Criza Financiara - Ce sa facem?
Scris 02 februarie 2009 - 03:13
Scris 02 februarie 2009 - 03:32
Scris 02 februarie 2009 - 03:46
Cred ca vor mai urma si alte masuri si intamplari (atat in sectorul de stat cat si-n cel privat) mai putin placute pt angajati.
Scris 02 februarie 2009 - 03:54
sa-l f#$ de papagal, asa incurajeaza el...1% in plus la angajati si 2% la angajatori
Scris 02 februarie 2009 - 03:59
Scris 02 februarie 2009 - 04:03
Scris 02 februarie 2009 - 04:14
dar cine a luat-o?Hai mai Mike, tu crezi ca Boc a luat de unul singur aceasta decizie si ca a facut de asa natura incat lucrurile sa ajunga aici ?
el si cu pogea, nu?
Scris 02 februarie 2009 - 04:29
Scris 02 februarie 2009 - 04:36
de-aia injur primul ministru
Scris 02 februarie 2009 - 04:53
ca imi deschid si io un magazin d-asta de cartier si o farmacie
si lu' nevasta-mea o florarie si-un coafor!
si in 2 luni imi iau bentley cu lemn de mahon pe usi! hai poate 3 luni sa ii pun si navigatie
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 02 februarie 2009 - 04:54
Scris 02 februarie 2009 - 04:56
pai atunci sa tot fie criza manca-v-as !!!
ca imi deschid si io un magazin d-asta de cartier si o farmacie
si lu' nevasta-mea o florarie si-un coafor!
si in 2 luni imi iau bentley cu lemn de mahon pe usi! hai poate 3 luni sa ii pun si navigatie
Si vii la mine sa pui navigatia aia.... :party1:
Scris 02 februarie 2009 - 05:04
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 02 februarie 2009 - 06:40
Scris 02 februarie 2009 - 08:45
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 02 februarie 2009 - 08:56
Scris 02 februarie 2009 - 10:05
ba lui ii multumesc ca el a luat decizia
sa-l f#$ de papagal, asa incurajeaza el...1% in plus la angajati si 2% la angajatori
nu stiu cine a luat masura, unul sau toti, dar e cretinism maxim ca in conditii de criza cind se restructureaza zeci de mii de locuri de munca si creste numarul de someri, tu ca un guvern responsabil sa te apuci sa cresti taxarea/impozitarea salariilor, adica sa maresti costul muncii.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 02 februarie 2009 - 10:26
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 februarie 2009 - 10:35
vorbim si noi ca babele
Scris 03 februarie 2009 - 12:28
nu stiu cine a luat masura, unul sau toti, dar e cretinism maxim ca in conditii de criza cind se restructureaza zeci de mii de locuri de munca si creste numarul de someri, tu ca un guvern responsabil sa te apuci sa cresti taxarea/impozitarea salariilor, adica sa maresti costul muncii.
Apropo de cresterea numarului de someri, poate in legatura cu marirea taxelor/impozitelor, am auzit (nu am validarea oficiala a info) ca in bugetul de stat sumele alocate pt fondul de somaj ar fi suficiente pt un somaj de max. 6%, insa exista opinii conform carora somajul ar putea ajunge la ~ 11%.
Probabil ca si ei stiu asta si ca de obicei mai iau un rand de piele de pe contribuabilul de rand, ca nu-i asa, in fond si la urma urmei pt toate tampeniile, imbecilitatile, furturile si nenorocirile lor (ale tuturor) plateste intotdeauna contribuabilul.
Scris 03 februarie 2009 - 07:51
zi-le tu manbah, nu va pricepeti deloc la economie. pacat de facultatea aia.
apropo de ce se spune mai sus:
logica este ca la clasa 1-a, avem sa zicem 1 mil de salariat in Romania stim ca o sa se disponibilizeze aprox 30% cum facem noi sa incasam aceasi suma de bani?? :party1:
Bah mi-am gresit vocatia prim ministru trebuia sa ma fac,de fapt inca nu e prea tarziu sa ma inscriu intr-un partid :ph34r_anim: :cunaooooo:
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 03 februarie 2009 - 07:52
Scris 03 februarie 2009 - 09:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 februarie 2009 - 07:05
sa vezi aici ...."mor" pe capete...
astazi unul dintre capii tezaurului national a declarat ca suntem intr-o criza de proportii
zilnic sute de oameni isi pierd slujbele si casele
in decembrie s-au inregistrat daca nu ma insel 1,8 mil de someri
Scris 13 februarie 2009 - 10:57
Niciodata nu stiuse exact ce cladire este aceea in fata careia lucra de ani de zile, poate ere o banca, poate era o bursa, poate vreun minister important insa domnii bine imbracati care intrau acolo opreau adeseori la el pentru a-si lustrui pantofii.
Lustragiul nostru era priceput in ceea ce facea, folosea numai crema de pantofi de cea mai buna calitate si era vesel si optimist.
Intr-un cuvant era multumit cu munca lui iar clientii lui la fel asteptandu-si rabdatori randul la lustruit.
Intr-o zi insa s-a oprit la el un client nou, mai deosebit de ceilalti care l-a intrebat prietenos: "Ce faci aici? Ce-i cu tine asa de vesel? Nu ti-a spus nimeni de criza financiara?"
Ce-i drept nu-i spusese nimeni, nici unul dintre domnii aceia bine imbracati care intrau in banca sau ce-o fi fost acolo, probabil toti la curent cu criza.
"Poate nu le pasa de tine sau poate n-au avut suflet sa iti spuna insa criza financiara e pe drum si ne va afecta absolut pe toti, nu va scapa nimeni, nici macar tu un biet lustragiu. Asa ca daca ai un dram de minte iti iei masuri din timp, ca sa nu fi luat pe nepregatite.
Aceasta e meseria mea, sunt expert, stiu ce vorbesc."
Dupa plecarea domnului binevoitor lustragiul nostru ramase pe ganduri.
Poate ca intradevar nici unul dintre clientii lui nu il considerase demn sa il puna la curent cu criza financiara. Noroc cu domnul cel prietenos care ii voia binele.
Asa ca lustragiul a inceput sa ia masuri incat sa nu fie luat pe nepregatite de criza financiara. Pentru �nceput folosea mai putina crema de pantofi si mai de proasta calitate.
Apoi a inceput sa aloce mai putin timp fiecarui client, dupa cum se spune time is money. A inceput sa socializeze mai putin cu acestia, criza e criza, nu mai e timp de smalltalk.
Preocupat de criza financiar a devenise ingandurat, tacut si isi facea treaba de mantuiala.
Asa ca incetul cu incetul clientii care fideli carora le placeau veselia si calitatea muncii lustragiului au inceput sa se rareasca.
Iar lustragiul nostru cu fiecare client pierdut era multumit intr-un fel ciudat ca domnul cel binevoitor a avut dreptate.
"Ce m-as fi facut daca expertul nu m-ar fi prevenit la timp? Acum as fi fost probabil luat pe nepregatite de criza financiara."
Din punctul meu de vedere "cineva" a avut mare dreptate: criza a inceput cu anunturi la tv si in presa si tot asa se va incheia.
In esenta povestirii de mai sus, intr-o buna zi lustrangiului o sa-i spuna "expertul" ca nu mai este criza, lustrangiul va incepe sa foloseasca mai multa crema, sa recastige clientii....adica dupa ce isi vor face "plinul" cei care gestioneaza aceasta situatie se va anunta pur si simplu "Nu mai este criza" - platile se vor debloca, banii vor incepe sa circule, totul ve reveni la "normal".
Scris 13 februarie 2009 - 01:53
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi