Si daca tot suntem la capitolul nervi:
1.Duminica am fost la un pas de un accident f.grav, mergand cu 60 km/h pe un drum de viteza maxima 90 km/h , de pe un drum laturalnicintr-o curba cu vizibilitate de pe cedeaza mi-a iesit o masina in fata, pur si simplu, s-a uitat la mine , m-a vazut si s-a bagat.
Ce vina am eu sa mor din cauza unui idiot?
Am fost la un pas sa il rup cu bataia, pentru ca DA m-am intors dupa el, mi-au cedat nervii
2.Ce vina am eu ca TU soferul intri peste mine pe banda mea de mers in conditiile in care AMANDOI (scrie la lege) si eu motociclist si tu sofer avem dreptul la aceiasi banda de mers, de ce trebuie sa ma arunci� de pe banda mea? Atunci ca rezultat prefer sa merg mai repede si sa ma strecor ca asa stiu sigur ca nu dai peste mine
3.De ce TU soferul cand mergi pe banda ta NU te uiti in oglinzile alea cu care este dotata o masina si faci stanga dreapta FARA sa semnalizezi si fara sa te asiguri?
4.De ce dracului nu TE asiguri si de ce dracului tot TU soferul cand ma vezi te bagi peste mine?
5.De ce TREBUIE ca eu sa imi asum un risc in plus cand ies in traffic???? Mergand legal???? Pentru ca TU soferul nu te asiguri, vorbesti la telefon, nu te uiti dupa mine pentru ca si EU am acelasi drept (doar motocicletele sunt omologate si nu circulam pe ceva illegal) ca si TINE sa circul pe sosele.
5.DE CE CARCOTITI FARA CA MACAR SA AVETI IDEE CUM ESTE IN TRAFIC PE MOTOR????
6.De ce vedeti in traffic NUMAI ce va convine? Adica pe aia pe o roata sau rachete in oras?
7.De ce nu vedeti cate ACCIDENTE se intampla pe 4 roti din vina unor inconstienti??? Mortii sunt aceiasi�€�
Fiecare moare pe mana lui, NU faceti asta mai usor
hai ca v-am salutat..succese nebanuite in continuare..
Aceasta postare a fost editata de Alllexandru: 17 septembrie 2007 - 09:15