Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#1651 Forester

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 10 aprilie 2010 - 05:29

Vazut epavele de la un accident nasol pe Iuliu Maniu, la iesirea din Poli. Un Astra classic muci in fata, airbaguri sarite evident, si o Dacie 1310 si mai muci, taiata de cei de la descarcerari. M-as mira sa nu se fi lasat cel putin cu o coliva.
Mai ciudat e ca ambele masini erau lovite in fata, de ca si cum s-ar fi lovit aproape frontal, ceea ce ma face sa cred ca unul din ei iesise poate fin benzinaria alaturata si a luat-o aproape inapoi in diagonala ca sa ajunga pe sensul celalalt.
E o zona foarte nasoala, cei care ies din Poli sau dintre blocuri si vor sa faca stanga pe Maniu trebuie sa gaseasca o "spartura" printre cei care vin dinspre Apaca, si astia vin de obicei lansati bine de tot pe 3 benzi. Si o cunostinta si-a furat-o acolo, din Poli iesea un camion, el de pe straduta de alaturi dintre blocuri (e cca o distanda de doar 5 m intre cele doua). Avea vederea obturata de camion, acesta da sa plece, cunostinta a zis ca pleaca in "umbra" camionului, insa nu a mai observat ca asta a renuntat si s-a oprit din nou, facuse doar o eschiva ca sa zic asa, si trecut... nu! Fracturi de bazin, chinuit luni de zile, deh, luat in plin in usa soferului (un Accent ca al meu, care nici n-are airbaguri laterale).
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1652 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 10 aprilie 2010 - 07:17

Foarte nasoala iesirea din Poli la ore de varf. Stai la mila celor care vin dinspre Apaca si de obicei stai degeaba. Mai repede de incadrezi spre dreapta si intorci cu prima ocazie. Vizibilitatea e spre 0 acolo.
  • 0

#1653 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 10 aprilie 2010 - 08:46

Din cate am inteles de la un vecin care a trecut pe acolo imediat dupa producerea accidentului, Opelul a venit tare de tot, a trecut peste borduri si gardul metalic si s-a infipt in Dacia de pe celalalt sens de mers. Nasol...
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#1654 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 13 aprilie 2010 - 12:03

de Alina Neagu HotNews.ro

Un sofer in varsta de 75 de ani din Valeni - Dambovita a fost surprins de radar circuland cu 172 de kilometri pe ora in localitate. Barbatul a fost surprins de radar pe DN 72 A, in localitatea Gheboieni, conducand cu 172 de kilometri pe ora, fiind apoi oprit de politisti si identificat, anunta Mediafax.

In urma incidentului, barbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de trei luni si a fost amendat cu 540 de lei.

In cadrul aceleiasi actiuni, un alt sofer in varsta de 60 de ani, din Targoviste, a fost prins in trafic la volanul unui autoturism, desi avea permisul auto suspendat. In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca este pentru a saptea oara cand barbatul este surprins intr-o asemenea situatie.

In judetul Dambovita, in cadrul actiunii desfasurate in ultimele 24 de ore au fost retinute 19 permise de conducere, dintre care patru pentru depasirea limitei legale de viteza, 13 pentru depasiri neregulamentare si doua pentru diverse alte abateri, fiind constatate trei infractiuni.
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1655 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 13 aprilie 2010 - 02:08

Mos de 75 ani cu 172/ora? asta-i chiar culmea
  • 0

#1656 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 02:27

Culmea ar fi fost sa fie invers :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1657 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 13 aprilie 2010 - 07:13

Ok, mergea cu 170. Da nu s-a intamplat nimic.
:)
Serios acuma, ultimele evenimente rutiere s-au petrecutin proportie de 90% IN LOCALITATE. E o chestie care ar trebui sa dea de gandit.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1658 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 13 aprilie 2010 - 07:20

Criminal! Mi-l si imaginez dandu-se jos de la volan in baston si cu niste ochelari cu dioptrii enorme intrebandul pe politist: "Da taica, de ce ziceai ca m-ai oprit? Pot sa jur ca aveam doar 70 la ora..."

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 13 aprilie 2010 - 07:20

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#1659 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 13 aprilie 2010 - 07:26

Aveti, se pare, o perceptie gresita cand vine vorba de varsta de 70 de ani... Daca la varsta aia toti sunt bosorogi garboviti si chiori, in acceptiunea voastra, e un pic trist... O sa-i transmit bosorogului de Tata (scuze, Tata :) ) sa vedem ce zice. Ca are si el 70. Si conduce si el pe soselele patriei. Nu cu 172, nu mai depaseste de mult 110-120, dar e acolo.

Sanatate...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1660 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 13 aprilie 2010 - 07:30

Corect 1Q-le ... uite aici ce facea Paul Newman la 70 de ani "At the age of 70 years and 8 days, he became the oldest driver to be part of a winning team in a major sanctioned race, winning in his class at the 1995 24 Hours of Daytona."

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 13 aprilie 2010 - 07:31

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1661 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 13 aprilie 2010 - 07:42

Viper, eu nu am facut afirmatia de mai sus judecand persoanele trecute de o anumita varsta. Si eu am 2 unchi trecuti de 80 de ani care inca conduc autoturisme. Pe distante foarte scurte ce-i drept si cu viteze care nu depasesc 60-70 la ora.

Unul dintre ei nici macar nu poarta ochelari. Ce am zis mai sus a vrut sa fie intr-un spirit usor comic fata de respectiva situatie, nicidecum o prejudecata la capabilitatea unei persoane invarsta sa conduca.

Imi cer scuze, data viitoare am sa fac si un mic disclaimer cand vreau sa spun ceva cu tenta comica.
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#1662 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 08:00

Ok, mergea cu 170. Da nu s-a intamplat nimic.
Serios acuma, ultimele evenimente rutiere s-au petrecutin proportie de 90% IN LOCALITATE. E o chestie care ar trebui sa dea de gandit.

Sper ca n-am fost inteles gresit.
Din punctul meu (radical) de vedere, n-am nimic impotriva acelui om. Sosea buna, larga, LIBERA. Din imagini nu parea sa fie o trecere de pietoni nicaieri. OK, 170km/h e totusi nitel deplasat in localitate. Da nu ma leg in nici un fel de varsta omului.
Dreptul de a conduce un autoturism pe drumuri publice e reglementat de legislatia in vigoare. Exista oameni care trebuie/ar trebui sa se ocupe cu aplicarea legislatiei. End of story.

Revenind la partea a doua, scoateti frate soselele principale din localitati, faceti o centura unde se poate. Si numarul de evenimente rutiere va scadea exponential.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 13 aprilie 2010 - 08:01

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1663 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 08:54

Si numarul de evenimente rutiere va scadea exponential.

Asta daca nu pun sensuri giratorii la intrarea si iesirea de pe centura :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1664 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 10:58

Daca ala mergea in localitate cu 170 la 75 de ani inseamna ca e bosorog rau,dus cu capul...Daca mergi cu 170 prin localitate si esti Titi Aur insemna ca-ti lipseste o doaga,dar cand conduci la viteza asta cand ai reflexe,atentie etc de 75 de ani,insemna ca mai ai o singura doaga probabil,dar culmea,unii considera un lucru nu foarte grav, ca era soseaua libera,larga si fara treceri de pietoni :)
  • 0

#1665 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 13 aprilie 2010 - 11:07

Odata cu inaintarea in virsta se diminueaza semnificativ reflexele, indiferent cit de talentat esti. Mi se pare extrem de grava inconstienta unora care nu-si dau seama de lucrul asta !
  • 0

#1666 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 11:31

Auleu, au sarit lupii moralisti.
Acuzat de inconstienta poate fi nenea ala, in nici un caz eu.
Nu stiu de ce pe acest forum nu se citesc mesajele in intregime. Hai sa va ajut.
"Din punctul meu (radical) de vedere, n-am nimic impotriva acelui om. Sosea buna, larga, LIBERA. Din imagini nu parea sa fie o trecere de pietoni nicaieri. OK, 170km/h e totusi nitel deplasat in localitate. Da nu ma leg in nici un fel de varsta omului.
  • 0

#1667 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 11:42

Nitel deplasat? :) .Hai sa te ajut : 50 km/h maxim cu exceptia unde e reglementat altfel. Adica de obicei 70km/h . 175 insemna de aprox 2,5 ori mai mult. Si da,am citit in intregime ce ai scris si reiese clar ca nu ti se pare mare scofala cu atat mai mult cu cat ala are 75 de ani!!!
  • 0

#1668 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 11:45

Auleu, au sarit lupii moralisti.
Acuzat de inconstienta poate fi nenea ala, in nici un caz eu.
...

Eu nu m-am referit la tine ! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
  • 0

#1669 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 11:49

Nici eu la tine.

@tibitu : unde am zis eu ca "cu atat mai mult cu cat ala are 75 de ani" ??
Te-am rugat sa citesti in intregime ce postez. Vad ca ai sarit si pe alte paragrafe.
Cine zice 50km/h sau 70km/h ?? de ce nu 30 km/h atunci, sau 20 ??
  • 0

#1670 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 12:00

Eu am zis "cu atat mai mult" ca ala are 75 ani intrucat tie nu ti se pare mare scofala ce a facut ala. Mai ales ca tu zici ca maj accidentelor au loc in localitate. La asta ma refeream. Si nu ti-am extras nimic din context,fara suparare am impresia ca o dai la intors, e destul de clara parerea ta
  • 0

#1671 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 12:18

Ce sa dau la intors.
E clar ca ai preluat ce ti-a convenit din 'discursul' meu.
Pe de alta parte, recunosc, nu mi s-a parut un megaeveniment ca nenea ala a mers cu 170 prin localitatea respectiva.
Mult mai grav mi se pare sa schimbi directia de mers fara sa semnalizezi sau sa nu acorzi prioritate. Dar asta sint eu.
Si da, recunosc, am mai mers si eu cu viteze ce depasesc maxima legala prin localitati. Si cat timp acele localitati compun 70-80% din drumul meu si limitarea e la 50, voi proceda la fel.
  • 0

#1672 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 12:25

Bah, si eu mai merg putin peste 50, dar foarte tare in niciun caz. Si nu in primul rind de frica politiei, dar mi se pare infiorator de periculos datorita eventualilor pietoni/carute/copii/animale ce-ti pot sari in fata in orice moment.
  • 0

#1673 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 13 aprilie 2010 - 12:35

...animale ce-ti pot sari in fata in orice moment.

Zi ca ti-ar strica un cal in plus. Sau doi.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1674 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 13 aprilie 2010 - 12:39

Pe de alta parte, recunosc, nu mi s-a parut un megaeveniment ca nenea ala a mers cu 170 prin localitatea respectiva.

Si da, recunosc, am mai mers si eu cu viteze ce depasesc maxima legala prin localitati. Si cat timp acele localitati compun 70-80% din drumul meu si limitarea e la 50, voi proceda la fel.

Toata lumea face asa,inclusiv subsemnatul dar cu masura,unde masura inteleg(unde se poate un 60-65-70).
Si e mega eveniment in general sa mergi cu asemenea viteza,eu nu-mi aduc aminte sa mai fi auzit. 100-120-140 parca, dar 170 in localitate nu prea Si in plus se adauga venerabila varsta a soferului. Daca mergeam eu sau alt membru si veneam si ziceam "bha,m-au prins cu 170 in localitate" imi imaginez ce se scria,cum era si normal. Asa, nu e mare branza ca era soseaua larga si libera si fara treceri si oricum nu s-a intamplat nimic. Probabil ai lipsit la orele alea de la scoala de soferi in care se facea referire la conduita preventiva,care e si cea mai importanta mai ales in traficul de azi,sau poate ai alta parere. Sa n-o iei ca pe un atac personal,nu am nimic cu tine, dar mi se pare absolut uimitoare parerea si reactia ta la stirea ca "cineva" care a circulat cu 170 in localitate. Atat
  • 0

#1675 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 13 aprilie 2010 - 12:40

170kmh in localitate? lejer...
la mine e la ordinea zilei :)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi