Scris 13 noiembrie 2009 - 11:28
pai am explicat, dar o mai fac o data, ca e timp.
de ce pasionatii? pt ca era o marca "exclusivista", cu circuit inchis, pt cine stia ce sa fac cu un SAWD si de obicei posesorul de subaru nu mai schimba marca niciodata. era supranumita "masina milionului de km".
eu am ales subaru pt ca oferea cel mai bun lucru la pretul ala. am renuntat la subaru pt ca autonomia de 200km a ajuns sa mi se para totusi penibila. daca stiau ca poate consuma atat, sa-i fi pus un rezervor dublu, dar poate japonia e o tara mica. eu nu puteam sa merg tare pana la constanta, ca nu aveam cu ce. am asteptat sa scoata un diesel, cel promis peste cel de 170 de cai de la bmw. dupa multe asteptari, nu numai ca au scos un motor de compacta, dar au stricat si foresterul, devenind un fel de tribeca (apropo, o masina care in versiunea anterioara s-a vandut bine pt un subaru si ce nisa avea, iar acum a fost distrusa efectiv). natural am schimbat marca si am ales ce era mai bun pt mine, putea sa fie orice marca, nu ma pasioneaza marcile, nu ma pasioneaza tara de origine, ci masina, mai exact un anumit model, specific.
SH poate e pt tine, masini cu garantie si km putini sunt si vor fi mereu o alternativa la cele noi si asta ti-o spune cineva care a trecut prin masini noi pana la X3.
adica un passat 4motion de 40k ar fi la fel de scump, nu stiu unde crezi ca am spus asta. problema de pret pt legacy am explicat-o. deja la banii aia un cumparator, daca nu e pasionat (deci nu un fraier ca mine), nu are nici un motiv sa ia un legacy pt ca subaru e departe de a emite pretentii. ca va palce sau nu, la suma aia deja cineva cauta si status social, prestanta. "hyundai"-ul nu ofera asta, trece neobservat. astia sunt oamenii, asta e piata, poate sa faca subaru si cafea in timp ce conduci. nu sunt prejudecati legate de o marca si realitati pe care marca respectiva nu le acopera.
interiorul mi-e indiferent, pt mine nu prea conteaza la o masina.
unreliable german s h it -ul meu a mers 2 ani fara nici o defectiune pe coclauri si impins la maximul maxim, un kkstoaca de golf. am schimbat la el un bec. consuma ulei, aia e, consuma pe ca era mers, nu plimbat. dar nu puteam sa-l tin la infinit si au aparut noi cerinte pt a fi indeplinite de o masina. X3-ul in esenta e o combinatie de forester si golf, cu plusurile ambelor.
e pacat sa facem japoneze vs germane, pt ca pt mine e egal cu zero. exista modele specifice de la multe marci care fac firme de (cuvant urat), precum si modele geniale, mi se pare o comparatie irelevanta. cand apare un model demn de luat in seama, il voi lua. pana atunci ar fi o prostie sa nu ma uit la concurenta, din cauza ca e o marca non-premium (gen skoda), ca e germana (gen audi) sau mai stiu eu ce.
ma doare fix in basca cine face masina si de unde e. si de la talibani as lua-o.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.

despre fotografie
Users ignored today: mecea