Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 07 septembrie 2009 - 03:37
Scris 07 septembrie 2009 - 03:43
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 08 septembrie 2009 - 08:42
Scris 08 septembrie 2009 - 08:43
Scris 08 septembrie 2009 - 08:58
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 17 septembrie 2009 - 08:42
... nimic inedit ... da' imi place urmatorul paragraf:
"Din primele verificări a reieşit că taximetristul circula cu viteză excesivă, dinspre Năvodari către Constanţa, şi a pierdut controlul direcţiei autovehiculului, intr�nd �n st�lp", a afirmat reprezentantul SPR.
Conducătorul auto a declarat că a circulat cu viteză la solicitarea clientelor, care l-au rugat să se grăbească pentru că ele trebuie să ajungă la facultate ca să susţină un examen.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 17 septembrie 2009 - 08:50
Şoselele din Bistriţa-Năsăud lăsate �n paragină fac noi victime. O femeie a ajuns la spital supă ce s-a prăbuşit cu maşina �ntr-o r�pă ad�ncă de 15 metri, din cauza unei porţiuni de drum surpat şi nesemnalizat.
Scris 17 septembrie 2009 - 10:04
Si daca le zici "lemurieni" se supara...........
Conducătorul auto a declarat că a circulat cu viteză la solicitarea clientelor, care l-au rugat să se grăbească pentru că ele trebuie să ajungă la facultate ca să susţină un examen.[/i]
Scris 17 septembrie 2009 - 11:51
http://stirileprotv....icio-sansa.html
Si inca una de azi. Creepy.
http://stirileprotv....vezi-video.html
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 17 septembrie 2009 - 12:12
Ieri asteptam pe cineva pe mihai bravu, la statia de metrou (vis-a-vis de rompetrol) si ma ingrozeam cati pietoni batuti in cap, unii si cu copii mici, treceau pe locuri nemarcate doar ca sa... (nu-mi explic). Trecerea de pietoni era cam la maxim 20 de metrii mai in spate... unde soferii chiar opresc in 80% din cazuri sa lase pietonii sa treaca... cata inconstienta :|
Scris 17 septembrie 2009 - 12:37
Stii ca sunt motociclist, insa nu pot accepta aia cu : "n-a dat prioritate masina" etc... in momentul cind motocicleta merge cu peste suta/h !! Dai prioritate sau esti atent la vehicule, NU LA GLOANTE !!!!!Apropo de motoclisti, insa vina a fost pietonului. Am trecut si eu pe acolo, imediat dupa accident si m-au socat cele 2 balti uriase de sange. Mama unui amic a vazut live accidentul.
....
Scris 17 septembrie 2009 - 12:49
P.S. Cand am zis ''apropo de motociclisti'' nu am vrut sa spun in vreun fel ca sunt impotriva lor, asa cum e la moda mai nou, dimpotriva.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 17 septembrie 2009 - 12:59
Tu si inca cativa dinosauri. Ia intra pe toate foroamele de moto (din .ro, evident) si sa vezi parerea celor mai tineri si mai inteligenti despre acest aspect. Drept e ca majoritatea nu mai ajung fosile, sunt ingropati de tineri. Aia putini care ajung la varsta de impaiere isi vor schimba optica, gandind ca tine. Prea putini.Stii ca sunt motociclist, insa nu pot accepta aia cu : "n-a dat prioritate masina" etc... in momentul cind motocicleta merge cu peste suta/h !! Dai prioritate sau esti atent la vehicule, NU LA GLOANTE !!!!!
Scris 17 septembrie 2009 - 06:28
Sincer, mi se rupe citi mai ajung acolo. Marea problema e ca victimele lor in fata legii ies vinovate pentru ca legea circulatiei din ro. e de cel mai mare RAHAT !..... Aia putini care ajung la varsta de impaiere isi vor schimba optica, gandind ca tine. Prea putini.
Scris 17 septembrie 2009 - 07:47
"Vine Gigi cu dacia si se opreste la intersectie. Gigi este sofer de 40 de ani, sofer pe tir, sofer cu experienta. Gigi nu prea face greseli la volan. Este om cu capul pe umeri, om cu responsabilitati, cu nevasta si 3 copii. Este un om care munceste din greu pentru a-si intretine familia si a-si creste copiii asa cum trebuie. Gigi este um om care nu are nevoie de probleme. Gigi poate fi si tatal tau.
Gigi se asigura inainte de a intra in intersectie, pentru ca asa spune legea. Se uita lung la dreapta, nu vede nimic. Se uita lung la stanga, vede un punct de lumina. Punctul poate fi un bec aprins care palpaie prin fereastra unei case. De fapt ce nu stie Gigi este va punctul de lumina esti TU, idiotul care strabate DN1 cu 280 km/ora.Gigi sta, isi face calculele batraneste. Chiar daca punctul ar fi o masina, nu ar avea cum sa ajunga la el in urmatoarele secunde. Imposibil. Gigi om atent, iese in DN1 sa isi duca copiii la iarba verde. Idiotul, venind cu 280 km/ora, strabate cei 700m distanta in 10 secunde si se infige in dacia lui Gigi, trecand prin portiera si iesind pe cealalta parte a masinii cu 2 dintre cei 3 copii a lui nea Gigi. Copiii mor. Idiotul de tine moare. Lumea lui Gigi este intoarsa pe dos. Gigi se spanzura. Parintii tai se spanzura pentru ca esti, sau ai fost unicul copil.
Esti un idiot. Sau mai degraba ai fost un idiot. Prietenii te plang. Pe forum se scriu mii si mii de RIP-uri, cum ca ce baiat bun ai fost. Toti te plang. Vina, clar, a lui Gigi. Nimeni nu il plange pe Gigi si cei 2 copii. Daca as fi Gigi, nu m-as fi spanzurat, ci te-as fi omorat cu mainile mele. Ai fost un idiot."
Iangşilor nici ca le pasa, desi sunt caracterizati perfect.
Scris 17 septembrie 2009 - 07:58
Scris 18 septembrie 2009 - 11:11
nu ai ce cauta pe strada si punct, poate sa nu fie nici un vehicul pe 10km..
Scris 18 septembrie 2009 - 11:38
Si chiar asa, sa presupunem ca unu intra pe rosu. In oras circuli cu 50/h max. La viteza asta riscul de a se lasa cu mortaciuni e redusa. Asta e si motivul pentru care limita de viteza in oras nu e 100.
Scris 20 septembrie 2009 - 06:17
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 20 septembrie 2009 - 06:38
Scris 20 septembrie 2009 - 08:17
Scris 20 septembrie 2009 - 08:27
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 septembrie 2009 - 08:30
nasoala zona aia....ca sunt dealuri si se baga toti bezmeticii sa depaseasca. iar politistii stau la panda cu radaru. o data era un vento cu nr de MAI, dar cu cartoane in geam :hammer:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 20 septembrie 2009 - 08:53
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 septembrie 2009 - 12:03
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi