posibil sa mai ramana o femela daca te pasioneazaAlex, poate la urmatoarea transa de pui te gandesti si la mine. (desi copiii ar vrea un golden retriever / labrador)
The1, am impresia ca noul Legacy bate putin spre Infinity sau Lexus generatia anterioara. Vezi ca treaba aia cu orezari de mana a doua imi apartine. :smokin:
garajul.ro - SUBARU CLUB
Scris 12 noiembrie 2009 - 07:31
Scris 12 noiembrie 2009 - 07:35
posibil sa mai ramana o femela daca te pasioneaza
Scris 12 noiembrie 2009 - 07:36
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 noiembrie 2009 - 08:20
DACA VII PANA LA BISTRITA, AI PUTEA AVEA ASA CEVA.Alex, poate la urmatoarea transa de pui te gandesti si la mine. (desi copiii ar vrea un golden retriever / labrador)
The1, am impresia ca noul Legacy bate putin spre Infinity sau Lexus generatia anterioara. Vezi ca treaba aia cu orezari de mana a doua imi apartine. :smokin:
Scris 12 noiembrie 2009 - 08:44
Bai, eu nu pricep o chestie. Pina sa putem avea GT in europa, toti baleau dupa unu. Erau dispusi sa faca eforturi deosebite sa le aduca din state, ba chiar din japonia, chit ca aveau de facut conversia.nu vor fi multi care sa dea 40k pe un legacy GT....
Acum ca-l vom avea la bot, e scump ! Haida-de... astia-s clienti de haudi !
Scris 12 noiembrie 2009 - 08:48
Referitor la vanzari... nu stiu, e posibil sa se vanda bine, dar abia cand vor aparea primele discounturi. De fapt, am senzatia ca asta au si urmarit, preturi exagerate la inceput, discount dupa doar 1 luna sau 2 -da bine in reclame (Noul Outback 2009, discount 8000 euro!!).
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 12 noiembrie 2009 - 08:51
Scris 12 noiembrie 2009 - 09:22
Am putea sa facem o intalnire garajul la lansare.
da da da !!!
m-as baga si eu!!!
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 12 noiembrie 2009 - 09:26
Eu am curaj sa pun pariu cu tine, pe o bere (sa nu zica nimeni vreo traznaie), conditia este sa pastreze preturile vehiculate acum.Pui pariu ca se vor vinde mult mai bine ca inainte ?
Chiar asa, care ai singe-n veioza sa pui un pariu de genul asta cu mine ?
Nu acum, ca nu am unde sa o tin inca; multumesc oricum.posibil sa mai ramana o femela daca te pasioneaza
Peste 1 an, daca mai este valabila oferta; multam fain.DACA VII PANA LA BISTRITA, AI PUTEA AVEA ASA CEVA.
Este f posibil sa fie vorba de preturi f mici la cele luate din US, plus excentricitatea.Bai, eu nu pricep o chestie. Pina sa putem avea GT in europa, toti baleau dupa unu. Erau dispusi sa faca eforturi deosebite sa le aduca din state, ba chiar din japonia, chit ca aveau de facut conversia.
Scris 12 noiembrie 2009 - 09:27
DACA VII PANA LA BISTRITA, AI PUTEA AVEA ASA CEVA.
ba, vreau si eu un pui de caine pt ai mei!!!
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 12 noiembrie 2009 - 09:52
Bai, eu nu pricep o chestie. Pina sa putem avea GT in europa, toti baleau dupa unu. Erau dispusi sa faca eforturi deosebite sa le aduca din state, ba chiar din japonia, chit ca aveau de facut conversia.
pai aia sunt amicii tai. sa vedem cati isi vor lua.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 noiembrie 2009 - 09:59
"Bai, un GT cu cutie manuala si fara ASR, PRM, PNTCD, PSD, etc... cam da.. "
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 12 noiembrie 2009 - 10:01
Scris 12 noiembrie 2009 - 10:16
Adevarul e ca-i mare pacat ca la manuala au scos lsd-ul pe spate.
Scris 12 noiembrie 2009 - 10:56
si nici subaru in general.
tocmai prin faptul ca erau ALTCEVA, le cumparau.
acuma-s prea... pentru toata lumea. si-au pierdut tot farmecul.
ca au istorie, si tehnica, si tot tacamul, DA. dar nu mai au acel CEVA.
asta estem mai parere.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 12 noiembrie 2009 - 10:58
Adevarul e ca-i mare pacat ca la manuala au scos lsd-ul pe spate.
is tampiti?
despre fotografie
Scris 12 noiembrie 2009 - 11:04
Scris 12 noiembrie 2009 - 11:56
despre fotografie
Scris 13 noiembrie 2009 - 12:15
Discount 8000 de euro :nono: . Imi aduc aminte ca la foresterul nou intai i-au marit pretul cu vreo 2000 de euro, dupa care au dat discount in aproximativ aceeasi suma
Sigur, exista si radacini.
Scris 13 noiembrie 2009 - 12:22
Scris 13 noiembrie 2009 - 01:31
Scris 13 noiembrie 2009 - 10:05
Si tu ai fost un "mare" pasionat ce-a trecut la bmw, deci cu pasionati ca tine ar fi murit de foame
Plus ca tot nu inteleg cum catalogati voi cat ar trebui sa coste o masina ?
Sa nu compari second hand cu nou, ca n-are sens discutia ( cu toata "devalorizarea" aia )
Adica un pasat 4motion peste 40 mii n-ar fi scump sau cum ?
(presimit ca iar vine unu sa-mi spuna ca pasatu' costa 27 mii , dar uita sa spuna ca fara tva si chel in dotari)
Vad ca strambati din nas cu interiorul , ce-i asa gresit la el ?
De ce n-ar vrea un utilizator de rand o masina puternica, fiabila (not german unreliable s**t), awd ,
piele, gadgeturi si cutie automata ? (sa nu uitam ca tare-i pedala de ambreiaj la STI pt un daily driving car)
nu vor fi multi care sa dea 40k pe un legacy GT. cine si-ar permite, nu vad nici un motiv sa nu-si ia STi, cei carora presupui ca se adreseaza o limuzina subaru, nu au nici o legatura cu marca si pretul nu e suficient de bun. daca umbla la el, altfel se pune problema, vezi povestea cu foresterul vechi.
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 13 noiembrie 2009 - 10:15
Scris 13 noiembrie 2009 - 11:28
de ce pasionatii? pt ca era o marca "exclusivista", cu circuit inchis, pt cine stia ce sa fac cu un SAWD si de obicei posesorul de subaru nu mai schimba marca niciodata. era supranumita "masina milionului de km".
eu am ales subaru pt ca oferea cel mai bun lucru la pretul ala. am renuntat la subaru pt ca autonomia de 200km a ajuns sa mi se para totusi penibila. daca stiau ca poate consuma atat, sa-i fi pus un rezervor dublu, dar poate japonia e o tara mica. eu nu puteam sa merg tare pana la constanta, ca nu aveam cu ce. am asteptat sa scoata un diesel, cel promis peste cel de 170 de cai de la bmw. dupa multe asteptari, nu numai ca au scos un motor de compacta, dar au stricat si foresterul, devenind un fel de tribeca (apropo, o masina care in versiunea anterioara s-a vandut bine pt un subaru si ce nisa avea, iar acum a fost distrusa efectiv). natural am schimbat marca si am ales ce era mai bun pt mine, putea sa fie orice marca, nu ma pasioneaza marcile, nu ma pasioneaza tara de origine, ci masina, mai exact un anumit model, specific.
SH poate e pt tine, masini cu garantie si km putini sunt si vor fi mereu o alternativa la cele noi si asta ti-o spune cineva care a trecut prin masini noi pana la X3.
adica un passat 4motion de 40k ar fi la fel de scump, nu stiu unde crezi ca am spus asta. problema de pret pt legacy am explicat-o. deja la banii aia un cumparator, daca nu e pasionat (deci nu un fraier ca mine), nu are nici un motiv sa ia un legacy pt ca subaru e departe de a emite pretentii. ca va palce sau nu, la suma aia deja cineva cauta si status social, prestanta. "hyundai"-ul nu ofera asta, trece neobservat. astia sunt oamenii, asta e piata, poate sa faca subaru si cafea in timp ce conduci. nu sunt prejudecati legate de o marca si realitati pe care marca respectiva nu le acopera.
interiorul mi-e indiferent, pt mine nu prea conteaza la o masina.
unreliable german s h it -ul meu a mers 2 ani fara nici o defectiune pe coclauri si impins la maximul maxim, un kkstoaca de golf. am schimbat la el un bec. consuma ulei, aia e, consuma pe ca era mers, nu plimbat. dar nu puteam sa-l tin la infinit si au aparut noi cerinte pt a fi indeplinite de o masina. X3-ul in esenta e o combinatie de forester si golf, cu plusurile ambelor.
e pacat sa facem japoneze vs germane, pt ca pt mine e egal cu zero. exista modele specifice de la multe marci care fac firme de (cuvant urat), precum si modele geniale, mi se pare o comparatie irelevanta. cand apare un model demn de luat in seama, il voi lua. pana atunci ar fi o prostie sa nu ma uit la concurenta, din cauza ca e o marca non-premium (gen skoda), ca e germana (gen audi) sau mai stiu eu ce.
ma doare fix in basca cine face masina si de unde e. si de la talibani as lua-o.
despre fotografie
Scris 14 noiembrie 2009 - 09:02
Scris 14 noiembrie 2009 - 11:07
apropo ca sa ai dau lui Dinoc tema de gandire
http://www.youtube.c...h?v=GwT79fmwOjY
sa speram ca noul Legacy nu va pati la fel
pardon Legacy GT
si am mai zis-o o problema la Subaru sunt si dealerii-daca acum cand e criza nu au fost in stare sa trimita oferta...
si nu am patit-o doar eu a mai patit-o si un coleg de munca care a luat X3 pana la urma
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 14 noiembrie 2009 - 11:09
Scris 14 noiembrie 2009 - 12:49
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi