Accidente pe 2 roti
Scris 14 septembrie 2007 - 09:43
Scris 14 septembrie 2007 - 10:56
Scris 14 septembrie 2007 - 05:29
dar totusi, poate se poate face ceva.
Pe de o parte responsabilizarea celor cu masini, pe de alta parte responzabilizarea motoristilor.
Scris 14 septembrie 2007 - 05:38
cine are motocicleta si vrea sa vina, este binevenit. tocitul tastaturii nu ajuta in lumea reala, ajuta doar sa ne petrecem timpul avand opinii. acolo poate ii veti vedea pe cei despre care veti scrie saptamana viitoare.
asfalt uscat!
Scris 14 septembrie 2007 - 07:38
cine are motocicleta si vrea sa vina, este binevenit.
n-am motocicleta, deci nu-s binevenit... Cum nu a fost nici un amic scuterist acum cateva zile la o intalnire a motociclistilor la Arc... Etc... Vezi tu, orgoliile astea nemasurate puse in spatele unui ghidon iute de picior duc de multe ori la evenimente ca cele discutate aici...
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace acolo unde sunt acum, linistiti. Si o spun din suflet (chiar daca nu am motocicleta)...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 septembrie 2007 - 02:47
Scris 16 septembrie 2007 - 12:33
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.
Scris 16 septembrie 2007 - 01:13
Teoretic, n-ar fi trebuit sa raspund...dar,oricum nu se intelege ceea ce-am scris...(,,e unii!'')
Scris 16 septembrie 2007 - 04:22
As vrea sa ma intorc in fiecare seara la copilul meu. Voi nu ati vrea ceva asemanator?
Eu nu. Eu vreau sa ajung acasa ca sa il fac.
.... nu inteleg cum de exista oameni care chiar aleg sa mearga pe motor.
Sunt dobitoci. Satanisti, violatori de babe, dependenti de adrenalina. Asigura-te doar la masini si scapi tara de ei.
The power of dreams
Scris 16 septembrie 2007 - 11:28
Scris 16 septembrie 2007 - 11:38
Tu chiar nu ai nici o pasiune? Una care sa presupuna un risc, oricare ar fi el?
The power of dreams
Scris 16 septembrie 2007 - 11:58
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 17 septembrie 2007 - 12:48
P.S.satori se pare ca ne distram cu aceeasi jucarie
P.S.2. Viper....de curiozitate : fumezi?
Aceasta postare a fost editata de DOOM: 17 septembrie 2007 - 12:53
VW Passat B6
Scris 17 septembrie 2007 - 06:16
E adevarat ce zici tu, dar pana atunci mi se pare sincer o loterie sa mergi pe motor, in special in Bucuresti...
Flickr - pozele mele
Scris 17 septembrie 2007 - 08:17
Io nu am pasiuni care sa presupuna riscuri legate de securitatea/sanatatea mea sau a familiei. Nu vad de ce as avea asa ceva... Si am pasiuni, stii bine...
Acum vreo... sa fie 2 ani?... primesc seara un mesaj de la tine: .... in fine, nu imi amintesc textul exact. Dar iesisei din rodaj, ai apasat butonul magic si ai calcat-o. Era fun, nu? Da, stiu, o sa zici ca ti-ai asumat un risc calculat. Ei bine, si eu mi-l asum. And i like it :party1:
P.S.satori se pare ca ne distram cu aceeasi jucarie
Yeap. Nice toy (a mea)
The power of dreams
Scris 17 septembrie 2007 - 08:41
Scris 17 septembrie 2007 - 08:59
-traficul in Bucuresti e dezastros,am intalnit cazuri in care niste conducatori auto erau sa ma faca praf si cand i-am intrebat ce e in capul lor au zis ca nu m-au vazut(am patit asta cu Oltcit ,Dacie,BMW,Ford toate masinile care le-am avut) nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca era o motocicleta.
-din pacate unii motociclisti in ciuda aglomeratiei merg cu viteze foarte mari in oras deh andrenalina alea alea,un alt mare minus e ca "ei" sunt o specie aparte fereasca sa zici ceva ca nu intelegi nu cunosti nu ai vazut nu aia nu ailanta.Clar sunt multi imbecili pe 4 roti,intrebarea mea ar fi cate masini sunt in Bucuresti si cate motociclete si scutere?Alt lucru misto care l-am mai vazut pe motociclism.ro erau povestiti ale unor motociclisti:nu m-a lasat sa trec pe langa el i-am rupt oglinda,s-a bagat in fata mea i-am dat una in usa etc..Asta nu inseamna ca toti sunt la fel,dar povestirile astea nu fac bine nimanui.
Scris 17 septembrie 2007 - 10:18
Eu ca si sofer nu cred ca sunt obligat sa stau non stop cu ochii in oglinzi si sa am grija de sanatatea lui, ca vezi doamne nu stiu daca o sa ma depaseasca prin dreapta sau prin stanga, sau tb sa franez cu grija ca smecherul sta la 1 metru de mine.
Nu zic ca soferii sunt usa de biserica, ca vorba aia intalnim o multime de "soferi" care semnalizeaza stanga si fac dreapta, care nu semnalizeaza deloc, care nu se asigura si altele in fiecare zi, dar parca procentul acestora nu e atat de mare ca cel al motociclistilor.
Daca atat soferii cat si motociclistii ar circula regulamentar si prudent nu ar mai fi atatea tragedii pe soselele patriei.
Scris 17 septembrie 2007 - 10:30
Deci, in afara de a se civiliza, cei din trafic trebuie sa se si obisnuiasca cu prezenta motocicletelor prin trafic. Insa, mi'e ca acest lucru nu se va intampla prea curand
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 septembrie 2007 - 10:51
...un alt mare minus e ca "ei" sunt o specie aparte...
O sa imi creasca coada?
Sunt total de acord cu Andrei041. Sper sa ne obisnuim mai repede, insa.
The power of dreams
Scris 17 septembrie 2007 - 11:22
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 17 septembrie 2007 - 11:26
Scris 17 septembrie 2007 - 11:53
The power of dreams
Scris 17 septembrie 2007 - 12:12
Clar in cazul celor 2 este vina camionagiului,ca in multe cazuri dar e motor avea motociclistul?
Se respecta legea in acest caz?.. cati dintre motociclisti au "scoala" cerutqa de lege . sau macar bunul simt ca primul motor, mai ales la varsye de 18-20 ani sa n depaseasca anumita putere sau cilindree.
Bine, in cazul de fata conduceau incet si vina a fost a camionagiului. but..
Apoi.. satori, hai la mine la servici la o cafea.. mai ales miercurea seara.. sa stam linistiti sa em cafeaua observand traficul..
Daca din 10 motociclisti care trec, 2 trec regulamentar pe calea victoriei, fac cinste cu cafeaua,.. dar eu zic ca 95% din eu nu stiu ca viteza in oras este limitata la 50 pe majoritatea strazilor, ca depasirile, mai ales cand este un grup de motociclisti se face prin toate partile.. si lista poate continua/.
Nu vreau sa fiu rau.. dar incerc sa fiu obiectiv.. Viteza si indisciplina in trafic omoara motociclisti.. dat din vina ambelor parti.
Scris 17 septembrie 2007 - 12:19
ma deranjaza dizelar ca nu suport dizelul dar te faci frate cu dracul sa scoti consum de 6-7 in Bucuresti :cunaooooo:Hai, recunoaste, ca dizelar de exemplu nu te deranjeaza. Conservar insa da. E chestie de perceptie. Pe mine nu ma mai deranjeaza sa fiu numit conservar.... asta sunt. In masina am miile de km, nu pe doua roti.
Scris 17 septembrie 2007 - 12:42
Exact conceptii de genul " motociclistii sunt alta specie" dauneaza cel mai tare si am auzit multi inurand motociclistii in general.Acum sincer dar daca iti taie un auto fata injuri toti automobilistii? Chiar observ o mare ura in randul soferilor pentru cei pe 2 roti.Si eu sa zic ca sunt cam 15% din timp maxim pe moto deci vad lucrurile mai ales ca sofer.
Chiar si aiurea vorbind daca 99% dintre motociclisti ar fi nebuni (ceea ce nu e adevarat ) tot ar fi mai putini decat nebunii si vitezomanii pe 4 roti.
Referitor la uitatul in oglinzi...cine a circulat pe afara cu masina stie ca trebuie sa fie cu ochii in 14 dupa moto si scutere.La volan nu se doarme...
Faptul ca multi reactioneaza violent cand li se taie fata nu mi se pare normal dar totusi pe 4 roti eventual lovesti masina ...alregatura multa, dar pe motor poate duce la o tragedie...cred ca stiti ca pe 2 roti nu poti frana atat de tare ca si un automobil mai ales in conditii de umezeala.Am patit chiar eu sa merg incet pe ud (40-50 km/h) si sa fiu claxonat insitent de grabitii pe 4 roti desi mergeam regulamentar.Daca mergi tare nu e bine....daca mergi incet nu e bine ....se pare ca nicicum nu e bine.
Peace.
VW Passat B6
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi