D'ale lumii noastre politice
#2226
Scris 03 noiembrie 2011 - 06:13
#2227
Scris 03 noiembrie 2011 - 06:24
14 ani.
#2228
Scris 03 noiembrie 2011 - 07:00
Iar bleu... a facut o observatie foarte pertinenta. La varsta la care Mihai era "rege", ailalti de varsta lui se JUCAU sau incepeau sa se intereseze de fete . Ma refer la prima "domnie" a sa. La cea de-a doua, teatrul era si mai evident.
Oricum, R Mihai e departe de a avea o aura magica. Sunt insa convins ca aceasta aura o avea Carol I, nu degeaba a scos o intreaga tara din rht si a urcat-o incet incet vreme de cateva zeci de ani.
#2229
Scris 03 noiembrie 2011 - 07:08
Hai sa vedem ce a mai spus goarna pedelista, rebelul Lazaroiu.
”Guvernul Năstase a contribuit cel mai mult la apariția electoratului de dreapta din România, între 2001-04” a spus Lăzăroiu. ”
Guvernul Năstase a avut o abordare mai de dreapta, pentru că ei au fost nevoiți să ia niște măsuri de reformă, trebuia să închidă dosarele cu UE” a explicat el, adăugînd: ”Uitați-vă la Tănăsescu, ministrul Finanțelor, o fi înscris în PSD, dar el, ca finanțist, e centru-dreapta convins. Și dacă te uiți cum au terminat ei mandatul în 2004, macro-economic vorbind, totul a fost ”la linie”, deficitul, datoria publică șamd, toși indicatorii. Atunci au fost și primii ani de creștere economică și s-a creat și acest electorat de dreapta, care vrea și altceva decît să stea la mila statului. Vreau autonomie, individualitate, vrea șanse să se dezvolte...Sigur că, în timp, el (electoratul de dreapta n.n.) s-a consolidat, iar criza l-a scos și mai mult la suprafață. Dar germenii s-au creat atunci, în guvernarea Năstase, care a și căzut de la putere tocmai din acest motiv” a punctat fostul ministru.
Lăzăroiu a mai spus că PDL, pe de altă parte, deși declarat de dreapta, este prea puțin convingător pentru electoratul specific ”iar potențialul acestuia e mult mai mare decît poate PDL să capaciteze, e de peste 50%. PDL s-a erodat foarte mult la guvernare, și are multe bube pe care ar putea să le evite”.
Fostul ministru a explicat, în acest context, că un motiv al eroziunii este corupția din actualul regim, mai ales șpăgile de la Fisc, de la Garda de mediu, de la inspecția muncii etc, ”iar lucrurile astea nu fac bine unui partid. Aia îți mănîncă capitalul de polularitate”.
”Pe dreapta sunt foarte mulți antreprenori, mulți afaceriști care spun că e mai rău decît pe vremea PSD, spun că ăia luau mai puțin, te mai lăsau să respiri” a conchis Lăzăroiu.
#2230
Scris 03 noiembrie 2011 - 07:59
Aia cu ce zic afaceristii asa o fi. Nu stiu. Insa poate ar trebui sa ia in calcul efectele crizei.
Iar pe vremea PSD-ului am trait eu la prima firma la care am lucrat tot felul de "evenimente" legate de politic, pe vremea cand PDL era mic si se juca cu putza in nisip. Si avea si alt nume.
Oricum, n-are rost discutia, la anul ii vom vedea inapoi pe pesedei si
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#2231
Scris 03 noiembrie 2011 - 08:09
politicienii nu stiu sa inteleaga
ca stim cu toti in ce c***t se scalda
astept de mult raspunsu' la o intrebare
sa vina cati dintre politicienii nostrii prizeaza cocaina?
acuzati poporu ca nu-i civilizat
pai cum c***t sa fie??
e deprimat cu adevarat se stie
cand omu' n-are ce sa puna-n farfurie
cu siguranta il doare fix in p**a unde arunca o hartie
n-am habar domnu' prim-ministru, dar spune-mi tu
daca nu se fura cum va-ti ridicat vile din salariu' de o mie de parai pe luna?
iti suna cunoscut, va p***-ti pe noi continu
ia zi-mi fitu' se bucura la alocatie k fimiu'(nu cred)
in multe tari ti-ai dus familia pe banii nostri,
iar noi ca prosti plangem dupa fostii
era altceva, furau cu mai mult bun simt cei din-aintea ta
Parazitii - 2004
Life must be taken one disaster at a time
#2232
Scris 03 noiembrie 2011 - 09:04
As putea sa pun pariu ca PDL-ul nu va parasi zona puterii, chiar daca rezultatul votului de la anu nu va fi la prima vedere unul favorabil lor.Oricum, n-are rost discutia, la anul ii vom vedea inapoi pe pesedei si
fariseipenelei si o sa ne bucuram ca "uite, si astia fura si fac la fel, poate chiar mai rau decat aia dinainte, vezi ca am avut dreptate?"
#2233
Scris 03 noiembrie 2011 - 09:34
#2234
Scris 03 noiembrie 2011 - 10:42
#2235
Scris 07 noiembrie 2011 - 07:02
Întrucât nu a fost nici apostol, nici legionar, nici poet şi nici propagandist, moartea lui nu a strâns lumea la cimitir şi nici nu a făcut audienţă. Omul care a murit era un muncitor simplu şi un simplu nebun. Altfel nu se poate numi cineva care dă înapoi partidului comunist carnetul în 1968 spunându-i că s-a lămurit că partidul nu e al muncitorilor, care se întoarce din străinătate în 1978, după ce Securitatea sperase că scapă de el pentru totdeauna, ca să pornească un sindicat liber, într-o ţară în care oamenii, ca şi azi, se numărau pe degete. Care e închis de nenumărate ori în ospiciu şi chinuit, ca la ieşire să îşi reia protestele cu atâta calm şi demnitate. Un securist care avea sarcina să-l discrediteze l-a descris cel mai bine, aflând de la nevastă-sa că nu o lovise niciodată în 25 de ani de căsnicie, cînd a întrebat: „ce fel de bărbat e ăsta?", pentru că în România bărbatul care nu e un animal cu femeia lui e ţinta dispreţului public. Un bărbat care, acum patru ani, atunci când era deja bătrân şi bolnav, în faţa unei săli din Timişoara nici ea prea tânără, mi-a trasat solemn şi pe neaşteptate sarcina de a uni societatea civilă din România, NGO-uri şi sindicate şi de a face din ea o a treia forţă politică, pentru că de la partidele astea nu mai aştepta nimic. Desigur, o altă nebunie!
...
Zilele astea aud multe vorbe indulgente despre oameni care au colaborat cu regimul comunist. Un ultim informator demascat, caţavencul Ioan Groşan, ne era până nu demult prezentat ca un caz de rezistenţă culturală: gaşca, unitatea socială de bază la români, face zid în jurul lui pentru că un ziar a făcut gestul decent de a se despărţi de el ca lider de opinie. Mitropolitul Anania a fost condus la groapă nu ca un colaborator a două regimuri asasine, ci ca un erou anticomunist. Ce să mai vorbesc de Adrian Păunescu! Cum se poate compara un om ca Paraschiv cu asemenea figuri care excelează în capacitatea de a se marchetiza, care lasă scrisori sau memorii să le mai aducă un pic de publicitate şi după moarte! De ce să nu-i iertăm, de ce să nu le trecem cu vederea, de ce să nu fim creştini cu toţi aceştia? Dintr-un foarte simplu motiv: că în acest fel nedreptăţim o dată în plus pe cei cărora nu li s-a permis să facă o profesie intelectuală (ca Paraschiv), sau nu au putut publica nici o carte sub comunism, sau face un doctorat, sau călători în străinătate. Nu sunt pentru lustraţie, dar nici nu sunt pentru un tratament egal. Pentru că el înseamnă încă o discriminare a celor care au fost deja discriminaţi! Şi, Dumnezeu să mă ierte, oi fi fost nedreaptă uneori, dar totdeauna cu cei privilegiaţi şi cu putere, niciodată cu cei slabi şi dezmoşteniţi.
#2236
Scris 07 noiembrie 2011 - 08:31
Oricum, l-a trimis in offside pe Base ceva foarte rar, ca Base e uns cu toate alifiile posibile, man and alien alike
#2237
Scris 09 noiembrie 2011 - 09:07
Ajuns celebru în urma asasinării interlopului Gheorghiţă Mararu, fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, Aurelian Şoric, a ajuns, din nou, în centrul atenţiei. Azi dimineaţă, un atac în stil mafiot a condus la incendierea cabinetului notarial al soţiei sale.
Din primele informaţii oferite de pompieri şi poliţişti, se pare că în interiorul biroului notarial al Cristinei Şoric a fost aruncat un cockteil molotov. Aceasta este şi opinia lui Aurelian Şoric, veni în grabă la faţa locului. Una dintre încăperile clădirii în care se află biroul din Piatra Neamţ a fost mistuită de flăcări.
În timpul anchetei derulate de autorităţi în legătură cu acuzaţiile de complicitate cu lumea interlopă nemnţeană, s-a vehiculat faptul că la cabinetul respectiv erau întocmite acte notariale ce serveau intereselor clanului Mararu.
În urma incendiului de azi noapte, au ars şi o serie de documente.
Adica exact alea care trebuiau!!!
#2238
Scris 09 noiembrie 2011 - 09:23
incet incet devine golgeterul forumului. Imi aduce aminte de "gheata de aur" castigata de Rodion Camataru din vremea de trista amintire.
tare mi-e ca si la viitorare alegeri psd-ul va ramane cu buza umflata. apropo cine e mai tare Geoana sau Ponta? inca nu e decisa treaba. pe cine pariati?
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 noiembrie 2011 - 09:32
#2239
Scris 09 noiembrie 2011 - 09:25
Zic gurile rele ca giona e calu troian a lu traian.
Gurile si mai rele zic acelasi lucru vizavi de tanarul procoror...
#2240
Scris 09 noiembrie 2011 - 09:31
"tare mi-e ca si la viitorare alegeri psd-ul va ramane cu buza umflata. apropo cine e mai tare Geoana sau Ponta? inca nu e decisa treaba. pe cine pariati? " LOL. Cel mai tare e Nastase + Ioan Rus
#2241
Scris 09 noiembrie 2011 - 09:42
#2242
Scris 09 noiembrie 2011 - 09:44
Ca nu are chef sa se implice mai mult, e altceva.
Oricum el are fatzacap de ministru/premier/presedinte. Pe cand Ponts, Geoana, Antonescu - nope.
#2243
Scris 09 noiembrie 2011 - 09:49
#2244
Scris 10 noiembrie 2011 - 03:25
Ideea e asa: cu ce l-a suparat Boc asa tare pe Base incat seful cel mare sa dea ordin/liber pt Vicepresedintele CJ Cluj si Primarul de Cluj, ambii din PDL? Totusi Clujul e al 3-lea (dupa CT) sau al 2-lea din tara ca putere economica.
Sa fi fost vorba de o reglare de conturi de genul "vedeti-va de lungul nasului, regulile le fac eu in B"
#2245
Scris 10 noiembrie 2011 - 04:42
#2246
Scris 11 noiembrie 2011 - 07:04
Retinerea primarului Clujului si acuzatiile de trafic de influenta care planeza asupra presedintele CJ, Maramures, Mircea Man i-au naucit pe democrat liberali. La nivel oficial pedelistii declara ca justitia isi face treaba iar procurorii nu sunt inregimentati politic asa cum acuza USL. Neoficial, liderii din teritoriu au inrosit telefonele la centru sa intrebe ce se intampla. Conducerea centrala a facut zid comun in jurul lui Emil Boc si sustin ca, chiar daca premierul l-a sustinut puternic si l-a girat pe Sorin Apostu in functia de primar, nu are nicio legatura cu activitatile acestuia. Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews.ro ca vestea arestarii primarului Clujului a creat un adevarat haos in interiorul PDL.
#2247
Scris 11 noiembrie 2011 - 08:47
#2248
Scris 11 noiembrie 2011 - 10:13
Traiasca prostii - pe spatele lor facem orice
#2249
Scris 11 noiembrie 2011 - 10:40
Daca plateau, nu se mai descopereau RIMA, domnule, rima!
PS: Eu stiam ca in UE se foloseste euro. M-am inselat. Finlanda face parte din Nafta, iar Romanian va adera in curand.
PS2: Plecand MNC, pleaca si vacantele/chefurile/betiile/fetitele/ciubucurile/joburile de sef sau sefa/sugatorii (si -arele) de diverse
KUDOS!
#2250
Scris 12 noiembrie 2011 - 12:12
Pe 11 noiembrie 1995, România a amuțit preț de câteva zile. De durere și de deznădejde. Murise cel mai iubit și respectat lider al ei. Un lider care nu a avut nicio funcție publică și care nici nu și-a dorit.
Mi-a rămas întipărită în minte rază de lumină pe care au adus-o atunci Regina Ana și Principesa Margareta, cărora li se dăduse voie să intre în țară ca să participe la funeralii. În noaptea aceea, sutele de oameni care stăteau la coadă, în frig, ore în șir, ca să intre în sediul PNTCD să-și ia adio de la Senior, au plecat în coloană după Regina Ana conducând-o până la hotelul Continental de pe Calea Victoriei, unde au stat până spre dimineață pentru a se asigura că nu i se va întâmpla nimic. Regina Ana a ieșit la balcon și ne-a mulțumit, în strigătele disperate, dar și pline de speranță, ale celor care înțelegeau perfect ce gol imens lasă Corneliu Coposu. Prezența Reginei Ana și a Principesei Margareta făcea să ne oblojească sufletul și era o rază de speranță de care ne agățam atunci cu toții.
Fără a fi declarate oficial, Corneliu Coposu a avut parte de funeralii naționale. Brașovul a fost în doliu, cu steagurile Primăriei arborate în bernă. La Constanța, Bacău, Gorj, Timișoara sute de mii de oameni au aprins lumânări și au îngenunchiat în fața portretului lui Corneliu Coposu. La București, studenții au decis ca acele zile să fie doliu universitar, și pe ultimul său drum, Seniorul a fost însoțit de lacrimi și de flori aruncate chiar și de la balcoanele locuințelor.
De la funeraliile Reginei Maria, nu s-a mai văzut atâta durere.
„Deceniile de comunism au făcut mai mult rău României decât au făcut cele două războaie mondiale la un loc, întrucât acestea nu i-au denaturat spiritualitatea”. CORNELIU COPOSU
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi