Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#1626 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 08 aprilie 2010 - 03:42

Mi se pare fabuloasa povestea lui George ...
WTF ... aia credeau ca sunt in vreun film?
Eu ma intreb in ce lume traim ...
  • 0

Ex-FN2 owner

#1627 adrian_r5

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 08 aprilie 2010 - 03:51

Motociclist spulberat de un microbuz, pe DN17
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1628 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 08 aprilie 2010 - 04:10

.... Si, din pacate, legal, chiar nusht ce puteau face mai mult politistii decat sa'i verifice pe respectivii

Adevarat grait-ai. Din pacate. Si sunt destul de multi care profita de acest lucru.
Una din cele vreo 3 strangeri de fese in 24 de ani de condus: acum cativa ani (vreo 5) ma intorceam de la carfur militari, cu sotia si copilul mic; toti cu centuri, inclusiv cel mic. Pe portiunea de sosea spre Chitile tocmai se lucra la largirea carosabilului, pe pertea dreapta a sensului de mers spre Chitila; semne de "drum in lucru", "40 la ora", "drum ingustat", etc. Era destul de liber si mergeam cu ~80, drumul permitea. Din spate vine un Audi A4, flashuri, claxoane, ce sa mai, comportamentul tipic. La un moment dat ma depaseste pe contrasens, si cand trece cu jumatatea masinii lui de a mea, trage tare dreapta. Am uitat sa spun ca in partea dreapta era "lipsa" carosabil, sapat cam la 60-80 cm, in vederea umplerii cu pietris sau ce se pune pe acolo. Noroc ca paranoic cum sunt, ma asteptam sa faca asta si am franat din timp. Destul de violent, noroc cu centurile pretensionate. Nu a oprit, nu a franat, s-a dus in legea lui, nu stiu care era aia.
A doua oara a fost prin 2003, unul cu un Xara Picasso cu numar de CV (tzi-am dat bip, sunt eu...etc) si unde singura "vina" pe care am avut-o a fost ca l-am depasit pe centura Ploiestiului (cred ca acum ceva timp am mai povestit asta). Depasire efectuata legal, cu asigurare, semnalizare, depasire in forta, 1-2-3, semnalizat, repliat pe banda, etc. Era pe la 2 noaptea, nu mai erau alte masini in trafic. Dupa ce m-am departat pe la 2-300 m de el, a inceput sa dea flashuri. Am accelerat, probabil nu-i placea numarul de B. A accelerat si el, flashuind in continuare. Am pus oglinda pe "antiorbire" si mi-am vazut de drum. E, te pui cu nebunul ! Ma ajunge din urma, ma depaseste claxonand si mi se baga in fata, insa fara sa franeze. Accelereaza, se duce. Ma bufneste rasul, imi imaginam tot felul de scenarii cu nebunu. La un moment dat incetineste, nu vizibil, insa eu, pastrand viteza, l-am depasit. Cum il depasesc, flashuri. Mai nene, asta e dus cu pluta, ma gandesc. Accelerez sa scap de dement, nimic, accelereaza si el. Fir-ar ! Trec de Petrom, Metro, accelerez. Flashuri. Ma dau pe banda 1, incetinesc. Ramanne in spatele meu, flashuri. Bun. Accelerez, banda 2, accelerez. Ala nimic, in spatele meu, flashuri. Claxoane. Hop, imi zic, asta ori e prost, ori e prost. Din nou banda 1, accelerez. Ramane pe banda 2, ajunge in dreptul meu, claxoane, semne...Pistolul intre scaune, cartus pe teava (numai asa merg noaptea la drum lung). Ma rog ca in cazul in care se ajunge la violente, sa nu fie nevoie sa fac uz de arma. Se baga in fata mea, claxoneaza si se duce. Sincer, nici acum, dupa atatia ani, nu realizez si nu imi dau seama care au fost motivele si scopul acestei sicanari.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1629 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 08 aprilie 2010 - 04:40

E greu sa'i intelegi p'astia cu mintea odihnita.

Azi, de ex, veneam spre casa. Drum cu o banda/sens (fosta linie de tramvai). Pe sensul meu de mers, un Matiz oprit. Am asteptat sa treaca toti care veneau din fata, am dat un claxon si m'am bagat sa'l depasesc. Cand ma uit pe trotuarul din stanga (in dreapta e bordura inalta, apoi venind calea ferata), un agarici si cu o "doamna" stateau linistit de vorba, da se pare ca i'a deranjat ca claxonasem. Oricum, din punctul de vedere, aia nu era strada lu tata si ce, n'am volan, deci el poate sa opreasca unde vrea el.
Ma gandeam sa dau in marsarier sa'i sifonez un pic masina, insa legal mi'o luam. Nici daca as l'as fi lovit din spate nu's sigur ca eram mai ... bine. Cand n'ai cu cine ... mai bine'ti vezi de treaba, mai ales ca eram si cu maica'mea in masina ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1630 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 08 aprilie 2010 - 05:08

in faza povestita nu eram eu , d'aia am pus " "
e luata de pe alt forum.
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#1631 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 08 aprilie 2010 - 07:59

Eh,atunci am rezerve,o fi arata povestitorul o "mxie" sau altceva. Nu ca asta ar scuza,dar provoaca. Oricum nebunia pe sosele parca se accentueaza, batranul ala in Craiova moare ca a traversat incet. Si pe mine ma seaca uneori pietonii care trec la misto,dar exclud batranii si oricum nu-mi vine sa-i bat. Trebuie cautate si aplicate solutii,chiar nu mai e ok
  • 0

#1632 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 08 aprilie 2010 - 08:05

pai camerele alea de milioane de euro ... ce dracu pazesc ?
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#1633 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 08 aprilie 2010 - 08:42

Azi era din nou s-o patesc in postura de pieton in deja celebra intersectie Floreasca / Eliade. De data asta eram pe trotuar si asteptam sa se faca verde impreuna cu alti 3 pietoni; un baiat vesel cu Golanu' de firma vine de pe Eliade si se infige spre stanga spre Floreasca. In ultimul moment "ingheata" cand vede ca de pe Ceaikovski vine, in viteza, alta masina. Cel care mergea legal a facut o manevra milimetrica de fandare evitand accidentul frontal - eu vedeam deja airbaguri sarite si salvarea la post - pozitionand insa masina cu botul spre coltul de trotuar unde eram noi. In alta fractiune de secunda a redresat-o si a strecurat-o la jumatate de metru de noi, oprind ceva mai incolo sa vada daca a atins ceva. Evident ilegalistu' care a taiat fata a accelerat si s-a dus. Si noi am traversat in treaba noastra :rolleyes:
  • 0

#1634 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 08 aprilie 2010 - 09:06

La tot ce povestiti aici trebuie sa multumim politiei romane pt implicarea de care a dat dovada pe parcursul timpului...
Si nu stiu ce ma face sa cred ca va fi la fel si de acum incolo.....
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#1635 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 08 aprilie 2010 - 09:41

PS. Are dreptate soata.. trebuie sa moara vre-o duzina de politisti(in accidente sau pe strada) sau chiar mai mult pt a schimba ceva in mentalitatea lor i sa inceapa sa-si faca datoria
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#1636 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 08 aprilie 2010 - 10:24

Un mic exemplu de cat de comozi sunt politistii la noi:

Acum 2 seri, 20:30, pe un blvd din CT. Oprisem (sa zicem neregulamentar - aveam insa avariile puse si eu eram inca in masina :P) pentru 2 minute la un magazin si pentru ca ar fi trebuit sa ocolesc pe niste stradute sa ajung unde trebuia, am preferat sa tai linia dubla continua. Am asteptat un maxi'taxi care venea din fata sa treaca si am intors masina. Cand eram pe mijlocul strazii mi'a atras pretena atentia ca e Politia pe partea ailalta si atunci i'am vazut si eu: un Logan si unul din politai statea langa masina, probabil isi freca deja mainile cand m'a vazut intorcand. Fiind insa mascat de maxi'taxi, am bagat marsarier pana in intersectie (vreo 200-250m) si dup'aia dus am fost.
Ce m'a mirat insa e ca politistii nici macar nu s'au sinchisit sa se ia dupa mine, desi nu cred c'a durat mai mult de 2-3 secunde pana a trecut maxi'taxi si ei ar fi vazut ca eu dau inapoi. Probabil au preferat sa'si pastreze pozitia strategica si sa astepte altul la rand ...
Totusi, daca nici macar cand infractiunea se petrece ezac sub ochii lor politistii nu reactioneaza ... de ce ne'asteptam sa o faca in alte cazuri?
Da, recunosc, mi'a convenit comoditatea lor (mai ales cand ma gandesc la amenda), insa sper doar sa nu ajung in situatia in care eu sa am nevoie de promptitudinea si operativitatea lor ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1637 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 08 aprilie 2010 - 10:46

am dat un claxon si m'am bagat sa'l depasesc.
Ma gandeam sa dau in marsarier sa'i sifonez un pic masina, insa legal mi'o luam. Nici daca as l'as fi lovit din spate nu's sigur ca eram mai ... bine.

am preferat sa tai linia dubla continua.
am bagat marsarier pana in intersectie (vreo 200-250m) si dup'aia dus am fost.

Da' periculos mai esti ... in 21 aprilie vin pe la tine prin oras ... sper sa nu ne intilnim in trafic :P
  • 0

#1638 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 08 aprilie 2010 - 11:11

S'ar putea sa ai noroc si sa plec in voiaj pana atunci :P
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1639 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 08 aprilie 2010 - 11:28

Adriane, nu uita ca la C-ta se circula ca la Birmingham. Depasirile se fac EXCLUSIV pe dreapta !! :P
  • 0

#1640 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 08 aprilie 2010 - 11:39

nu uita ca la C-ta se circula ca la Birmingham. dreapta !! :P

... pe la C-ta am mai fost ... da pe la Birmingham inca n-am avut ocazia :P

L.e. - da' stii cum e ... pina la D-zeu te maninca sfintii ... adica pina la C-ta mai e valea Oltului, centura capitalei (sau chiar centru capitalei ... depinde de ce sfaturi imi dati voi si ce idei de moment o sa aiba colegii din masina*) ... ca Tm - Lugoj inca e ok ...

* in afara de ideea aia ca daca ii las sa fumeze in masina (pe centura cu geamurile deschise) ma lasa sa dau muzica mai tare ... au mai avut-o o data si a fost net in defavoarea lor :D ;) ;)

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 08 aprilie 2010 - 11:44

• 0

#1641 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 09 aprilie 2010 - 12:04

Adriane, nu uita ca la C-ta se circula ca la Birmingham. Depasirile se fac EXCLUSIV pe dreapta !! :P

Doar aia cu masini puternice, TURBO :P
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1642 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 09 aprilie 2010 - 12:10

... partea cu turbo e ca si rezolvata ca e TDI ... da' la partea cu "puternica" ... ramine la cit a avut din fabrica - 90 cp http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif

... deci eu, ca orice luzar, depasesc pe stinga :P

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 09 aprilie 2010 - 12:10

• 0

#1643 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 09 aprilie 2010 - 12:11

Pe onoarea mea ca singurul loc absolut sigur pentru depasiri la voi in sat e prin dreapta. Nu trec Constantenii pe banda 1 ( chiar daca merg cu 5/h !!! ) nici batuti :P
  • 0

#1644 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 09 aprilie 2010 - 12:50

Nusht, asa o fi, nu prea am bagat de seama, ori m'am obisnuit :P
Poate si in Buc ar fi la fel, numai ca acolo oricum nu e vreo banda libera :P
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1645 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 09 aprilie 2010 - 07:49

Impact fatal cu un cal pe autostrada
  • 0

#1646 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 09 aprilie 2010 - 08:28

Si uite cine se gaseste sa comenteze mai cu spor in reportaj... Imagine amplasata
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1647 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 09 aprilie 2010 - 12:58

A cata oara scriu aici despre intersectia Floreasca-Eliade?

Acum vreo 10 minute a avut loc un accident cu 3 masini, una din ele ajungand cu spatele pe trotuar cu hayonul infipt in stalpul de iluminat. Politie, pompieri, salvare si cel putin un "fier" in dauna totala. :P
  • 0

#1648 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 09 aprilie 2010 - 02:54

A cata oara scriu aici despre intersectia Floreasca-Eliade?

A cata oara te rog sa pui un webcam... :P
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1649 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 10 aprilie 2010 - 07:09

Chiar se fac o gramada de accidente in intersectia aia. Si eu trec de 2 ori zilnic pe acolo. Am ocazia in unele zile sa vad si dimineata si seara accidente in intersectia cu pricina.
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#1650 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 10 aprilie 2010 - 09:52

Cu webcamul - nu e ceva ce pot sa fac eu singurel. Biroul meu e la capatul spre parc al cladirii (chiar pe colt) si am o vizibilitate un pic obturata asupra punctului de interes. Insa am ridicat problema mai sus si ideea in sine pare buna si e realizabila tehnic dar trebuie o decizie de management. E vorba de instalarea unui webcam exterior sus pe cladire :)
  • 0

3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi