Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 04 ianuarie 2010 - 08:57
Si nici nu mai laudati asa tare ca nici 4x4 nu face minuni. Am fost pasager intr-unul la un moment dat si ce piruete pe un drum forestier a facut.. nici acum numi explic cum.
Apropos.. sper sa functioneze chestia cu bonus malus. Poate devin mai atenti prosti, cu toate ca slabe sanse.
Oricum azi se circula naspa. Cel putin la ora 6 asa era. Eu nu am facut decat cu 2 min mai mult dar eram primul intodeauna la semafor si ... masina mea nu are ... vre-o combinatie de 3 litere asa ca pleaca de la semafor sensibil mai repede decat restul. Doar pe 10% din traseu am vazut "negru", in rest doar zapada framantata. Sper sa se fi rezolvat.
Salesman.. pacat de evenimentul tau si sper sa ramai cu ceva invataminte mai mult de 2-3 saptamani,
Sa sti ca nici "verificarea" terenului nu este valabila mereu, pt ca zonele cu aderenta si fara pot alterna si in oras, nu doar in afara oraselor cand temperatura este in jurul a -1*c +1*c din cauza curentilor de aer formati de blocuri... etc.
Aceasta postare a fost editata de aztec: 04 ianuarie 2010 - 09:02
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:00
da mai mol, o sa o tot scad si poate data viitoare intr-o situatie ca cea de aseara o sa merg cu 30... sau poate 30,3 ca sa fie si cu virgulaIncercand sa calculez viteza finala in urma cumulului de reduceri, cu tot cu optimizare, dar in sens negativ, imi da ...cu virgula.
Incercand optimizarea in alalalt sens, potentialitatea alegerii unei masini in viitor nu se merita, avand castig de cauza ,,perpedes-ul''-iarna , respectiv tricicleta-vara...
Reparatia se duce in cateva zeci de milioane bune, putand sari chiar peste suta...
Presupun ca avea ABS, ca ASR-ul te-a ajutat sa pleci de pe bordura...
masini in viitor voi mai alege sigur (mai schimb si eu joburile, nu? ) si voi aplica ce-am zis mai sus.
aia cu reparatia de zeci de milioane am mai auzit-o si nu a fost cazul, o sa vedem la mecanic... evident daca nu se rezolva cu cateva mil, o sa fac totul pe casco. mi-e cam napsa fata de oamenii care mi-au dat masina caci sigur era a cuiva ...
skoda are abs si asr, nu are esp. la fel si a3-ul - abs si asr, fara esp.
skoda are matador m+s pe fata, iar pe spate nu stiu ce drac are
a3-ul are niste cauciucuri mai procopsite (nu stiu de care), de iarna si toate la fel...
nu stiu daca de fapt nu ar trebui sa fac un mic scandal firmei de leasing pt aceasta echipare...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:06
De aplicat, vei mai aplica, da' la slujbe nu la prevenire...
Odata plutas, intotdeauna plutas (e valabil si pentru mine).
Combinatiile alea de trei litere iti dau dar nu-ti pun in traista...Aztec.
Intotdeauna primul...
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:11
@aztec Tico sta foarte bine iarna am mai zis-o si franele sunt mega ok,marele avantaj e greutatea redusa,apropo de litere
personal am testat aseara DSC si face bine treaba,dar nici nu am exagerat foarte mult oricum prefer sa merg cu BMW-ul echipat cum trebuie(gume de iarna fata spate) decat sa iau Tico cu gume all season sau vara
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 04 ianuarie 2010 - 09:14
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:14
las, da-le dreq de fiare, bine ca nu-s vatamari corporale.
asa invatam...
ESPu e bun, dar pe gheata si viteza... poti sa te ESP pe el.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:15
Tico se poate atasa unui sistem si nu invers...
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:16
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:18
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:22
Insa doar daca ii ceri atat cat poate da.
Imediat cum depasesti acea limita nu te iarta.
Si asta este foarte riscant.
Ce poti sa ceri la o masina de 650kg cu tehnologie de baza de prin1990.
Oricum se pare ca necesita schimbare pana la iarna viitoare.
Poate Relu stie de ce, dar sa nu spuna.
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:23
dupa ce initial vrusesera sa imi dea una cu vara peste tot?
eu zic c-o sa aplic si stiu ca am mai aplicat, acum nu pot sa-ti promit nimic ca dup-aia iar ma fac de rahat ca n-am respectat aplicarile
iar cand am zis de masinile viitoare, nu ma refeream neaparat la 4x4 ci mai mult la echilibru, la distribuirea maselor, etc...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:28
pai cat timp "intelegi" masina e ok dupa aia doar sfantul Bulan te mai salveaza,personal ma inteleg destul de bine cu toate cele 3 cazane care le plimb:)Stiu asta , Tico este excelent iarna, si eu o cred.
Insa doar daca ii ceri atat cat poate da.
Imediat cum depasesti acea limita nu te iarta.
Si asta este foarte riscant.
Ce poti sa ceri la o masina de 650kg cu tehnologie de baza de prin1990.
Oricum se pare ca necesita schimbare pana la iarna viitoare.
Poate Relu stie de ce, dar sa nu spuna.
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:30
Asta-i viata, dar fiind vanzator n-ai cum si nici nu trebuie in ast caz a excela la moralitate...
Legat de distribuirea maselor, a echilibrului, dupa sarbatori le dai peste cap pana si unui subaru...
Ele, cazanele, te plimba...sa tii minte,Alex.
Aceasta postare a fost editata de LKS: 04 ianuarie 2010 - 09:32
Scris 04 ianuarie 2010 - 09:36
asa ca doar BMW ma plimba
Scris 04 ianuarie 2010 - 02:36
Mi-am zis , hai sa vad cauciucurile...
Pe fata cauciucuri de iarna iar pe spate...de vara.
Omul e in transhumanta...
Am mai ,,bunghit'' un x6, al unui vecin, benzinar mare, de 5,4 cred...si tare ma tem ca-i tot masina de terasa...
Scris 04 ianuarie 2010 - 03:48
acuma e tarziu, dar o frana de motor ceva, nu ajuta?!?
Scris 04 ianuarie 2010 - 04:25
am uitat sa scriu NU INCERCATI ASTA ACASA !!!
si sa scriu mai des GUME BUNE PE SPATE
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2010 - 04:26
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 04 ianuarie 2010 - 04:46
mda, am vazut si eu un x5 cu roti de vara, toate 4, si din alea pe 19 sau 20, talon jos, super late, se chinuia cu tot xDrive-ul sa urce masina pe trotuar unde era putina zapada... eu de acolo am iesit cu Laguna FWD, e drept cu anvelope iarna.
Pai cand eu si Viper va spuneam ca-i "popa", voi NUUUU..."batman...batman..."
Scris 04 ianuarie 2010 - 04:50
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2010 - 05:27
Gume spate vs fata ( la fwd ) inseamna traiectorie "mai" buna la frinare violenta vs "directie si tractiune" in general. Oricum, numai 2 gume de iarna e un super mega mare kakat pe orice tip de tractiune. Masina va fi extrem de dezechilibrata indiferent cum ai da-o........
si sa scriu mai des GUME BUNE PE SPATE
Si ma opresc aici .....
Scris 04 ianuarie 2010 - 05:53
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2010 - 06:54
anul trecut m-ai distrus cu atatea seminte.cred ca era mai buna aia cu gume vara peste tot. macar stia o treaba si mergea incet. asa te pacalesti singur
iara incepi?
Scris 04 ianuarie 2010 - 07:37
Bai, la tractiunea fata e asa:cred ca era mai buna aia cu gume vara peste tot. macar stia o treaba si mergea incet. asa te pacalesti singur
- iarna pe spate pentru femei
- iarna pe fatza pentru driftooo
Scris 04 ianuarie 2010 - 07:39
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi