Subaru Forester Diesel
Scris 22 decembrie 2008 - 12:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 decembrie 2008 - 01:18
Sper sa nu devina prea exotica din cauza loviturilor :rockets:
Scris 22 decembrie 2008 - 01:35
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 decembrie 2008 - 02:50
eu cu s max-ul meu am ajuns in perioada asta spre 11%.
oricum, probabil ca e oferta sfarsitului de sezon.
Scris 22 decembrie 2008 - 04:56
despre fotografie
Scris 22 decembrie 2008 - 05:08
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 22 decembrie 2008 - 05:16
Scris 22 decembrie 2008 - 05:19
Scris 22 decembrie 2008 - 05:36
....inca usor....raportat la standardele forumului.
Scris 22 decembrie 2008 - 09:19
nu pune la suflet loviturile din bucuresti, absolut nici o masina de-a mea nu a scapat de ele si nici una pe care sa o stiu de altfel. si nu e numai aici. pana la urma masinile astea sunt niste fiare. cred ca le indragim mai mult din cauza valorii lor materiale in primul rand, a perfectiunii care e in noi poate, dar mai rar chiar inseamna ceva sentimental pt noi.
eu iti doresc sa te bucuri de aceasta masina si sa ai puterea sa o schimbi pe una si mai buna.
despre fotografie
Scris 22 decembrie 2008 - 10:25
Scris 22 decembrie 2008 - 10:44
Scris 23 decembrie 2008 - 08:06
Scris 13 ianuarie 2009 - 11:05
Cu ocazia sarbatorilor am avut mai mult timp sa alerg masina in conditiile cele mai variate. Gumele (celebrele yokohama model G95) se pare ca sunt pana la urma all-season din ce am gasit pe internet. Masina s-a comportat ok din punctul asta de vedere atat pe uscat cat si pe polei, dar pana la urma, pt. linistea mea, imi voi lua si un set de anvelope exclusiv de iarna. Apropo, pentru cei care vor sa isi comande jante, sa stiti ca offsetul la forester este de 48 (inci cred:)).
Pentru cei pasionati de consum :hammer: , consumul mediu a scazut la 6.6/100 in 2550 de km din care jumatate parcursi in Bucuresti.
Se pare ca si masinile incep sa se inmulteasca. In Bucuresti am vazut un benzinar albastru in Titan, o masina gri argintiu in zona Nerva Traian cu numere de Bulgaria si una neagra in zona catedralei Sf. Iosif.
Scris 13 ianuarie 2009 - 06:24
Ieri, fiind in spatele unei masini de gunoi am dat pe recirculare. Duhoarea nu numai ca nu a disparut dar chiar s-a accentuat si nu a mai disparut pana la oprirea motorului. Seara la intoarcere nicio problema. Azi-dimineata problema s-a reluat, mai putin accentuat mirosul, de data asta fara masina de gunoi. Vorbind la dealer acesta m-a linistit spunandu-mi ca e normal in primii kilometri deoarece motorul are nush ce protectie care se arde. Oare asa o fi? Voi ati intalnit asa ceva?
Scris 13 ianuarie 2009 - 06:57
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2009 - 09:32
Asta e motivul pentru care absolut toate masinile Subaru din ro. au motoarele pline de JEG ( a se citi praf lipit de ceara aia ) pina la moarte, daca nu le deceruiesti TU dupa ce iei masina.
Problema e ca acea solutie care dizolva ceara folosita de japonezi nu prea exista la noi. Cei care incearca cu alte solutii nu reusesc si mai belesc si diverse pe la motor.
Scris 13 ianuarie 2009 - 11:34
da' nu se poate sa faca deceruirea si la motor la dealer?
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 13 ianuarie 2009 - 11:36
Deceruirea se poate face oricind, si dupa ani buni.
Scris 14 ianuarie 2009 - 12:15
despre fotografie
Scris 14 ianuarie 2009 - 09:38
Acum dimineata alta problema: mi s-a aprins un beculet galben situat fix intre becurile de airbag si de abs. Cum in carte nu scrie nimic despre beculteul cu pricina deoarece cartea este de la modelul pe benzina, habar nu am care e treaba cu el. Aveti vreo idee? O sa sun si la service mai tarziu.
Cata, unde ti-ai facut prima revizie? Aveau substanta aceea speciala de care vorbeste Relu?
Scris 14 ianuarie 2009 - 10:25
ma tu mi-ai vazut motorulAsta e motivul pentru care absolut toate masinile Subaru din ro. au motoarele pline de JEG ( a se citi praf lipit de ceara aia ) pina la moarte, daca nu le deceruiesti TU dupa ce iei masina.
are dreptate relu...e o ceara pe el care il face sa se vopseasca incredibil cu "jeg". Foarte unifor si frumos insa
Scris 14 ianuarie 2009 - 10:28
daca ar fi ala de bujii ce vrea sa insemne?
Scris 14 ianuarie 2009 - 10:59
despre fotografie
Scris 14 ianuarie 2009 - 11:10
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi