar retardul de la volan avea loc cacalau sa-l evite, e clar ca nu-l interesa ce-i pe strada, ci doar daca e el primul.
Aceasta postare a fost editata de neron: 22 iulie 2009 - 09:55
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi