Exista un site dedicat Ceed, de la KIA, aparut recent (cred): kia-ceed.ro insa acolo vad alte preturi si unele dotari sunt diferite la dif variante de echipare decat cele de pe site-ul www.kiaromania.ro , iar preturile postate la Ceed sunt gen: 11,8k DDP fara TVA. Pai inseamna ca nu e DDP nu? adica ala e pretul cu toate taxele incluse, nu? intreb pt ca sunt mai nou asa la chestiile astea administrative:) Pt ca daca un Ceed 1.6 benzinar nivel de echipare confort, fara tva costa 15k, cu tot cu taxe ajunge la ~17500 care deja e mult prea mult pt o masina care nu are imagine de marca. La banii astia deja te poti uita la hatch-urile germane care vin in echipari destul de apropiate, sau chiar mai mici in cazul Astra, cu noile discount-uri.
Intrebarea in leg cu echiparile: care sunt corecte? Care din site-uri e relevant? In alta ordine de idei, vad foarte putine optionale..adica daca vreau echiparea Base nu pot pune pe ea proiectoare sau jante de aliaj ca optionale? Nu apar in lista. Inseamna ca tre sa iau obligatoriu alta varianta de echipare? Ceva gen nivele de echipare ca la toyota? Doar ca acolo sunt bine proportionate. Aici mi se pare ca intre Base si Classic, la niv major de echipare nu e nici o diferenta, sau cel putin eu nu am sesizat-o, dar costa totusi cu 1900 euro mai mult:
http://www.kiaromani...php?sect=010104
Alta intrebare....exista ceva body kit optional? am vazut prezentarea Ceed de pe un post de televiziune (post romanesc) si atat masina din redactie cat si cea care aparea pe ecranul lor cu plasma, in teste..aveau body kit inclus. Reprezentantul KIa de acolo din studio a zis ca e varianta 1.4 Base insa clar masina la exterior arata diferit fata de pozele de pe site. din fata nu am vazut-o, insa spoilerul spate era modificat, avea praguri si eleron.
Aceasta postare a fost editata de Sylver: 08 mai 2007 - 12:42