Land Rover Academy
Scris 13 ianuarie 2010 - 04:30
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 13 ianuarie 2010 - 04:53
PS:jur ca inginerii de la BMW gandesc masinile luand in considerare doar drumurile din Germania
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 13 ianuarie 2010 - 04:53
Scris 13 ianuarie 2010 - 11:23
printre altele o sa fie si un 750xi ... primul 7ar cu integrala . yummi .
Scris 21 ianuarie 2010 - 10:02
Range Rover, it goes, and goes, and goes, and goes and still goes... :laugh:
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 21 ianuarie 2010 - 11:32
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 22 ianuarie 2010 - 12:18
cum te-ai inscris? vreau sa merg si eu!sunt inscris pe 31 la evenimentul BMW.
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 22 ianuarie 2010 - 12:26
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 ianuarie 2010 - 09:14
Scris 22 ianuarie 2010 - 09:36
Scris 22 ianuarie 2010 - 10:09
Scris 22 ianuarie 2010 - 01:29
uite boss http://www.bmw.ro/ro...gistration.html dar asta e cu tragere la sorti.
pt cine are sau a avut bmw sau e membru bmw club pana mea, au existat niste locuri. puteam sa ma duc. alex stiu sigur ca se duce.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 ianuarie 2010 - 06:17
La plecare, pe la ora 15, in timp ce incalzeam tractorasul in parcare, aud un anunt cum ca cine vrea sa se inscrie la drive test cu X1 sa merga la pavilionul BMW.
Cum era fix in fata mea si nu ma grabeam oricum, am oprit motorul si m-am dus pana acolo.
Dar surpriza... fatuca de la receptie incepe sa ma abureasca despre eveniment, despre dealeri, despre X1 si imi tot spune cum s-au facut inregistrarile blah, blah....
Ii spun razand ca am inteles, dar ca tocmai a anuntat colegul ei MC, ca cine vrea sa se inscrie pt teste sa vina la receptie, fapt confirmat si de un tip de la BMW care era langa ea si spunea ca a auzit si el.
Aia se uita la mine zambind tamp, la care i-am sugerat sa se sincronizeze totusi cu colegii ei si sa mai traga cu urechile din cand in cand la ce se intampla in jur.
Si am plecat de acolo.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 28 ianuarie 2010 - 06:46
mint tara cu MC-ii.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 ianuarie 2010 - 07:45
Scris 28 ianuarie 2010 - 09:54
Scris 30 ianuarie 2010 - 12:48
uite boss http://www.bmw.ro/ro...gistration.html dar asta e cu tragere la sorti.
era la categoria "Fascinatia BMW".... damnnnn!
trebuie sa le dau un feedback astora sa le spun ca au cel mai cretin site din cate am intalnit! ma rog, poate opel ii intrece, desi nu cred ...
imi amintesc ca si data trecuta (tot la campina) am avut multiple dificultati in a gasi "butonul" de inregistrare la eveniment...
Scris 30 ianuarie 2010 - 12:56
Am avut invitatie dar am declinat, vazind ca e combinata si cu sporturi de iarna, ski etc ceea ce eu din pacate nu practic, am zis sa mearga poate cineva pasionat de sporturi de iarna. Masinile le stiu, inclusiv 750i xDrive am condus.
BMW zice ca xDrive este proactiv.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 30 ianuarie 2010 - 01:51
adica eu ma dau cu masina si atat
Scris 30 ianuarie 2010 - 02:46
18 cm si niste unghiuri nu fenomenale.. unghiurile sunt clar "inrautatite" din spoilere, ca sa nu concureze pe X3...
Garda si unghiurile-astea departajeaza foarte clar.
Daca restul se mai pot mima prin electronica, cele mai de sus, NU.
Scris 30 ianuarie 2010 - 04:07
Mai da rateuri cateodata, dar gasesti mult mai multe informatii despre modelele actuale decat multe alte site-uri romanesti ale diferitelor marci...ma rog, poate opel ii intrece, desi nu cred ...
Iar din configurator poti sa vezi exact cum arata masina cu un anumit tip de jante, cu o anumita culoare, cu vreun pack exterior...
Scris 30 ianuarie 2010 - 05:00
Scris 01 februarie 2010 - 08:59
din pacate in continuare am probleme cu forumul adica mesajul tau nu aparea la mine l-am vazut abia azi si asta cand am dat reply.Daca stiam te sunam si ne vedeam.Oricum a fost interesant,am mers cu X6 3.0d si X1 2.8i X1 e o masina ok peste ceva timp m-ar tenta una sh,e unul dintre putinele BMW-uri noi care merita cumparate(nu stiu noua serie 5)
X6 nu m-a impresionat cu nimic,masa mare se apleca binisor pe viraje intradevar pentru cat de mare si greu e sta neasteptat de bine pe viraje.Am reusit performanta sa consum doar jumate de rezervor pe traseul Bucuresti-Predeal-Rasnov-Poiana Brasov-Brasov-Cheia-Bucuresti.Asta in conditiile in care pe Cheia am mers destul de tare.Multumit de cazan overall
fenomenal tot nu pot sa vad ultimele 5 posturi asta e ultimul care apare la mine ,ce tampenie
Range Rover, it goes, and goes, and goes, and goes and still goes... :laugh:
Scris 01 februarie 2010 - 09:38
Parcare platita de participanti, 5 lei/ora (principiu, nu valoare). Aceeasi parcare 'la gramada', fara nimic dedicat. Pompos numita "Assembly area", pe partea dreapta a parcarii, unde s-ar fi adunat maisinile venite din test, in spic. Practic, ele au facut 2 coloane paralele 'pi' centru, blocand toata parcarea. Dar bine ca zona rezervata nu a fost ocupata de altii. Testarea inceputa cu 45 de minute intarziere. Bauturi alcoolice 'la liber', pe propia raspundere.
Cu trainerul german: Ce diferentiale are X1? Deschise evident, cele mai bune. Dar nu erau mai bune blocabile, pentru off road? Ba da, dar nu e masina de off road.
Discutie purtata pe marginea drumului, la schimbarea soferilor pentru zona de offroad facuta exclusiv cu X1.
Concluzie, in portbagajul de X1, spre deosebire de Mazda 3, nu incape o masina de spalat full size.
Scris 01 februarie 2010 - 10:40
Scris 01 februarie 2010 - 10:41
-nu am platit parcarea!!nici o masina din cele cu care am fost nu a platit-o
-origanizarea a fost ok ,se putea si mai rau ,acum spatiu dedicat era imposibil
-raspunsul a fost unul normal,X1 nu e masina de off road trebuie sa fii nebun sa crezi asa ceva,pentru plimbat pe drumuri forestiere si prin Bucuresti e ok
-portabajul are 420 litri si din ce stiu se pot rabata banchetele,acum sunt curios cate masini de spalat o sa care vreun posesor de X1 sau de BMW in general vorbind,oricum banuiesc ca acest criteriu te-a ajutat in cumpararea MPS
-ai mers cu X1 pe sosea?
PS:daca ar fi sa fiu rau as spune ca strugurii sunt acri
dar nu sunt asa ca mai ales ca mi se par obiectii intemeiate o mare parte
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi