Houaaaa... basistuleVa rog eu .. nu mai dati link-uri catre jurnalul.ro daca stirea respectiva nu se afla si pe alt site de presa care nu apartine de trustul Intact. In 99% din cazurile in care se intampla asta, stirea este falsa.
D'ale lumii noastre politice
#3001
Scris 27 iulie 2012 - 11:47
#3002
Scris 27 iulie 2012 - 11:59
Tocmai am primit asta pe sms.
#3003
Scris 27 iulie 2012 - 12:00
N-as baga tot PNL-ul in mocirla.
Da e drept, sunt vinovati ca nu au reactionat,
Ba mie mi se pare ca Chiliman a reactionat. Insa raspunsul lor la reactia lui Chiliman ma ingrijoreaza. De implicarea presedintelui interimar in treburile partidului nu mai vorbesc.
Life must be taken one disaster at a time
#3004
Scris 27 iulie 2012 - 12:05
Ba mie mi se pare ca Chiliman a reactionat. Insa raspunsul lor la reactia lui Chiliman ma ingrijoreaza. De implicarea presedintelui interimar in treburile partidului nu mai vorbesc.
N-au reactionat pana acuma. In 2010, 2011 etc.
#3005
Scris 27 iulie 2012 - 03:13
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
#3006
Scris 27 iulie 2012 - 05:14
Vreau un lider ca afara
Posted on July 26, 2012
Scrisoare deschisa catre domnul Crin Antonescu, presedinte ales al PNL
Stimate domnule Antonescu,
Va scriu in calitatea dumneavoastra de presedinte ales al Partidului National Liberal, nu de presedinte interimar al Romaniei. Doresc sa va adresez cateva ganduri referitoare la evenimentele tumultoase ale ultimelor luni, din care este posibil sa gasiti anumite repere demne de luat in considerare in actiunile dvs din viitorul apropiat.
In primul rand, permiteti-mi sa ma prezint. Nu cred sa ne fi intalnit vreodata dar, traind intr-o lume mica, este probabil sa avem cativa prieteni comuni. Am 33 de ani, am votat toata viata mea reprezentanti ai sau sprijiniti de PNL in toate alegerile organizate de cand am drept de vot. Si m-am prezentat la toate, inclusiv cand l-am votat pe Basescu pentru a scapa de PSD si de Adrian Nastase. Atunci a fost ultima data cand am mai votat pe linie “de partid” (chit ca m-am inscris in partid la multi ani dupa aceea), jurandu-mi in barba sa judec cu capul meu, de atunci incolo, fiecare vot acordat. Retrospectiv, consider inca acel vot ca fiind corect acordat, din pacate insa cu motivatia gresita. M-am inscris in PNL intr-un alt moment de rascruce, inainte de alegerile prezidentiale anterioare, deoarece am avut intotdeauna oroarea de a ma alatura unui partid aflat la putere. De aceea va scriu acum, inainte de referendum, inainte de alegeri, inainte ca lucrurile sa fie transate. Cat timp lumea inca mai discuta si mai judeca (aceia care au aceasta abilitate).
Personal, nu m-am omorat niciodata cu scoala. Am fost un elev mediocru si chiulangiu, probabil mai chiulangiu decat stereotipul pe care unii incearca sa-l asocieze persoanei dvs. Am terminat si eu la un moment dat o facultate, dupa un deceniu de studentie. Intre timp, ca toti oamenii, am mai facut si lucruri bune: am construit cateva afaceri, am adus cateva milioane de Euro in economia Romaniei, am facut de multe ori lobby Romaniei in fata investitorilor europeni (impartind uneori scena cu ministri sau alti demnitari, unii din ei PNL), am mai atras alte milioane de Euro din fonduri europene si am facut afaceri cu firme care isi platesc, la fel ca mine, darile la stat. Nu fac mare virtute din asta, in domeniul meu pur si simplu asa se intampla lucrurile, daca as fi lucrat in alt domeniu si daca viata m-ar fi pus in fata altor tipuri de alegeri, poate mi-ar fi alunecat si mie mana pe ici pe colo. Dar nu a fost sa fie, am preferat sa dorm bine noaptea, la fel ca marea majoritate a romanilor si ca o minoritate oarecare dintre oamenii politici. Altfel spus, mi-am permis luxul sa fiu cinstit (in linii mari, cel putin).
Am ales sa raman in Romania nu din vreun mare patriotism, cat datorita faptului ca o duc bine. Da, nu imi este rusine sa spun acest lucru. Prin “bine” inteleg ca am un standard de viata comparabil cu al oricarui tanar de varsta mea, cu o cariera cat de cat reusita, din orice tara a Uniunii Europene. Nu mi-am pus niciodata in gand sa ma capatuiesc si nu am asteptat niciodata succesul peste noapte, fara munca. Nu am pus averi in banci, casa e pe rate si din cand in cand iau bani imprumut de la prieteni, dar imi pot creste copilul intr-un mediu civilizat, am libertate de miscare si am asteptari pozitive de la viitor. Ceea ce ma aduce la subiectul acestei scrisori si a criticii, sper eu constructive, pe care doresc sa o adresez modului in care dvs ati condus destinele partidului si a tarii in ultimele luni de zile. Voi incerca sa fiu mai structurat in ceea ce urmeaza pentru ca este important sa intelegeti in profunzime ceea ce doresc sa va transmit:
1. Politicianul si omul de stat
Asa cum lumea business invata tot mai mult in ultimele doua decenii diferenta dintre a produce bani si a produce valoare economica, clasa politica trebuie, la un moment dat, sa inteleaga diferenta dintre preluarea puterii si guvernare. Politicianul pur-sange, din pacate, este ca si cainele care alearga dupa autobuz, pentru ca atunci cand il prinde sa nu stie ce sa faca cu el. Omul de stat este acela care are o viziune pozitiva si isi pune la treaba determinarea de a o transforma in realitate.
Cand ati inceput acest proiect numit USL si l-ati transformat in cel mai mare tavalug politic al Romaniei post-decembriste (cu exceptia FSN-ului, desigur), am inteles demersul si am invatat sa-l accept, imaginandu-mi, in naivitatea mea idealista ca, pe umerii generatiilor anterioare de politicieni, poate s-au ridicat niste semi-oameni de stat, capabili sa gandeasca macar pe termen mediu si sa repare cat de cat democratia noastra disfunctionala. De exemplu, eu ma asteptam ca USL sa se bazeze pe mecanismul electoral si sa zdrobeasca la alegerile din toamna, ma asteptam ca USL sa reconfigureze puterile prezidentiale si echilibrul intre institutii si, cel mai important, ca USL sa faca o separare curata dupa ce au “reparat” suprafata de joc, participand apoi ca partide independente la urmatoarele alegeri, oricare ar fi fost ele.
Haosul care a urmat, din pacate, nu seamana nici macar cu un caine latrand la roata autobuzului, ci cu un caine care incearca sa se muste de burta, in timp ce desface, cu fundul, un prezon. Dincolo de faptul ca unul din liderii aliantei a fost prins cu pantalonii in vine (atentie, ii reprosez in primul rand faptul ca a fost prins, mai mult ca orice), dumneavoastra ati intrat complet nepregatit in jocul demiterii, ca un pariu disperat de a face o rocada a puterii inainte sa va injunghie partenerii de coalitie pe la spate. Nu stiu daca sa va reprosez intai lipsa de coeziune a constructiei politice, a viziunii de guvernare sau executia dezastruoasa, dar va pot asigura de un singur lucru: rezultatul e un fiasco. De fapt, inca un lucu: NIMENI nu va iesi cu obrazul curat din aceasta situatie.
2. Discursul politic si mesajul politic
Va apreciez enorm pentru abilitatea dvs oratorica, sunteti unul din cei mai redutabili vorbitori pe care i-am auzit. Si am auzit cativa. Insa, este important sa intelegeti ca, oricat spatiu de emisie ati ocupa, oamenii nu sunt conectati permanent la discursul dumneavoastra. Daca ar fi conectati, de exemplu, la discursul meu, as fi fost deja cel mai tanar miliardar al Romaniei. Oamenii sunt, in schimb, expusi la toate mesajele pe care dvs le transmiteti, prin intreg comportamentul dvs politic si, mai nou, institutional.
Daca sunteti curios asupra modului in care este perceput discursul dvs politic, derulati in minte filmul tuturor miscarilor politice care au devenit publice si intrebati-va cum se vad acestea de catre un simpatizant (sau membru) PNL. Va fac eu o sinteza, poate va ajuta:
- sustinem Geoana la presedintie. Inghitim in sec, intelegem necesitatea unui asemenea gest, ne gandim la realpolitik, la faptul ca poate trebuie sa jucam dur ca sa corectam ultima mare gresala de asociere a partidului
- Geoana se dovedeste a fi un imbecil incalificabil.
- nu-i nimic, devenim prieteni cu PSD, care inteleg si ei ca Geoana este cum este. Ne uitam urat in oglinda, incercam sa ne convingem ca nu e chiar atat de nasol sa fi PSD-ist, ca e o doctrina legitima, ca generatiile se schimba, etc.
- facem alianta cu PC. Devenim mari consumatori de lamai si limonade, ca sa ne treaca greata, dar trecem peste asta.
- facem o chestie mare, numita USL. Il uram pe Basescu. Ne pregatim de alegeri.
- preluam toti dezertorii din PDL si ne pupam cu ei. Dvs declarati ca sunteti mandru ca si coleg de partid al d-lui Frunzaverde. Noi suntem oarecum descumpaniti, acesta fiind cea mai apropiata chestie de un baron local pe care o avea PDL in curte, un om care a adus un judet vecin cu Timis-ul si Arad-ul, doua din cele mai prospere judete ale Romaniei, pe primul loc in topul saraciei. Sincer, noi suntem mai putin mandri de aceasta asociere, dar sa zicem…
- facem majoritate in Parlament, la masa verde, e drept. Preluam puterea! Ne bucuram, deoarece lucrul acesta ne usureaza mult viata la locale.
- castigam alegerile locale, dand un suflu de legitimitate guvernarii, intrebandu-ne daca victoria de la locale a avut nevoie de preluarea puterii, sau preluarea puterii de victoria de la locale? Oua, gaini, chestiuni…
- incepe bulibaseala: scandalul cu Ponta, comisii de etica, consilii de atestare, etc. Ne bucuram ca nu suntem pesedisti. Cumparam si mai multe lamai, intensificam consumul de limonada.
- incepe faza cu suspendarea: intelegem logica politica, ne indoim de intelepciunea actului respectiv, dar na, orice ocazie ca sa-l dam jos pe Basescu este binevenita.
- asistam la modul halucinant in care noul parlament, cu majoritate facuta la masa verde, incepe sa joace ping-pong cu institutiile. Dintre acestea, restrangerea atributiilor CCR ne face sa fim curiosi cat or mai fi chiriile in Viena sau biletele de avion spre Londra (varianta dus) si cauzeaza in piata o usoara criza de lamai. Ni s-a promis suplimentarea stocului.
- incepe campania pentru referendum, zic eu cea mai mitocaneasca campanie pe care am vazut-o de la spoturile la Bonux incoace. Ultima mea problema e ca Basescu mi-a luat bonurile de masa, in contextul in care leul a pierdut 8% din valoare (a se citi jumatate de miliard de Euro pe luna la valoarea intregii economii. In fiecare luna). Ne recalculam ratele si strangem cureaua.
- apare programul de relansare de economica pe termen scurt, propus de USL. Primul pas (plata TVA la incasare) este interesant si curajos, pe acelasi palier cu cota unica de impozitare propusa pe vremea d-lui Tariceanu. Ne simtim ceva mai putin rusinati ca suntem membri PNL. Apoi apar si celelalte 4 puncte. Ne intrebam cum de nu s-au gasit, intre atatea capete luminate, 4 studenti in anul 3 la economie si o lada de bere, rezultatul ar fi fost net superior. Ne este din nou rusine…
- ne dam seama ca lamaile nu ne vor rezolva, la infinit, problemele si ne apucam de scris. Poate citeste cineva.
3. Increderea si democratia
Fundamentul esential al relatiei dintre cetatean si stat, intr-un stat de drept democratic, este ca cetateanul nu are incredere in liderii sai. Daca in Coreea de Nord ordinea sociala se bazeaza pe faptul ca cetatenii au incredere oarba in iubitul conducator (din varii motive, desigur), intr-o tara europeana ordinea sociala se bazeaza pe faptul ca cetateanul nu trebuie sa faca acest exercitiu de incredere ca sa stie ca i se vor respecta drepturile. Sa va explic putin cum functioneaza acest lucru, printr-un rationament facil:
1. Eu, ca cetatean (sau investitor, sau ce-oi fi), nu am incredere in faptul ca dvs nu sunteti “genul de om” care sa imi incalce drepturile. Sau Ponta, sau Basescu, sau orice alt lider. NICIODATA un sentiment de incredere in vointa sau in discernamantul unui individ nu ma va face pe mine (sau pe dl. Hollande, sau pe d-na Merkel) sa dorm noaptea linistit.
2. Ce MA FACE sa dorm noaptea linistit este ca, intre mine si liderii politici, oricat de rai ar fi ei, exista un “firewall” institutional, care imi asigura respectarea drepturilor. Daca dvs va jucati cu drepturile mele, va ardeti la degete. Intotdeauna este preferat sa il ai pe Stalin presedinte intr-un stat de drept decat pe Obama intr-o autocratie. Nu se pune problema de “daca” lucrurile o vor lua razna, ci doar de “cand”.
Toate acestea sunt lucruri la nivel de gradinita pentru orice om cu o oarecare aplecare pentru stiinte sociale sau politice, iar exemple si demonstratii ale acestor teze sunt cu duiumul. Nu este scopul acestui document, dar va stau cu placere la dispozitie pentru aprofundarea acestei teme la orice nivel considerati adecvat.
In sensul acestei perspective, ma asteptam de la dvs, prin constructia numita USL sau prin orice alte mijloace, sa readuceti echilibrul politic si sa scapati tara de ceea ce noi consideram ca este cel mai mare pericol la adresa democratiei noastre: modul in care presedintele Traian Basescu a inteles sa conduca tara. In acest sens, ma asteptam sa intelegeti urmatoarele aspecte:
a. Primul si cel mai important: Basescu nu este problema, ci un simptom al acesteia. Este primul presedinte care a pus mana pe Constitutie si care a ajuns la concluzia (justa, de altfel), ca el e “sefu’”. Inaintea sa, dl. Iliescu a proiectat si mai multa putere dar utilizand canale ale societatii ante-revolutionare, ascunse si greu de reconstituit. El nu avea nevoie sa forteze prevederile constitutionale. Evident, a mai fost si dl. Constantinescu, dar domnia sa convoca CSAT-ul pentru a afla cum se schimba hartia igienica in toaletele din Cotroceni. Nu se pune.
b. Problema in sine este, evident, faptul ca avem o constitutie prost scrisa si confuza, care este aparata de o Curte Constitutionala usor influentabila, cu un algoritm de numire insuficient gandit. Basescu este, in mod evident, un mix periculos de lider carismatic, fara valori sau viziune de om de stat, cu o capacitate politica imensa, exact genul de om de care constitutia incearca (ca spirit, dupa cum spuneti dvs) sa ne pazeasca. Un fel de Omul cel Span, la nivel politic, desigur. Dar oameni Spani se nasc in fiecare an cate douazeci, din care 1-2 isi aleg cariere politice. Urmatorul Basescu este dupa colt, in fata unui lung sir de Basesti care au tot ce le trebuie ca sa preia puterea si apoi sa nu o mai dea inapoi.
ASTA este problema pe care eu ma asteptam sa o abordati. Frontal si cu mult curaj, asa cum ii sade bine presedintelui unui partid care ar putea sa-i puna, intr-o zi, portretul pe perete, poate intre I.C. Bratianu si Duca. In schimb, dumneavoastra declarati (marti, 24.07, ora 10:00) “Eu cred ca presedintele poate functiona si a functionat suficient de bine chiar pe actuala Constitutie, cu conditia sa ii inteleaga intr-un anume fel spiritul.”
Nu stiu cum sa formulez aceasta idee astfel incat sa pastrez respectul care se cuvine unui presedinte ales al PNL si, totodata, sa nu ii diluez continutul dar, daca dumneavoastra credeti acest lucru inseamna ca sunteti fie naiv, fie ignorant, fie rauvoitor, fie mincinos. Alegeti 2 din 4. Daca nu ati inteles faptul ca pentru mine nu este important sa va vad fundul pe scaunul prezidential, ci sa dorm bine noaptea, stiind ca am niste drepturi aparate de o constitutie, care este aparata de o institutie capabila sa dea cu dvs de pamant si care, totodata, nu poate fi schimbata intr-o zi (asa cum pot fi schimbati primii 3 oameni in stat, pare-se), inseamna ca nu ati inteles nimic din ce conteaza pentru a fi un om de stat.
Ca sa va dau o metafora computationala: daca v-ati pus parola la contul de Facebook “crinrulz” si Basescu o descopera, postand apoi mizerii in numele dumneavoastra, este mult mai important sa va schimbati parola in ceva de genul “b4senu0s4ghic3asc4p4r0la” decat sa ii taiati lui Basescu accesul la internet. E atat de simplu.
4. PNL incotro?
USL, din punctul meu de vedere, este un proiect mort si ingropat, fiind o alianta distructiva, impotriva unui singur individ. Daca va fi cvorum la referendum si Basescu va fi demis, USL isi pierde instantaneu orice urma de obiectiv. Daca USL ar fi avut o viziune asupra echilibrului institutional, asupra conceptului de stat de drept, asupra dezvoltarii economice sau a integrarii politice a Romaniei in familia europeana, poate lucrurile ar fi stat altfel. Dar nu are si, recte, nu stau.
Exista, in orice situatie, putine moduri in care lucrurile pot merge bine, dar foarte multe in care lucrurile pot merge rau. Scenariul cel mai probabil este ca la referendum sa avem o prezenta de 45-48% si un vot la 90% impotriva lui Basescu. USL urla ca a castigat, invocand “spiritul” referendumului, Basescu urla ca a castigat, invocand faptul ca toti care au stat acasa (29 de mii de milioane, conform listelor electorale) au votat, de fapt, cu el. Toti sunt de acord ca problema e CCR-ul, constitutia si alte cele. Hai sa le desfiintam, ca de reparat oricum nu stim. Cam cum a facut Mazare cu tramvaiele, ca deh, toti prietenii lui au masini…
Domnule presedinte ales al PNL, m-am saturat sa imi fie jena de faptul ca sunt membru al acestui partid. Prefer sa imi fie jena de faptul ca dvs sunteti presedintele meu. Nu ii reprosez nimic lui Ponta pentru ca el nu exista pentru mine. Nici Basescu, nici MRU (cel mai tanar tovaras, dovada faptului ca poti fi securist la orice varsta) sau alti post-FSN-isti nu exista pentru mine, pentru ca nu sunt coleg de partid cu ei si nu voi fi niciodata. Nici ei, nici prietenii lor, mentorii lor sau discipolii lor nu ar fi vazut votul meu daca nu ati fi girat dvs pentru ei (sau, ma rog, pentru o parte din ei). Si, de acum incolo, nu vor vedea nici cu tot girul dumenavoastra.
Da, ma duc la referendum, nu (doar) ca sa scap de Basescu, ci ca sa exercit una din parghiile mele constitutionale de a ma apara de un lider abuziv. Dar eu, personal, nu voi vota USL. Nici PNL-PC sau alte combinatii de genul acesta. In toamna (si de-acum incolo) vreau sa votez PNL, sau ceea ce cred eu ca ar trebui sa fie PNL.
In ceea ce va priveste, imi doresc ca portretul dvs sa atarne odata pe peretii sediului PNL. Cu fata spre public.
Va multumesc pentru atentie,
Dragos Salageanu
Simplu membru PNL, filiala Timisoara.
#3008
Scris 28 iulie 2012 - 10:06
Nu actioneaza antenele intru demiterea basescului si a pdl-ului ?
Nu acesta este si scopul lui crin ?
Deci, actioneaza corect sau nu antenele ? Poi vezi ca nu e greu ??
Cat despre faza cu securistu, macar a recunoscut, spre deosebire de noua republica sau mru.
#3009
Scris 28 iulie 2012 - 10:51
Ex-FN2 owner
#3010
Scris 28 iulie 2012 - 10:54
Ma cam regasesc...
#3011
Scris 28 iulie 2012 - 08:14
Life must be taken one disaster at a time
#3013
Scris 30 iulie 2012 - 07:58
#3014
Scris 30 iulie 2012 - 08:48
Incat se aud cum se izbesc de cvorum parerile d-lui Crin Antonescu.
Bravo ROMANIA
#3015
Scris 30 iulie 2012 - 09:12
Mda.Stati linistiti si nu mai plangeti, e putin probabil ca la refrendum sa vina 9 150 000 alegatori.
#3016
Scris 30 iulie 2012 - 09:53
Nu m-am uitat la stiri in ultimele 24 de ore. Cum a mers 'sistemul' usl ?
#3017
Scris 30 iulie 2012 - 10:56
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
#3018
Scris 30 iulie 2012 - 11:00
#3019
Scris 30 iulie 2012 - 11:10
#3020
Scris 30 iulie 2012 - 11:18
Si mie, de aia am postat-o integral.
Ma cam regasesc...
Oaspete, eu nu inteleg de ce tot cereti PNL-ului ceva ce nu poate oferi. Ce scrie omul ala acolo este de bun simt, insa adrisantul este gresit. In PNL-ul actual in afara de cativa dinozauri care inca nu au uitat ce inseamna liberlismul, astia tineri sunt niste socialisti (in sens doctrinar) Baietii astia au in comun cu partidul istoric ce are actuala trupa Voltaj cu vechea supertrupa Voltaj.
Solutie nu prea mai vad sa existe prin carpirea actualulului partid deoarece infestarea sa produs in momentul aliantei cu PD in Dreptate si Adevar.
Para, ruga, speranta in Antonescu este o prostie, Liberalismul este o chestiune de principii, nu de asteptare de la un tatuc.
Cand le spun unora ca eu sunt liberal si si nu PNL-ist se uita la mine de parca l-am injurat. Dar asta este nivelul actual, nu exista cultura politica la conationalii nostrii.
Rezumand ce se intampla acum in tara asta este mai rau ca in liga lui mitica. Acolo castigi prin neprezentarea adversarului, aici castigi prin neprezentarea ta )) Este jenant de fapt, nu este nimic de ras.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
#3021
Scris 30 iulie 2012 - 12:32
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#3022
Scris 30 iulie 2012 - 12:57
Nu stiu de unde ai dedus ca asteapta cineva ceva de la crin.Ah, poate o demisie.Para, ruga, speranta in Antonescu este o prostie
In rest, vad inca intr-o parte de PNL unica sansa de a face un altfel de politica. Asta pana in ianuarie-februarie, cand daca nu se intampla nimic in usl se trage cortina peste clasa politica, cel putin pentru mine.
Repet : nu-mi veniti cu tineri securisti, ca nu servesc.
#3023
Scris 30 iulie 2012 - 06:06
Si inca o chestie: 8 milioane de romani au vrut sa-l dea jos pe base. Cam inca pe atat NU au vrut sau NU au considerat ca merita efortul de merge la vot pentru a-l da jos!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#3024
Scris 30 iulie 2012 - 06:25
Stati linistiti si nu mai plangeti, e putin probabil ca la refrendum sa vina 9 150 000 alegatori.
#3025
Scris 30 iulie 2012 - 07:25
Si inca o chestie: 8 milioane de romani au vrut sa-l dea jos pe base. Cam inca pe atat NU au vrut sau NU au considerat ca merita efortul de merge la vot pentru a-l da jos!
rationamentul tau ar fi corect daca la vot s-ar prezenta in mod constant 16-17 milioane de alegatori, dar din pacate prezenta in ultimiil ani a fost de maxim 10mil, sub 11milioane ... iar asta s-a intamplat la prezidentialele din 2009, extrem de disputate de altfel, ca in rest nici 10 milioane nu prea vin
in egala masura mi se pare nesimtire sa clamezi victorie cand ai scapat de executie cu o exceptie tehnica
insa venind din partea presedintelui "un fleac, i-am ciuruit", acelasi jeg care niciodata nu a fost capabil sa treaca peste ranchiuna si sa incerce sa fie si presedintele celor care nu l-au votat, sau macar sa incerce sa-si respecte rolul atribuit de constitutie .... daca i-ar fi taiat din atributii in timpul mandatului i-as fi inteles dorinta de "jucator" dar jegul stia de la bun inceput ce prevederi are constitutia ... si cu toate astea l-a durut in basca si nu a facut decat ce a stiut, sa provoace scandaluri, sa bage zazanie si sa ne duca din criza in criza
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi