Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 08 aprilie 2010 - 03:42
WTF ... aia credeau ca sunt in vreun film?
Eu ma intreb in ce lume traim ...
Ex-FN2 owner
Scris 08 aprilie 2010 - 03:51
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 08 aprilie 2010 - 04:10
Adevarat grait-ai. Din pacate. Si sunt destul de multi care profita de acest lucru..... Si, din pacate, legal, chiar nusht ce puteau face mai mult politistii decat sa'i verifice pe respectivii
Una din cele vreo 3 strangeri de fese in 24 de ani de condus: acum cativa ani (vreo 5) ma intorceam de la carfur militari, cu sotia si copilul mic; toti cu centuri, inclusiv cel mic. Pe portiunea de sosea spre Chitile tocmai se lucra la largirea carosabilului, pe pertea dreapta a sensului de mers spre Chitila; semne de "drum in lucru", "40 la ora", "drum ingustat", etc. Era destul de liber si mergeam cu ~80, drumul permitea. Din spate vine un Audi A4, flashuri, claxoane, ce sa mai, comportamentul tipic. La un moment dat ma depaseste pe contrasens, si cand trece cu jumatatea masinii lui de a mea, trage tare dreapta. Am uitat sa spun ca in partea dreapta era "lipsa" carosabil, sapat cam la 60-80 cm, in vederea umplerii cu pietris sau ce se pune pe acolo. Noroc ca paranoic cum sunt, ma asteptam sa faca asta si am franat din timp. Destul de violent, noroc cu centurile pretensionate. Nu a oprit, nu a franat, s-a dus in legea lui, nu stiu care era aia.
A doua oara a fost prin 2003, unul cu un Xara Picasso cu numar de CV (tzi-am dat bip, sunt eu...etc) si unde singura "vina" pe care am avut-o a fost ca l-am depasit pe centura Ploiestiului (cred ca acum ceva timp am mai povestit asta). Depasire efectuata legal, cu asigurare, semnalizare, depasire in forta, 1-2-3, semnalizat, repliat pe banda, etc. Era pe la 2 noaptea, nu mai erau alte masini in trafic. Dupa ce m-am departat pe la 2-300 m de el, a inceput sa dea flashuri. Am accelerat, probabil nu-i placea numarul de B. A accelerat si el, flashuind in continuare. Am pus oglinda pe "antiorbire" si mi-am vazut de drum. E, te pui cu nebunul ! Ma ajunge din urma, ma depaseste claxonand si mi se baga in fata, insa fara sa franeze. Accelereaza, se duce. Ma bufneste rasul, imi imaginam tot felul de scenarii cu nebunu. La un moment dat incetineste, nu vizibil, insa eu, pastrand viteza, l-am depasit. Cum il depasesc, flashuri. Mai nene, asta e dus cu pluta, ma gandesc. Accelerez sa scap de dement, nimic, accelereaza si el. Fir-ar ! Trec de Petrom, Metro, accelerez. Flashuri. Ma dau pe banda 1, incetinesc. Ramanne in spatele meu, flashuri. Bun. Accelerez, banda 2, accelerez. Ala nimic, in spatele meu, flashuri. Claxoane. Hop, imi zic, asta ori e prost, ori e prost. Din nou banda 1, accelerez. Ramane pe banda 2, ajunge in dreptul meu, claxoane, semne...Pistolul intre scaune, cartus pe teava (numai asa merg noaptea la drum lung). Ma rog ca in cazul in care se ajunge la violente, sa nu fie nevoie sa fac uz de arma. Se baga in fata mea, claxoneaza si se duce. Sincer, nici acum, dupa atatia ani, nu realizez si nu imi dau seama care au fost motivele si scopul acestei sicanari.
Scris 08 aprilie 2010 - 04:40
Azi, de ex, veneam spre casa. Drum cu o banda/sens (fosta linie de tramvai). Pe sensul meu de mers, un Matiz oprit. Am asteptat sa treaca toti care veneau din fata, am dat un claxon si m'am bagat sa'l depasesc. Cand ma uit pe trotuarul din stanga (in dreapta e bordura inalta, apoi venind calea ferata), un agarici si cu o "doamna" stateau linistit de vorba, da se pare ca i'a deranjat ca claxonasem. Oricum, din punctul de vedere, aia nu era strada lu tata si ce, n'am volan, deci el poate sa opreasca unde vrea el.
Ma gandeam sa dau in marsarier sa'i sifonez un pic masina, insa legal mi'o luam. Nici daca as l'as fi lovit din spate nu's sigur ca eram mai ... bine. Cand n'ai cu cine ... mai bine'ti vezi de treaba, mai ales ca eram si cu maica'mea in masina ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 08 aprilie 2010 - 05:08
e luata de pe alt forum.
Scris 08 aprilie 2010 - 07:59
Scris 08 aprilie 2010 - 08:05
Scris 08 aprilie 2010 - 08:42
Scris 08 aprilie 2010 - 09:06
Si nu stiu ce ma face sa cred ca va fi la fel si de acum incolo.....
Scris 08 aprilie 2010 - 09:41
Scris 08 aprilie 2010 - 10:24
Acum 2 seri, 20:30, pe un blvd din CT. Oprisem (sa zicem neregulamentar - aveam insa avariile puse si eu eram inca in masina ) pentru 2 minute la un magazin si pentru ca ar fi trebuit sa ocolesc pe niste stradute sa ajung unde trebuia, am preferat sa tai linia dubla continua. Am asteptat un maxi'taxi care venea din fata sa treaca si am intors masina. Cand eram pe mijlocul strazii mi'a atras pretena atentia ca e Politia pe partea ailalta si atunci i'am vazut si eu: un Logan si unul din politai statea langa masina, probabil isi freca deja mainile cand m'a vazut intorcand. Fiind insa mascat de maxi'taxi, am bagat marsarier pana in intersectie (vreo 200-250m) si dup'aia dus am fost.
Ce m'a mirat insa e ca politistii nici macar nu s'au sinchisit sa se ia dupa mine, desi nu cred c'a durat mai mult de 2-3 secunde pana a trecut maxi'taxi si ei ar fi vazut ca eu dau inapoi. Probabil au preferat sa'si pastreze pozitia strategica si sa astepte altul la rand ...
Totusi, daca nici macar cand infractiunea se petrece ezac sub ochii lor politistii nu reactioneaza ... de ce ne'asteptam sa o faca in alte cazuri?
Da, recunosc, mi'a convenit comoditatea lor (mai ales cand ma gandesc la amenda), insa sper doar sa nu ajung in situatia in care eu sa am nevoie de promptitudinea si operativitatea lor ...
Scris 08 aprilie 2010 - 10:46
am dat un claxon si m'am bagat sa'l depasesc.
Ma gandeam sa dau in marsarier sa'i sifonez un pic masina, insa legal mi'o luam. Nici daca as l'as fi lovit din spate nu's sigur ca eram mai ... bine.
am preferat sa tai linia dubla continua.
am bagat marsarier pana in intersectie (vreo 200-250m) si dup'aia dus am fost.
Da' periculos mai esti ... in 21 aprilie vin pe la tine prin oras ... sper sa nu ne intilnim in trafic
Scris 08 aprilie 2010 - 11:11
Scris 08 aprilie 2010 - 11:28
Scris 08 aprilie 2010 - 11:39
nu uita ca la C-ta se circula ca la Birmingham. dreapta !!
... pe la C-ta am mai fost ... da pe la Birmingham inca n-am avut ocazia
L.e. - da' stii cum e ... pina la D-zeu te maninca sfintii ... adica pina la C-ta mai e valea Oltului, centura capitalei (sau chiar centru capitalei ... depinde de ce sfaturi imi dati voi si ce idei de moment o sa aiba colegii din masina*) ... ca Tm - Lugoj inca e ok ...
* in afara de ideea aia ca daca ii las sa fumeze in masina (pe centura cu geamurile deschise) ma lasa sa dau muzica mai tare ... au mai avut-o o data si a fost net in defavoarea lor
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 08 aprilie 2010 - 11:44
Scris 09 aprilie 2010 - 12:04
Adriane, nu uita ca la C-ta se circula ca la Birmingham. Depasirile se fac EXCLUSIV pe dreapta !!
Doar aia cu masini puternice, TURBO
Scris 09 aprilie 2010 - 12:10
... deci eu, ca orice luzar, depasesc pe stinga
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 09 aprilie 2010 - 12:10
Scris 09 aprilie 2010 - 12:11
Scris 09 aprilie 2010 - 12:50
Poate si in Buc ar fi la fel, numai ca acolo oricum nu e vreo banda libera
Scris 09 aprilie 2010 - 07:49
Scris 09 aprilie 2010 - 08:28
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 09 aprilie 2010 - 12:58
Acum vreo 10 minute a avut loc un accident cu 3 masini, una din ele ajungand cu spatele pe trotuar cu hayonul infipt in stalpul de iluminat. Politie, pompieri, salvare si cel putin un "fier" in dauna totala.
Scris 09 aprilie 2010 - 02:54
A cata oara te rog sa pui un webcam...A cata oara scriu aici despre intersectia Floreasca-Eliade?
Scris 10 aprilie 2010 - 07:09
Scris 10 aprilie 2010 - 09:52
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi