Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#2201 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 29 octombrie 2011 - 03:51

Pai, oaspete, cand afirmi ca "Ca intotdeaunam cand nu ai argumente, te ascunzi dupa truisme.", inseamna ca a mai fost cel putin o data, inainte de aceasta, in care am "spus" truisme.

Te-am rugat sa-mi indici exact un alt truist de-al meu intr-o discutie cu tine. N-ai facut-o :) Asta zice multe

Imi cer scuze daca te simti jignit, nu am vrut sa te simti. Eu ti-am explicat doar motivele care ma indreptatesc sa nu-ti raspund, chiar daca as fi mai mult decat calificat :)

Scoala am facut si pe vremea lui ceasca, si dupa. Eu am invatat sa-l respect si pe ceasca pentru ce a facut, spre deosebire de altii. Nu am fost/nu sunt comunist, dar apreciez multe lucruri bune facute pe vremea comunismului. Spre deosebire de multi :)

"Si in al treilea rand, putin imi pasa mie ca ai fost cel mai bun din lume la ceva. Si eu am fost al 14-lea pe tara la rezidentiat. Si ??" Asta e deja EPIC Fail, fara suparare. Simplul fapt ca ai fost printre cei mai buni inseamna ca esti calificat in domeniu. N-ar trebui sa ti-o spun eu, fiindca se presupune ca o stii :)

Hai sa punem stop acestei discutii care nu duce nicaieri. Incercam cu altele? :lol:

Aceasta postare a fost editata de egdf.power: 29 octombrie 2011 - 03:52

• 0

#2202 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 29 octombrie 2011 - 05:02

Ca intotdeauna cand nu ai argumente, te ascunzi dupa truisme.
:)

General vorbind.

Cred ca nu ai vazut atent ce am postat.
Nici eu n-am chef sa continuam discutia. E mai bine asa.
Si asculta la mandea : indiferent care e motivul pentru care iti exhibi calitatile si patrimoniul, nu o sa faci impresia deosebita pe forumul asta. Ia-o ca un sfat si nu te simti jignit sau altfel.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2203 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 29 octombrie 2011 - 05:12

Pai nu vreau sa fac impresie, domnule. De ce as face? Ce as avea de castigat? :)
  • 0

#2204 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 29 octombrie 2011 - 05:25

Si asculta la mandea : indiferent care e motivul pentru care iti exhibi calitatile si patrimoniul, nu o sa faci impresia deosebita pe forumul asta. Ia-o ca un sfat si nu te simti jignit sau altfel.

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2205 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 29 octombrie 2011 - 05:28

Pai eu asta iti ziceam. E nevoie de motiv? Ca nu am niciunul.

Vrei sa ne "stricam" si noi? :)
  • 0

#2206 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 29 octombrie 2011 - 05:31

Tu vorbesti asa, fara motiv ?
  • 0

#2207 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 30 octombrie 2011 - 12:13

Nu vorbesc fara motiv, ci doar la obiect :)
  • 0

#2208 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 30 octombrie 2011 - 12:19

dar apreciez multe lucruri bune facute pe vremea comunismului. Spre deosebire de multi :)

iote, imi devii simpatic , dar imi retrag imediat simpatia daca faci iar scandal :)
care ti-e etatea?

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 30 octombrie 2011 - 12:20

• 0

#2209 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 30 octombrie 2011 - 12:33

Am zis ca promit sa nu mai fac scandal :)

Cam 33, sa traiti :)
  • 0

#2210 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 31 octombrie 2011 - 08:08

Mitocănia şi ipocrizia lui Crin Antonescu

Liderul PNL şi-a făcut un obicei din a-i ataca pe aceia care-i mai fac şi reproşuri. Limbajul folosit nu-i face cinste profesorului Crin Antonescu.

Propovăduieşte România bunului simţ şi repetă sintagma ori de câte ori are ocazia. Cât de manierat şi de politicos este Crin Antonescu am avut ocazia de-a lungul timpului să o constatăm când a vorbit, de pildă, despre Pleşu şi Liiceanu. I-a jignit atunci, supărat că ei nu îl criticau pe Traian Băsescu, deci sunt "laşi şi e mai greu să-l înjuri pe stăpânul pe care, în fine, ţi l-ai căutat de pe timpul lui Ceauşescu, dar l-ai găsit abia acum".

Nu este nicio mitocănie, poate, să spui despre cineva că este laş, dar cât de civilizat este să faci cuiva proces de intenţie, mai mult, să afirmi că Liiceanu sau Pleşu au vocaţie de slugi?

Jigniri fără acoperire

Deunăzi, a numit-o pe Rodica Culcer "pensionară nesimţită". Jurnalista nu face parte din categoria celor care primesc "pensii nesimţite" (mai mari decât cât li se cuvine pentru contribuţia la fondul de pensii) astfel că avem doar două variante. Fie Crin Antonescu nu ştie ce înseamnă o "pensie nesimţită", deşi a făcut declaraţii publice şi a şi votat, dacă nu a chiulit cumva, modificarea legii, fie ştie ce înseamnă, dar i s-a părut de bun simţ să spună despre şefa ştirilor TVR că este pensionară şi nesimţită.
  • 0

#2211 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2011 - 08:49

http://www.gandul.in...e-scapa-5451547

Guvernul vrea să taie „pensiile nesimţite“. Economie estimată: 1 miliard de euro pe an. Vezi cine va fi afectat şi cine scapă
Postat la: 27.01.2010

http://www.monitorul...inii&s_id=37307
Urîţenia lumii noastre

Autor: » Andrei BODIU - scriitor, data: 08.02.2007, 130 accesări

Cînd au fost divulgate amănunte privind colaborarea unor jurnalişti cu Securitatea, Rodica Culcer a bîlbîit nişte răspunsuri, aşa cum făcuse şi doamna Mona Muscă, dovedită între timp ca doamna Dana. Din cîte spune Asociaţia Civic Media, doamna Culcer nu a fost un simplu turnător, ci ditamai ofiţereasa bine plantată în ambasada SUA în Bucureşti. Civic Media spune că doamna Culcer nu a fost altceva decît locotenent-colonel, grad care-i face să pălească pe toţi turnătorii asociaţi la marea „familie” a Securităţii. Ce este mai penibil e că doamna Culcer este astăzi o mare campioană a democraţiei. A dat pilde naţiei dinspre centru-dreapta, cu imaginea unei moraliste desăvîrşite, a unui jurnalist cu o deontologie perfectă. Sigur, pînă una alta nu există dovezi. Dar dacă Rodica Culcer a lucrat la ambasada SUA în anii ceauşismului celui mai crunt, 1987-1989, mă îndoiesc că ce spune Civic Media sînt minciuni. Cei care au trăit experienţa ultimilor ani ai ceauşismului ştiu că n-aveai cum să lucrezi în ambasada SUA fără să fii, cumva, anexat de Secu. E o absolută naivitate să crezi că doamna Culcer este „clean”. Cei care se întreabă de ce au mers atît de încet lucrurile în România, de ce ne-am împleticit ani de-a rîndul suportînd sărăcia şi privaţiunile, au un răspuns în lista de campioni ai democraţiei care s-au infiltrat peste tot şi care au fost, mulţi, şantajaţi şi şantajabili. Ce să mai credem cînd vedem că jurnaliştii cei mai „răi” ai naţiei au fost, sub o formă sau alta, ataşaţi de poliţia politică a regimului comunist. Se pare că, aşa cum s-a tot spus la începutul anilor ’90, toate formaţiunile româneşti au fost infiltrate de Securitate. Urîtă lume, lumea românească.

http://www.paginadem...-de-pensionare/
30 Mai 2011

Directorul Departamentului de ştiri al TVR, Rodica Culcer, împlineşte astăzi vârsta legală de pensionare, respectiv 59 de ani, scrie Jurnalul Naţional. Ce se întâmplă cu postul?

Potrivit noului Cod al Muncii, contractul individual de muncă al acesteia încetează de drept la data îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Contactați de paginademedia.ro, reprezentanții TVR au dat un răspuns incredibil: data la care doamna Rodica Culcer va împlini vârsta de pensionare este una cu caracter personal si ca atare nu va poate fi furnizata. Un răspuns pe cât de corporatist, pe atât de gol de conținut.

Sincer, Antonescu este o mare dezamagire. Dar e bine sa cunoastem contextul ca sa putem judeca problema in ansamblu ei.
  • 0

#2212 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2011 - 09:25

http://www.gandul.in...in-2012-8922233
România va împrumuta peste 500 EURO PE SECUNDĂ în 2012

Anul viitor statul va împrumuta cel puţin 16,13 miliarde de euro, respectiv o medie de 511 euro în fiecare secundă, pentru a acoperi deficitul bugetar (diferenţa dintre venituri şi cheltuieli) dar mai ales pentru a "rostogoli" datoriile făcute până acum, respectiv pentru a le plăti prin noi credite.

Din suma totală, circa 2,6 miliarde de euro vor fi împrumutate doar pentru a putea plăti dobânzile la împrumuturile deja luate, în creştere cu 30% faţă de suma de circa 2,1 miliarde de euro plătită anul acesta în acelaşi scop. Bugetul alocat dobânzilor va fi astfel comparabil cu cel al Sănătăţii, de exemplu.

Statul trebuie să aleagă cele mai importante investiţii pentru a le finanţa

Economiştii îndeamnă şi ei, la rândul lor, la prudenţă, în ceea ce priveşte bugetul pe anul viitor. Principala problemă, susţin ei, este felul în care va fi construit bugetul, respectiv pe ce estimări şi cum vor fi cheltuiţi, efectiv, banii. Una dintre marile probleme ale României pare a fi cheltuirea banilor pe investiţii are nu aduc rezultate economice suficient de importante.

Pana la urma, va interveni intrebarea fireasca : facem autostrazi, DAR CU CE PRET ??
  • 0

#2213 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2011 - 01:24

Directorul Departamentului de ştiri al TVR, Rodica Culcer, împlineşte astăzi vârsta legală de pensionare, respectiv 59 de ani, scrie Jurnalul Naţional. Ce se întâmplă cu postul?

Potrivit noului Cod al Muncii, contractul individual de muncă al acesteia încetează de drept la data îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Contactați de paginademedia.ro, reprezentanții TVR au dat un răspuns incredibil: data la care doamna Rodica Culcer va împlini vârsta de pensionare este una cu caracter personal si ca atare nu va poate fi furnizata. Un răspuns pe cât de corporatist, pe atât de gol de conținut.

Tu inca n-ai inteles? :P

In Romania, tot ce-i PUBLIC, e secret? Ce PL tuturor (women inc.), conteaza ca TVR-ul e platit din banii fraierilor? Zici ca-i Yukos :D)

Legea e doar pentru fraieri din cate se pare :P

Evident ca se resimte. Nimeni nu contesta asta. Problema e ca, incercand sa salveze Grecia (care nu va fi salvata decat atunci cand iese ea insasi pe PLUS), ingreuneaza automat situatia altora. Ca banii nu sunt fara numar, si nici rabdarea lor. Oare de prosti vor nemtii sa revina la marca?

Grecia trebuia lasata sa cada. Se consolida sistemul, se elimina veriga slaba (saluuuut, Andreiiiiiii Gheorgheeeeeeeeeee).

Pentru cei care au minime cunostinte de istorie, raspunsul la intrebarea "de ce se incearca salvarea Greciei" e simplu. PENTRU IMAGINE. Fiindca s-a insistat pe ideea de Europa unita. S-a plusat pe UE, euro, spatiul economic european, etc.

In secolul asta, IMAGINEA CONTEAZA FOARTE MULT. De aia se dadeau ratinguri de A++++++ - PENTRU IMAGINE. Daca pica Grecia, IN TIMP se duce sistemul european in jos, probabil pica euro, dolarul redevine UNICA moneda universal valabila (cu minusurile ei, evident).

Totusi, se pare ca deutschlandezii vor sa-mi faca pe plac... Un parlamentar german spune că zona euro ar fi trebui să taie absoilut orice ajutor pentru Grecia și să o lase în faliment.

Nu ca n-ar fi si grecii EXTREM de prosti, dar nah... :D)
  • 0

#2214 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 12:38

http://www.adevarul...._583211677.html

Să ai şansa de a fi contemporan cu o efigie de calibrul Regelui Mihai I şi să treci ţanţoş pe lângă ea e o specie de tembelism, care frizează prostia.

Discursul Majes­tăţii Sale în Parlamentul ţării a funcţionat ca o hârtie de turnesol. A scos la suprafaţă ce e mai bun şi, mai ales, ce e mai rău în noi. Nu vreau să fac analiza textului propriu-zis. Nu ştiu cine l-a scris şi nici nu mă interesează. Toţi suveranii şi toţi demnitarii citesc, în genere, discursuri compuse de alţii. Discursul Regelui era însă un discurs adecvat, bine armonizat cu împrejurarea şi cu profilul vorbitorului. Pe mine, unul, m-a impresionat. În cazul de faţă, efectul nu venea atât dinspre cuvintele rostite (deşi multe dintre ele mi s-au părut impunătoare), ci dinspre statura celui care le rostea. Mihai I are toate însemnele regalităţii. Nu doar vârsta, sobrietatea sau o anumită tragică discreţie, ci, în primul rând, stilul, calitatea prezenţei, prestanţa unui oficiu în care omul e dublat, inevitabil, de duhul funcţiei sale.

Să ai şansa de a fi contemporan cu o efigie de asemenea calibru şi să treci ţanţoş pe lângă ea e o specie de tembelism, care frizează prostia. Niciunul dintre alibiurile pe care şi le-au fabricat, din timp, marii absenţi nu ţine. Era vorba, în fond, de o întrerupere de o jumătate de oră a „agendei" zilnice, pentru a face o probă minimală de decenţă. N-a făcut-o preşedintele (blindat de o vizită importantă la Bruxelles), n-a făcut-o primul-ministru, care nu putea sărbători Ziua Armatei decât la Satu Mare, n-a făcut-o Roberta Anastase, brusc angajată în misiune diplomatică pe meleagurile Georgiei şi, vai, n-a făcut-o Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române, ocupat până peste cap cu administrarea procesiunilor bucureştene la Sfintele Moaşte. Am roşit pentru fiecare dintre ei. Au ratat o mare ocazie de a fi cuviincioşi şi de a-şi manifesta libertatea interioară. Nici activiştii PDL aliniaţi servil, cu argumente „rezonabile", îndărătul şefilor lor n-au făcut o figură mai brează. O singură excepţie: Toader Paleologu, iar din guvern, dl Predoiu şi doi miniştri maghiari. Uluitor e faptul că membrii PDL au invocat manilularea politică a discursului regal, când tocmai absenţa lor nătângă a lăsat loc acestei manipulări.

Din păcate, şi de partea cealaltă lucrurile au arătat grotesc. Vechi militanţi anti-monarhişti defilau febril, pioşi până la extaz, dinaintea celui pe care îl batjocoriseră cu doar câţiva ani în urmă. Măcar Iliescu făcuse un gest de reconciliere publică în 2001 (după cel al lui Emil Constantinescu din 1997). Dar alţii au trecut de la injurie la omagiu cu o îndemânare de contorsionişti. Nu mai vorbesc de agitaţii gazetari ai televiziunilor lui Dan Voiculescu, pe care nu i-am auzit niciodată vorbind despre Rege înainte de acest moment când, evlavioşi la culme, au fost încântaţi să-l poată folosi în mica lor gherilă anti-Băsescu.

Deriziunea nu s-a oprit însă aici. La Banca Naţională, familia regală a benchetuit alături de un ghiveci uman, în alcătuirea căruia nu se putea citi niciun criteriu, nicio ierarhie. Emotivitatea mea s-a destrămat prompt dinaintea acestui spectacol. Carevasăzică, nici monarhia nu mai e ce-a fost, de vreme ce se simte bine în orice vecinătate.

Un deputat PDL din Bihor, Ştefan Seremi, a opinat, în focul evenimentelor, că discursul Regelui n-a conţinut nimic memorabil. L-am căutat pe zelosul deputat pe Google şi, judecând după fizionomie şi după talentul oratoric (înregistrat pe YouTube), nu pare genul care răsfoieşte, înainte de culcare, texte de Churchill, De Gaulle, La Rochefoucauld sau Cioran. Dar e la putere. Am fi putut fi ţara unui om ca Mihai I. Dar suntem ţara lui Seremi şi a altora ca el. Aferim! La mai mare!

Andrei Pleşu
  • 0

#2215 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 03 noiembrie 2011 - 07:58

Am toata stima pentru Plesu, dar aici a dat-o rau in bara. Asta e un articol care nu reuseste altceva decat sa ma intarate rau de tot impotriva regalismului.
Din pacate, vad ca am avut dreptate cand ne "ciorovaiam" pe subiect legat de atitudinea PDL-ului in parlament. La vremea aia nu stiam ca base si boc si anastase au lipsit (nu urmaresc politicul din mass-media decat daca aflu ceva care mi se pare demn de atentie) si ziceam eu ce tunuri s-ar fi pus pe PDL daca lipseau.
In primul rand, base, ca presedinte al meu prefer sa discute la Bruxelles subiecte importante pentru Romania in loc sa ia pozitia ghiocelul in fata regelui. In al doilea rand, ceilalti "mari" absenti, daca au decis sa nu vina, macar si-au facut "alibi-uri", chit ca or fi ele cusute cu ata alba. Puteau sa ramana in Bucuresti si sa nu se duca. Vai lor de faceau asta...
In al treilea rand, eu nu inteles in continuare de ce aceasta barfa docta despre cine si de ce a venit sau nu a venit, cum isi tinea cei 300 de muschi care impreuna formeaza expresia fetei sau cat de lingau a fost. De ce persoanele cu orientare monarhista nu au putut sa-si savureze contemporanitatea cu efigia regelui, fara sa caute aprobare in jur, sau culpe aplicabile indiferent de atitudinea celor cu orientari cunoscut anti-regale? De ce?
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2216 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 08:23

Ar fi multe de povestit, dar nu vad de ce ar trebui sa te INTARATE cineva impotriva "regalismului".
Da ce, pe mine ma intarata ceva impotriva "republicanismului" ?
De ce incrancenarea asta ? Crezi ca vine maine Mihai si zice gata, vreau regatu inapoi ??
;)
E o chestie ce s-a intamplat o singura data. Unica. Tocmai asta i-a conferit importanta. Cine nu a vazut-o la momentul respectiv, poate sa o caute mult si bine...
cat despre pozitia ghiocelului :P
Si nu inteleg cine si-a cautat nustiu ce aprobare. Daca esti monarhist, esti si gata, nu-ti trebuie confirmari.
Nu era vorba de asta.
  • 0

#2217 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 08:56

Ar fi multe de povestit, dar nu vad de ce ar trebui sa te INTARATE cineva impotriva "regalismului".
...

Pentru ca vine cineva important si care se presupune ca e mai destept si mai cultivat si mai de toate decat mine si ma trage de urechi. Iar mie mi se pare nedrept, in consecinta reactia mea este deja reflex.

Da ce, pe mine ma intarata ceva impotriva "republicanismului" ?
...

Nu stiu, ar putea sa te intarate o mie de lucruri. Totusi nu stiu daca tie ti-a batut cineva obrazul ca n-ai stat smerit sa asculti vreun discurs a lui Base sau Iliescu. Sau ca nu te-ai dus sa le aduci ofrande cand or fi vizitat Oradea.

...
De ce incrancenarea asta ? Crezi ca vine maine Mihai si zice gata, vreau regatu inapoi ??;)
...

Incrancenarea vine de la trasul de urechi.

...
Nu era vorba de asta.

Dar despre ce? :P

Aceasta postare a fost editata de Forester: 03 noiembrie 2011 - 09:00

• 0
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2218 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 11:27

Cum adica sa-i compar pe ilici si basescu cu Mihai ??

Vorbim de un eveniment unic. Pentru mine are o conotatie dubla, dar evenimentul este istoric si daca nu esti monarhist.
Aici e esenta. Vorbim de un moment istoric, care secundar are legatura cu monarhia.
De aia tragea si Plesu pe unu altu de urechi. Dar se pare ca multi nu au inteles-o.
  • 0

#2219 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 11:36

Parca revolutia a fost acu' fro 22 ani, nu ??
  • 0

#2220 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 11:44

Cum adica sa-i compar pe ilici si basescu cu Mihai ??

Vorbim de un eveniment unic. Pentru mine are o conotatie dubla, dar evenimentul este istoric si daca nu esti monarhist.
Aici e esenta. Vorbim de un moment istoric, care secundar are legatura cu monarhia.
De aia tragea si Plesu pe unu altu de urechi. Dar se pare ca multi nu au inteles-o.

Care este evenimentul? Eu nu am inteles, intr-adevar!
Ieri am trecut pe langa un eveniment si mai rar, dar m-a lasat la fel de rece.
Eu in continuare ma simt insultat de spusele lui Plesu. A fost optiunea mea sa nu ma uit la discursul regelui, asa cum nu ma uit nici la discursurile oricarui presedinte pe care l-am avut. Da, am fost tembel (cel putin conform definitiei DEX-ului, nu a ceea ce intelege in general romanul prin "tembel") dar nu prost.
Nu inteleg de ce e asa de istoric evenimentul. Pentru ca a vorbit din nou un rege in fata alesilor dupa j'de mii de ani? Pentru ca e batran? Pentru ca s-a nascut cu juma de secol inaintea mea?
E ca si cum ar trebui sa le dau dreptate alora care zic "e locul meu de parcare de cand s-a construit blocul".

In alta ordine de idei...

Aceasta postare a fost editata de Forester: 03 noiembrie 2011 - 11:45

• 0

#2221 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 02:12

oaspetele e liberalo-monarhist. Nu-i de condamnat, cei peste 30 de ani - :blush: - inteleg mai bine nevoia de autoritate.

Lasand la o parte conditiile istorice, politice, etc, eu zic ca Romania n-a avut decat un singur rege, Carol. Care pacat :lol: :lol: :lol: ca nu era roman.

Hai si Ferdinand, dar el incepuse deja sa aiba influente"BUUUNE".

Restul e plevusca.

Beat that.
  • 0

#2222 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 03:42

Monarhist sunt de cand il ascultam pe rege la Europa libera.
Dar evenimentul transcende optiunile noastre vizavi de forma de guvernamant.
Asta e parerea mea.
  • 0

#2223 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 03 noiembrie 2011 - 05:24

cati ani avea Regele Mihai cand a parasit 'tronul' Romaniei? nu era cumva un 'pusti'?!?!
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#2224 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2011 - 05:26

Oaspete, cati ani aveai cand ai "devenit" monarhist ?
  • 0

#2225 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 03 noiembrie 2011 - 05:29

era si mai 'pusti' decat fusese regele cand a parasit Romania....
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi