De ce nu se vindeca leucemia si cancerul intreaba si sida si tu unu care lucreaza in cercetare pe domeniu, as putea sa-ti dau citeva nume daca te intereseaza. Adica te-ai prins tu ca e conspiratie da aia nu s-au prins... sau, aaaa, cercetatorii, studentii, doctoranzii, profesorii sint toti pe statele de plata ale masoneriei

Stii care e cea mai buna metoda de control al polulatiei? Banii. Tarile dezvoltate, oamenii cu stare, nu fac copii.
Lumea traieste din ce in ce mai putin? Cred ca glumesti sau esti complet strain de statistici. Acum vreo 300 speranta de viata inca era pe la 40-50 de ani. Acum in toate tarile dezvolatate se invirte pe la 80 de ani. Problema numarul unu in tarile astea e imbatrinirea polulatiei, cu natalitatea scazuta si oamenii care traiesc din ce in ce mai mult. Cu cit tara e mai saraca cu atit speranta de viata e mai mica, dar nu e nici o conspiratie aici, e o lege simpl a naturii. Romania inca e destui ani in spatele occidentului la speranta de viata, dar motivele principale cred eu sint lipsa de educatie (mincare, sport, analize, vizite la doctor) si multe porcarii ramase din comunism ciind se polua la greu sanatatea polulatiei era complet neglijata (combinate, deversari, mine etc).
In rest nu mai am ce sa argumentez ca ar trebui sa scriu romane aici... fiecare fraza aproabe e o timpenie.