In sfirsit am spalat masina si am facut primele poze mai de Doamne-ajuta. Le-am postat la galerie
aici.
Masina are vreo 300 km majoritatea prin oras exceptind o iesire de galop pe A2 pina la Fundulea si inapoi.
este extraordinar cum de la o zi la alta simt ca motorul isi da drumul efectiv, urca mai usor si repede in ture (sau mi se pare mie ?) iar zgomotul produs la acceleratie mid to full throttle este fantastic, I love it, it is addictive !
am avut prima interactiune cu Automobile Bavaria care a fost chiar OK - pe scurt miercuri pe blocajul ala am fost neatent si luind-o pe scurtatura pe o straduta f. ingusta am julit oglinda stinga de un zid, zgiriind vopseaua de pe carcasa pina la plasticul negru. Cum nu suportam ideea ca masina noua cu nici 300 km sa aiba o zgirietura pe ea (stiu, recunosc, sufar de Tulburari Obsesiv-Compulsive
), joi am fost la AB si am cumparat o carcasa, am dat-o la vopsit si vineri am fost sa mi-o monteze - au fost f. prompti si f. OK - e drept insa ca e un lucru minor. Nici nu m-a costat mult - approx. RON 90 carcasa si RON 50 vopsitul.
consumul mediu pe bord este 20.3 litri/100 km
anvelopele sunt in denumire completa: Michelin Pilot Premacy Radial XSE Tubeless ZP - cica XSE asta ar indica faptul ca sunt all season, nu am gasit pe net nici o informatie 100 % certa asa ca am trimis un enquiry la Michelin.com, astept sa vad ce imi raspund.
azi am plimbat-o pe mama cu masina. A zis ca ei ii placea mai mult Rene (Laguna 2.0T) ca erau scaunele mai confortabile si ca era bordul mai putin masiv, "nu venea asa peste ea". M-a descusut de pret, cit a costat - s-a mirat cum sa coste dublu decit Laguna... apoi a zis: trebuie sa fie vreun motiv sa coste asa mult, inseamna ca dpdv tehnic este superioara
am stat si m-am gindit bine: la banii astia cumperi 1 masina sport (demaraj 0-100 km/h in 7.3 secunde este performanta de masina sport, de asemenea pe curbe sta mult mai bine decit multe masini cu pretentii sport) plus 1 masina de familie si 1 masina de reprezentare/business - then that's good value for money.
pe masura ce mai merg cu masina si ma mai obisnuiesc cu ea, o sa incerc sa fac o descriere detaliata cu un review complet.