.......
nenea alias
ai ban!
Si-a cautat-o cu luminarea. Asa-i trebuie !!
Scris 11 decembrie 2009 - 11:40
.......
nenea alias
ai ban!
Scris 11 decembrie 2009 - 11:47
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 11 decembrie 2009 - 11:48
Scris 11 decembrie 2009 - 11:52
Scris 11 decembrie 2009 - 11:57
te inseliDaca nu ma insel, asta cu forfetaru a venit din parea ailalta.....
Scris 11 decembrie 2009 - 11:57
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 decembrie 2009 - 11:59
Si io cind ti-am zis ca motorina nu-i buna......bah, io nici n-am mirosit ciupercile alea. eram cu rio in teste.
Scris 11 decembrie 2009 - 11:59
Scris 12 decembrie 2009 - 12:11
De acord...........................
Totusi, trebuie sa intelegem ca prima obligatie a unui intreprinzator e sa-si plateasca darile.
Din pacate, romanica e plina de patroni de carton. Si-au trintit o afacere, fenteaza cit pot, si fac bani.
.........................
Cam asa este.Relu, parerea mea este ca in vremea asta trebuie sa ne "conservam" afacerile, si macar sa rezistam.
Nu ma uit ce face un anumit buticar din colt, (daca ma compar cu el nu ma mai consider om)
........................................
Scris 12 decembrie 2009 - 12:12
Saptamana trecuta, PSD si-a lansat oferta de guvernare pentru alegerile legislative care prevede, intre altele, un impozit redus de 10% pentru persoanele care castiga sub salariul mediu pe economie, in locul celui general de 16%. Insa documentul mai prevede ca impozitul pe profit va ramane la nivelul actual de 16%.
Constantin Nita care participa la elaborarea programului de guvernare al PSD propune ca, pentru intreprinderile mici si mijlocii cu cifre mici de afaceri, precum micile restaurante si unitati din domeniul turismului, micile magazine, unitatile specializate in igiena si cosmetica, precum frizeriile, saloanele de cosmetica, sa fie introdus un impozit forfetar.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 12:17
De ce nu vrei tu sa intelegi ca pt f multi din mici intreprinzatori, aceste sume nu sunt deloc mici. Priveste problema in context.............................
Oricum nu forfetaru e buba, sunt mult prea mici sumele sa conteze.
Imi pare rau sa aud asta................
Oricum eu sunt de acord cu el
...............
Scris 12 decembrie 2009 - 12:21
Constantin Nita care participa la elaborarea programului de guvernare al PSD propune ca, pentru intreprinderile mici si mijlocii cu cifre mici de afaceri, precum micile restaurante si unitati din domeniul turismului, micile magazine, unitatile specializate in igiena si cosmetica, precum frizeriile, saloanele de cosmetica, sa fie introdus un impozit forfetar.
De ce nu vrei tu sa intelegi ca pt f multi din mici intreprinzatori, aceste sume nu sunt deloc mici. Priveste problema in context.
........
Aceasta postare a fost editata de Relu: 12 decembrie 2009 - 12:24
Scris 12 decembrie 2009 - 12:28
Nu am spus asta !................
Adica tu vrei sa nu plateasca deloc ?????
Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 12 decembrie 2009 - 12:29
Scris 12 decembrie 2009 - 12:30
Cristi, fara suparare, afacerile cu statul sunt ca orice afacere, Vrei o faci, nu vrei, nu te obliga nimeni.
in afara oraselor mari, nu exista farmacie care sa-si justifice existenta fara contract cu casa de asigurari. sincer.
P.S daca daca toti farmacistii se hotarasc sa nu mai semneze cu casa, ce crezi ca se intampla cu bolnavii cronici din Romania ??
si apropo cu lucrul cu statul : cineva trebuie sa o faca. sint lucruri care nu se pot face altfel, in capitalism. in comunism, era altceva.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 12 decembrie 2009 - 12:33
Scris 12 decembrie 2009 - 12:44
iara afacere cu statu...Eu am lipsit la citeva lectii ... asa ca exista riscu' spun si ceva prostii ...
Banii aia invirtiti in afacerile astea farmaceutice cu statu' sint din buzunaru' statului sau sint banii asiguratilor ??? ... pt. ca in relatia asta banii mei - stat - furnizori de servicii medicale eu ma simt cam ca in vorba aia stramoseasca - si f***t si cu banii luati.
Nu contest faptul ca cineva trebuie sa gestioneze banii astia ... da' oare n-ar fi mai putin pagubos daca gestionarul ar fi altcineva, nu statu; ??? In tarile "cu apa calda" cine gestioneaza acesti bani ?
Scris 12 decembrie 2009 - 12:48
De unde sa-ti dea nene daca majoritatea fenteaza plata taxelor ? Asta n-o mai vezi ?.......
toate ca toate, da m-am plictist de statul care iti cere multe da nu iti ofera nimic.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 12 decembrie 2009 - 12:49
Scris 12 decembrie 2009 - 12:56
Scris 12 decembrie 2009 - 12:57
ca asigurat, m-ar interesa in mod deosebit sa aflu ce se face cu banii respectivi, si in mod deosebit daca ei ajung sa fie cheltuiti conform destinatiei lor, prevazua de lege.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 12 decembrie 2009 - 01:00
Scris 12 decembrie 2009 - 01:02
- Simplu, pentru ca nu sunt bani !.......
relu, nu sint eu de vina ca x si y nu "fac" profit. nu vad de ce trebuie sa sufar eu.
.......
Scris 12 decembrie 2009 - 01:04
Scris 12 decembrie 2009 - 01:08
Scris 12 decembrie 2009 - 01:13
Scris 12 decembrie 2009 - 01:18
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi