garajul.ro - SUBARU CLUB
Scris 10 noiembrie 2009 - 04:29
Scris 10 noiembrie 2009 - 04:41
vezi forester XT cat e la reducere acum (bine e cat era ala vechi normal, dar e mai multa masina cantitativ la aceeasi bani). probabil ca si GT-ul va fi redus la pretul corect.
foarte serios, tu ai lua un GT in fata unui STi? momentan impreza nu mai e sora de la tara, ba dimpotriva au cam aceleasi materiale si cam acelasi nivel de modernizare, normal legacy cu alte dotari, dar prima impresie la materiale nu a fost cea mai buna din ce spun astia. ramane sa vadem si noi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 noiembrie 2009 - 05:05
Scris 10 noiembrie 2009 - 05:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 noiembrie 2009 - 05:53
tocmai, eu ce zic, niste puristi ca subaristii sa se coboare la un passat.Bai, cred ca o sa mai dureze pina vor trece manelistii pe subaru....
ntz, ntz, ntz....
Scris 10 noiembrie 2009 - 06:34
Scris 10 noiembrie 2009 - 06:37
Scris 10 noiembrie 2009 - 06:41
niste puristi ca subaristii sa se coboare la un passat.
lasa-i ca de ceva vreme se suie si in dieseluri... :laugh:
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 10 noiembrie 2009 - 06:45
Scris 10 noiembrie 2009 - 07:39
Ce a fost pina acum ceva vreme brandul asta e greu de explicat cuiva care n-a gustat senzatia subaru.
Imaginati-va totusi o femeie placuta, extrem de sexy si "priceputa", care te face fericit in orice moment, arata mai bine dezbracata decit imbracata, si pentru asta n-are nevoie de farduri sau alte artificii. Si foarte important, dimineata cind se lumineaza, nu-ti vine s-o iei la fuga, fiind mai sexy parca mai mult ca oricind.
Cam asta a fost subaru .......
Scris 10 noiembrie 2009 - 07:54
de cand cu licori magice, bagi niste asocieri de nota 10 !
Scris 10 noiembrie 2009 - 08:05
Scris 10 noiembrie 2009 - 11:04
Scris 10 noiembrie 2009 - 11:08
Scris 10 noiembrie 2009 - 11:14
Omg vreau si eu unu, m-ai cam excitatCam asta a fost subaru .......
Scris 10 noiembrie 2009 - 11:16
Acu' fie vorba intre noi, eu ca fost posesor de Outback, pe cel nu de 3,6 nu l-as cumpara, evident. (taxe, consum vs performanta). E mult mai decent (si ca pret) modelul anterior cu motorizare de 3 L.
GT-ul, e altceva. Este clar o masina. Doar pretul ma mira. Este mult prea mare dupa parerea mea. Indiferent in ce categorie si sub ce premium marca vrea sa se pozitioneze.
Altfel, vad ca pretul la Forester XT incepe sa devina interesant. Sunt curios ce se va intampla cateva luni de acum incolo, deoarece si concurenta va aduce modelele noi care clar vor fi sub pretul oficial.
Intrebarea este: cand mergem sa le vedem si sa le si plimbam un pic?
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 10 noiembrie 2009 - 11:31
Sa vezi dupa ce te dai cu unu cum eOmg vreau si eu unu, m-ai cam excitat
Stai sa vina GT-ul.......
Intrebarea este: cand mergem sa le vedem si sa le si plimbam un pic?
Concurenta stii bine ca va aduce masini fara garantie subaru.... Sunt curios ce se va intampla cateva luni de acum incolo, deoarece si concurenta va aduce modelele noi care clar vor fi sub pretul oficial.
....
Scris 11 noiembrie 2009 - 12:28
Tu, dpmdv, pleci de o premisa gresita; anume consideri normal pretul pt Accord-ul acela, ceea ce , tot dpmdv, este gresit.Sincer nu stiu la ce pret va asteptati la masina asta, cu toate dotarile acelea din lista, caii putere + tractiune integrala ?
Un Accord full option de 200 cai costa 30 mii, cum ai vrea sa costa un AWD turbo mult mai potent la fel ?
Io consider ca are un pret corect.
................................
De altfel vanzarile, de pana acum, cred ca sunt elocvente. Sa vedem care vor fi cifrele de vanzari si pt Legacy GT la pretul asta, si asta nu numai in RO.
Scris 11 noiembrie 2009 - 08:10
Scris 11 noiembrie 2009 - 08:18
glumesc dar oricum la noi nu prea se cauta cazane din astea nici GT si nici X1
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 11 noiembrie 2009 - 08:21
Scris 11 noiembrie 2009 - 08:52
Pretul unei masini nu avem noi cum sa-l apreciem. Putem in cel mai fericit caz sa-l comparam cu cel practicat de ceilalti reselleri din Europa.Tu, dpmdv, pleci de o premisa gresita; anume consideri normal pretul pt Accord-ul acela, ceea ce , tot dpmdv, este gresit.
De altfel vanzarile, de pana acum, cred ca sunt elocvente. Sa vedem care vor fi cifrele de vanzari si pt Legacy GT la pretul asta, si asta nu numai in RO.
Revenind la GT, hai s-o luam simplu:
- E peste WRX ? - DA
- E sub STI ? - Intr-o mica masura daca ne referim la performante.
- Ca si "cazan" ( copyright alex ) e peste Impreza ? - DA
Cu ce ar fi inferior unui STI dpdv costuri de fabricatie ? :
- Cutie ? - Teoretic da. Dar cu cit o fi mai ieftina o cutie automata decit una de STI ??? In rest e mai elaborata !
In concluzie, dupa parerea mea, GT-ul e o masina mult peste STI la capitolul "masina", cu performante lejer inferioare STI-ului.
Vedeti voi unde ar fi de asteptat sa se situeze ca pret intre WRX-STI, respectiv 33-43 k oiro...
Scris 11 noiembrie 2009 - 09:27
daca asa dicteaza ma intreb cum o scrie... :laugh:Aia era dictarea maaaa :laugh:
bah, o fi sau no fi masina rea, e urat si e scumpa...
the end.
Scris 11 noiembrie 2009 - 09:36
- Da un exemplu de masina echivalenta, mai ieftina ca GT
Scris 11 noiembrie 2009 - 09:52
37900eur cu tva.
Scris 11 noiembrie 2009 - 10:06
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi