Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#1101 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 12 decembrie 2009 - 01:24

Ciprian,
Sa inteleg ca tu nu faci profit, si mai platesti si impozit ?

Cazul meu nu are rost sa fie discutat aici, nu este elocvent pt caracterul discutiei; am scris mai sus ca eu imi platesc toate darile catre stat, inclusiv forfetarul.
Am spus mai sus cum este perceput impozitul forfetar, o grila care se raporteza la cifra de afaceri; nu se ia in calcul profitul.
Iar in ultimul an, notiunea de profit, pt f multi (dintre cei care fac afaceri cinstit, fara contracte preferentiale cu statul, etc.), a devenit usor desueta. :lol:
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1102 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 12 decembrie 2009 - 01:25

Mike, FANTA !! :loveyou:

dau fanta dar nu mai tin minte exact ce functie a avut in guvern nica asta :lol:
poti sa imi spui cine era min de finante, prim ministru si presedinte in perioada aia?
nu de alta, dar parca ei semneaza :)
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#1103 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 12 decembrie 2009 - 01:29

vorbeam cu adrian, care m-a pus pe mine autor la semnatura lui.

... pai de aici eu am tras concluzia ca-mi dai voie :lol: (acu' e drept ca n-am discutat despre drepturile de autor ...)
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1104 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 12 decembrie 2009 - 01:40

n-am ce sa cer ca n-am scris-o eu.
:lol:
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1105 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 12 decembrie 2009 - 04:50

eh :lol:
cred ca ai ramas suprins :)

Stai linistit ca stiu si eu ce guvern a dat legea respectiva. Insa intr-o perioada de criza este cea mai proasta masura care se putea lua. Stiati de exemplu ca in Bulgaria una din masurile anticriza a fost scaderea capitalului social pentru firmele noi infiintate la 1EUR? Pe langa incapacitatea organelor abilitate sa opreasca evaziunea mai avem de dus in spate si o groaza de bugetari cu un sistem birocratic care "cheltuie" banii cu tot felul de proiecte stupide in loc sa-i investeasca in infrastructura. Daca statul ar fi fost o firma ar fi dat de mult faliment.

Culmea e ca impozitul asta ii afecteaza tot pe cei corecti pentru ca ceilalti or sa gaseasca in continuare solutii sa evite plata taxelor. Si cant de gandesti ca avem trei organisme de control financiar toate platite din aceste impozite care sunt incapabile sa rezolve evaziunea fiscala.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#1106 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 07:54

grinch, spunei asta si lu relu.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1107 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 12 decembrie 2009 - 09:32

........
Culmea e ca impozitul asta ii afecteaza tot pe cei corecti pentru ca ceilalti or sa gaseasca in continuare solutii sa evite plata taxelor. Si cant de gandesti ca avem trei organisme de control financiar toate platite din aceste impozite care sunt incapabile sa rezolve evaziunea fiscala.

Eu tot nu inteleg pe cine afecteaza un impozit forfetar de 200 oiro ? Firma aia functioneaza sau nu ?
Cristi, exact asta am spus mai devreme, si anume ca problema cea mare e evaziunea fiscala, NU cei 200 EURO impozit !!
Daca 80% din firme ar iesi pe ZERO cu salarii in acte minim pe economie, bani la buget de unde sa vina ????
Repet, o firma care functioneaza plateste impozit peste forfetar, si n-are cum sa fie afectata de acest impozit.
  • 0

#1108 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 12 decembrie 2009 - 11:17

Impozitul forfetar afecteaza.
Afecteaza pt ca o mare parte din firme sunt de fapt plati camflate de salarii.
Cred ca aici e marea problema si de aceea a fos introdus.
Ca sistemul a fost in asa fel creeat incat sa fie folosit in diverse feluri.
Nici mie nu-mi convine ca sunt in astfel de situaie. Prin impozitul forfetar nu a facut decat sa-mi scada venitul.
Nu asta ar fi problema, ci alta, dar nu am ce face.

Apoi, itam un lucru ce se intampla acum.
Catalin Voicu
Nu pot sa va spun ce zvonuri am auzi eu.. oricum are legatura cu alegerile, si nu cu Basescu, asa cum vrea sa se arunce vina.
Si oricum daca ar fi adevarat, va fi acuza de altceva.. pt ca aia e prea grava.

PS
Rezultate de la renumararea voturilor nule: Basescu are 541 voturi valide inregistrate ca nule, Geoana - 488
de R.P. HotNews.ro
S�mbătă, 12 decembrie 2009, 10:36 Actualitate | Politic

Vineri seara, renumararea si reexaminarea voturilor nule din judetul Ilfov a fost finalizata. Potrivit Impactnews.ro, rezultatele renumararii arata astfel: au fost identificate 71 de voturi valide, dintre care 34 pentru Traian Basescu si 37 pentru Mircea Geoana.

Ca urmare a rezultatelor renumararii, Biroul Electoral Central va dispune modificarea proceselor verbale care-i privesc pe cei doi candidati. Potrivit aceleiasi publicatii, la ora 20,49 s-a incheiat renumararea si pentru Sectorul 1: 43 de voturi valabile, dintre care 27 pentru Traian Basescu si 16 pentru Mircea Geoana.

Renumarare finalizata pe judetul Calarasi: 72 de voturi valide, dintre care 37 pentru Basescu si 35 pentru Geoana.

Renumarare finalizata in Sectorul 4: 8 voturi valide, dintre care 6 pentru Basescu si 2 pentru Geoana.

Renumarare finalizata in Sectorul 3: 38 de voturi valide, dintre care 22 pentru Basescu si 16 pentru Geoana.

Sectorul 6: 14 voturi valide, dintre care 8 Basescu si 6 Geoana.

Sectorul 5: 24 de voturi valide, dintre care 17 la Basescu si 7 la Geoana.

Alba: 27 revalidate din 1.942 voturi nule, 15 pentru Basescu, 12 pentru Geoana

Covasna: 32 revalidate din 1.484 voturi nule, 28 pentru Basescu, 4 pentru Geoana

Galati: 79 revalidate din 4.376 voturi nule, 34 pentru Basescu, 45 pentru Geoana

Giurgiu: 72 revalidate din 2.430 voturi nule, 32 pentru Basescu, 40 pentru Geoana

Ialomita: 61 revalidate din 1.954 voturi nule, 24 pentru Basescu, 37 pentru Geoana

Mehedinti: 53 revalidate din 1.907 voturi nule, 32 pentru Basescu, 21 pentru Geoana

Neamt: 81 revalidate din 4.038 voturi nule, 46 pentru Basescu, 35 pentru Geoana

Olt: 61 revalidate din 3.477 voturi nule, 25 pentru Basescu, 36 pentru Geoana

Prahova: 48 revalidate din 5.362 voturi nule, 28 pentru Basescu, 20 pentru Geoana

Sibiu: 21 revalidate din 2.409 voturi nule, 15 pentru Basescu, 6 pentru Geoana

Teleorman: 66 revalidate din 3.602 voturi nule, 33 pentru Basescu, 33 pentru Geoana

Vrancea: 29 revalidate din 2.868 voturi nule, 16 pentru Basescu, 13 pentru Geoana

Sectorul 2: 26 revalidate din 2.593 voturi nule, 15 pentru Basescu, 11 pentru Geoana

Arad: 27 revalidate din 2.139 voturi nule, 16 pentru Basescu, 11 pentru Geoana

Arges: 73 revalidate din 3.730 voturi nule, 31 pentru Basescu, 42 pentru Geoana

Aceasta postare a fost editata de aztec: 12 decembrie 2009 - 11:18

• 0
calator prin timp si spatiu...

#1109 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 12 decembrie 2009 - 11:59

In .ro s-au mai numarat odata voturile nule si tot ca urmare a diferentei mici intre candidati - e vorba de alegerile locale anticipate de la Bucuresti din 1998 cand Lis l-a invins pe Oprescu la vreo 2000 de voturi diferenta. La momentul respectiv au gasit parca 300 de voturi valide impartite proportional intre candidati, fara a afecta rezultatul final al scrutinului. Istoria se repeta, dupa cum vedem.
  • 0

#1110 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 12 decembrie 2009 - 01:46

Eu tot nu inteleg pe cine afecteaza un impozit forfetar de 200 oiro ? Firma aia functioneaza sau nu ?
Cristi, exact asta am spus mai devreme, si anume ca problema cea mare e evaziunea fiscala, NU cei 200 EURO impozit !!
Daca 80% din firme ar iesi pe ZERO cu salarii in acte minim pe economie, bani la buget de unde sa vina ????
Repet, o firma care functioneaza plateste impozit peste forfetar, si n-are cum sa fie afectata de acest impozit.

Relu .. masura adoptata este gresita din simplu fapt ca incearca sa rezolve efectul nu cauza. Nu mai au bani la buget din cauza crizei, evaziuniisi si nu numai si incearca sa obtina bani la buget prin impozitul forfetar. Asta in conditiile in care organismele abilitate sa elimine evaziunea nu sunt in stare sa o faca dar primesc totusi bani din acelasi buget. Pai in cazul in care aceasta masura este menita sa elimine evaziunea fiscala ar trebui sa se elimine si cele trei organisme financiare (de ce trei n-am inteles niciodata) si voila .. bani la buget cat cuprinde. Dar de fapt problema e mult mai groasa .. pentru ca firmele pe langa aia 200-500E pe care ii platesc acum ca impozit mai platesc si o groaza de alte taxe .. inchizand firmele respective (chiar si cu un angajat) statul pierde toti banii aia nu mai vorbim de banii pe care va trebui sa-i dea acum ca ajutor de somaj pentru intrati in somaj. Am vazut la un moment dat un calcul facut de cineva .. si reiesea ca urmare a intrarii in somaj a celor cocediati ca urmare a inchiderii firmelor statul in loc sa castige mai multi bani la buget de fapt pierde. Eu chiar nu vad rostul unei astfel de masuri pe timp de criza. Da un search pe google si cauta "masuri anticriza bulgaria" sau "masuri anticriza ungaria" si compara ce au facut aia de acolo cu ce fac "desteptii" de la noi.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#1111 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 01:58

Evident ca problema e mult mai groasa dar:
- Daca inchizi firma, lemurienii nu vor sta degeaba, si se vor angaja undeva. Cel mai probabil intr-o firma care-si plateste darile la stat.
- Masura nu incearca deloc sa elimine evaziunea fiscala, ci sa elimine grosul firmelor care fenteaza fiscalitatea.
Daca am fi avut un sistem fiscal puternic, evident ca nu se ajungea aici. Dar cu cine ? Cu pesedistii+ acolitii lor din ultimii zeci de ani ???
  • 0

#1112 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 03:16

sau inchizi firma si faci TOTUL la negru, inclusiv salarii etc.
si atunci statul incaseaza si mai putin decat incasa inainte

stiu caz concret de firma corecta care se gandea serios sa inceapa sa isi ascunda asa din cifra de afaceri. pana la urma tot statul pierde iar evaziunea fiscala creste

o socitate comerciala poate trai foarte bine si sa fie foarte corecta (platind MULTI bani la stat, angajand oameni etc) si fara sa faca profit deloc. nu vad de ce trebuie obligatoriu sa faci profit.

apropo franta a avut asa ceva si din cate stiu A SCOS (sau vrea sa scoata) in timpul crizei.noi atunci bagam

deh, cand politicile economice sunt facute de un marinar si un inginer metalurg..

Culmea e ca impozitul asta ii afecteaza tot pe cei corecti pentru ca ceilalti or sa gaseasca in continuare solutii sa evite plata taxelor.

bingo
pe cei care functionau la gri o sa ii faca sa se mute complet la negru
pe o parte din cei corecti o sa ii mute la gri

iar pe fraierii complet corecti ii arde

per total aia corecti pana la capat peird si statul incaseaza si mai putini bani
  • 0

#1113 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 03:51

sau inchizi firma si faci TOTUL la negru, inclusiv salarii etc.
si atunci statul incaseaza si mai putin decat incasa inainte
Asta nu prea vrea sa se inteleaga.

stiu caz concret de firma corecta care se gandea serios sa inceapa sa isi ascunda asa din cifra de afaceri. pana la urma tot statul pierde iar evaziunea fiscala creste
Exact. Este intr-ul fel similar cu diminuarea profitului, dpdv contabil, cu diverse cheltuieli; chestiune care toti o faceam intr-o masura mai mica sau mai mare si pana acum.

o socitate comerciala poate trai foarte bine si sa fie foarte corecta (platind MULTI bani la stat, angajand oameni etc) si fara sa faca profit deloc. nu vad de ce trebuie obligatoriu sa faci profit.
Vrei sa spui ca poate supravietuii o anumita perioada da timp. Sunt curios, daca nu face profit, atunci patronii/asociatii respectivi doresc sa faca doar un soi de munca patriotica, de caritate ? Bani pt investitii, modernizari, etc. de unde, daca nu-i profit ?

apropo franta a avut asa ceva si din cate stiu A SCOS (sau vrea sa scoata) in timpul crizei.noi atunci bagam
Da, ca ei de acolo s-au inspirat, numai ca francezii l-au scos, plus alte masuri anticriza.

deh, cand politicile economice sunt facute de un marinar si un inginer metalurg..
Lasa ca nu am vazut psd-ul (ca era la putere in momentele respective sa fie in stare sa faca ceva. Deci cel putin astea 2 partide care au guvernat sunt incompetente. Apoi nici pnl-ul si udmr-ul nu s-au dat peste cap sa vina cu solutii viabile si constructive, atat pe termen scurt cat si pe termen lung; in afara de unele vorbe fara continut nu am vazut sa se streseze careva.

bingo
pe cei care functionau la gri o sa ii faca sa se mute complet la negru
pe o parte din cei corecti o sa ii mute la gri

iar pe fraierii complet corecti ii arde

per total aia corecti pana la capat peird si statul incaseaza si mai putini bani
Cam asta se intampla de fapt.

Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 12 decembrie 2009 - 03:51

• 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1114 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 04:07

nu e obligatoriu sa faci profit...
de foarte multe ori patronii sunt si angajati in functii de conducere si incaseaza salarii etc. nu fac munca patriotica :)

banii pentru investitii/modernizari etc pot veni chiar din profitul ala pe care nu il scoti la final de an...dar prin imp asta ii dai in cap ca-l consideri hot ca nu scoate profit.
  • 0

#1115 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 04:19

.................
de foarte multe ori patronii sunt si angajati in functii de conducere si incaseaza salarii etc. nu fac munca patriotica :)
.................

Adevarat, insa aici vorbim de 2 chestiuni: munca efectiva prestata de patron/asociati in firma respectiva, trebuie recompensata -> salariu; ca patron/asociat, chiar daca esti si angajat la propria firma, vrei sa faci si profit.
Din profit : investitii, modernizari, extinderi, bonusuri, dividente, etc.
O firma care realmente nu are profit, nu o duce prea mult (aici nu vorbim de un mic magazin in provincie, sau mai stiu eu ce).
  • 0

#1116 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 12 decembrie 2009 - 05:00

dau fanta dar nu mai tin minte exact ce functie a avut in guvern nica asta :)
poti sa imi spui cine era min de finante, prim ministru si presedinte in perioada aia?
nu de alta, dar parca ei semneaza :)

probabil nu-ti aduci aminte multe chestii.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1117 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 06:28

Adevarat, insa aici vorbim de 2 chestiuni: munca efectiva prestata de patron/asociati in firma respectiva, trebuie recompensata -> salariu; ca patron/asociat, chiar daca esti si angajat la propria firma, vrei sa faci si profit.

Ca patron ( unic asociat ) NU AI VOIE SA FII ANGAJAT la propria firma !!!

Da ce-i nene, societate de caritate pentru angajati ???? :)

Voi stiti care sunt cotele de impozitare forfetar ?? Se vede ca nu. Daca firma e intr-adevar serioasa, impozitul forfetar NU o afecteaza. Impozitul asta afecteaza NUMAI firmele cre merg pe ZERO !

Aceasta postare a fost editata de Relu: 12 decembrie 2009 - 06:23

• 0

#1118 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 12 decembrie 2009 - 07:47

lecturand acest topic din momentul in care m-am daruit revistei dilema am retinut urmatoarele :

oaspetele vrea sa fie legitimata casatoria intre persoanele de acelasi sex . prea simte nevoia unei intalniri garajiste cat mai curand posibil... cred ca vom reloca intalnirile din curtea lui Relu in spatele farmaciei afectata de ... grija fata de evazionist .

cu impozitul forfetar e clar : vox poluli vox Dei . recomand un referendum pe aceasta tema .

Mike isi sustine opiniile cu toata fiinta sa . nu cedeaza absolut nimic . il inteleg ... l-a cunoscut personal pe vremelnicul presedinte .

Aer Curat este un interlocutor menajat . critica opiniilor sale afectata de filtru ... poate data viitoare mananc si eu .

Relu un partizan parca aterizat astazi in Romnaia . mare idealist ...

sper ca analiza oportunitatii instituirii impozitului forfetar sa nu fie afectata de o persoana ca mine care nu-si sustine ideile cu linkuri, date statistice, experienta personala sau cine stie ce consilieri

P.S. simt ca la nenea oaspete am exagerat putin cu logica .. dar si el arunca fumigene la d-nul Oprea in curte .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 12 decembrie 2009 - 07:52

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#1119 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 08:18

Cind o sa intelegem ca impozitul asta in varianta romaneasca nu are cum afecta o firma corecta, o sa fie ( ceva ) mai bine.
  • 0

#1120 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 12 decembrie 2009 - 08:23

Ce inseamna PSD si PDL?
PSD - presedinte in seara de duminica
PDL - presedinte in dimineata de luni

Aceasta postare a fost editata de cata69: 12 decembrie 2009 - 08:23

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1121 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 12 decembrie 2009 - 08:28

ca tantarii au cazut firmele obscure care coabitau in economia romaneasca ... efectul imozitului forfetar similar efectului pastilelor raid .

si parca ar fi o tragedie ... au alternativa angajarii in administratia statului .

cum ramane cu dizolvarea parlamentului ? o facem si pe asta ?

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 12 decembrie 2009 - 08:32

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#1122 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 09:33

.............................
Voi stiti care sunt cotele de impozitare forfetar ?? Se vede ca nu. Daca firma e intr-adevar serioasa, impozitul forfetar NU o afecteaza. Impozitul asta afecteaza NUMAI firmele cre merg pe ZERO !

:verystrange:
Sa stii ca, cel putin eu, nu stiu cotele impozitului forfetar, etc. Mda, habar nu am ce platesc statului, cand trebuie sa o fac si cat ma costa. De-a dreptul hilar, nu ?
Sigur..........

Pt informare:
Ce impozit forfetar vor plati firmele in 2009 si 2010
Aproape jumatate din firme, falimentate de impozitul forfetar
Impozitul forfetar are efect de bumerang

Nu stiu daca mai are rost sa reiau faptul ca acest impozit forfetar nici macar nu este echitabil (calculati cat reprezinta ca procent pt fiecare pozitie din grila, ce inseamna pt firmele care au c.a. anuala de pana in 12k euro si cat pt firmele care au c.a. pana la 30 mil euro), etc.
  • 0

#1123 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 09:34

:unsure:
  • 0

#1124 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 10:59

Oameni buni, dupa aceste randuri inteleg ca totusi, forfetaru e bun, dar e impus de psd.
:)
  • 0

#1125 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2009 - 11:29

Daca voi numiti firma aia care nu poate plati impozit 28 euro pe luna in 2009 si 45 in 2010, inseamna ca aveti dreptate !
  • 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi