Mi'a scapat detaliul cu temperatura motorului.
Aia cu 10km e exagerata, pana si la Fiesta mi se incalzeste in 10km, insa oricum nu mai conteaza, daca zici ca sistemul start/stop nu functiona pana motorul nu intra in parametri optimi de functionare.
Dar sistemul in sine tot nu mi se pare benefic ptr motor. Ca'ti face economie de combustibil e altceva, insa, la un X3 nou sa te bucuri la 1-2 litri (daca o fi si atat) de comb la 100km ...
esti frustrat ? serios te uiti in jur si te apuca nervii ? sau esti doar prost ?
ce treaba are x3 nou cu bucuria la 1-2 litri ? si de unde pana unde inseamna ca "ma bucur" la 1-2 litri ?
daca dau bani multi pe un produs unde scrie ca nu trebuie sa-mi pese cat ma costa ulterior utilizarea acelui produs ? acel 1-2 care e mai mult 2 inseamna vreo 20%, cum ar fi sa castigi cu 20% mai mult ? sau mai putin ? tare as fi curios cum ai face daca maine te-ar anunta ca-ti taie 20% din salar, ni definitiv e doar 20%, nu e mare lucru
daca nu-mi pasa de consum/bani imi luam 5 litri benzina turbo
oricum imi bat gura de pomana
ps:la 30k km pe an 2 litri, adica 3 euro, inseamna cat ? 900 euro ? wtf ... la o masina de 45000 noua asta inseamna 2% din pretul de achizitie, e ok s ama duc sa negociez pretul de achizitie dar odata luat nu trebuie sa ma uit la cat costa, nu ? ai idee cat inseamna cativa ani de exploatare ?
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.