Nu stiu sa existe rechin ( E21 ) cu motor de 2,5. Cel mai mare stiu ca a fost 323i
Masina nu haleste mult la drum intins fara "sprinturi" deosebite. Nu-mi aduc aminte sa-mi fi halit 323-ul peste 9 la un mers linistit. Rechinul e o masina foarte usoara, de unde si consumul mic daca nu-i rupi dintii.
Oricum majoritatea sunt relativ epave la ora asta.
Ursuletul nu stiu cit poate hali, ca are deja alta injectie "mai evoluata" decit k-jetronicul de pe rechin ( motronic sau le-jetronic parca )
E28 cred ca a fost seria 5 , nu ?
Multumesc . da a fost seria 5 si avea motorul de 2.5 6 cilindrii in linie :-?. Consumul: ma referam la mers normal .
Am ales bmw e28 pentru ca sunt multe piese de tuning pe piata noastra , multe de e30 care la randul lor se potrivesc pe e28.Am gasit cateva masini destul de ingrijite, nu le-as numi epave.
Sunt deschis la sfaturi si idei noi. Ma gandeam la un tuning destul de usor,in special modificari pentru drift.
Ce stiti despre modificari la aceste 2 modele , m-ar interesa mai mult la e28. Multumesc.
"new project in town"
Rechin stiu ca se spunea seriei 5, probabil la ala se refera (e28)
M'am uitat sa vad cum arata e21 (prea multe e'uri ... dauneaza ) si intr'adevar, si ala forma asemanatoare cu e28
) e28 este seria 5 . e21 este parca mai micut nu stiu sigur dar nu vorbeam de e21