Subaru Forester Diesel
Scris 08 aprilie 2009 - 10:53
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 11:49
in urma unor discutii mai vechi cu relu, noi ajunsesem la concluzia ca astia au reusit sa strice o legenda.
...legenda a fost stricata de masinile fabricate dupa fostul tau xt , precum si de catre cele de dupa impreza lui Relu...
Ce v-as sparge ,,grupul organizat''...
Vad ca a intrebat si Berkut si-a ramas in coada de peste , xt aspirat ? Presupun ca-i o greseala de a lui Mariog...?
Aceasta postare a fost editata de mol: 08 aprilie 2009 - 11:51
Scris 08 aprilie 2009 - 11:54
sal
eu spaga nu dau din principiu ....cel mult daca imi place cum sunt tratat las ceva la sfarsit sau fac un mic cadou .......asta e probabil si motivul pt care am stat fara masina de sarbatori in timp ce masinile lor de drive erau date unor potentiali cumparatori sau dealerilor peste sarbatori....:-)...
de lucrat au lucrat foarte slab pt ca sunt convins ca alte masini ale celor ce plusau erau facute in timp ce a mea era neglijata si apoi lucrata in pripa...sincer, nici la renault care vinde f multe masini si are service-uri f incarcate nu am avut parte de servicii asa de proaste ca la Subaru .....(ma refer la tinichigerie ! la mecanica deocamdata am avut parte de servicii ok, poate doar putin superficiali baietii, dar asa este peste tot in romania....sper ca aceasta criza sa creasca putin nivelul serviciilor, ca ieftine nu-s deloc la dealerii francizati......)
am prieteni posesori de Subaru care imediat ce au iesit din garantie au fugit la service-uri private unde spun ca au parte de servicii adevarate si de tarife rezonabile .....
gentile sunt din aliaj, si in functie de tipul aliajului se pot deforma si chiar indrepta (la megan aveam la fel si am dat intr-o groapa de asfalt proaspat taiat si lasat asa, am galmat guma si am deformat geanta....mi-a indreptat-o un baiat istet de la Depozitul de Anvelope de pe Calea Floreasca 40.....) ...ce-i drept se pot si sparge daca socul e f puternic....dar in cazul meu, datorita fatului ca socul a fost preluat si de deformarile partii din spate a masinii, era f putin probabil sa se sparga....
m
...legenda a fost stricata de masinile fabricate dupa fostul tau xt , precum si de catre cele de dupa impreza lui Relu...
Ce v-as sparge ,,grupul organizat''...
Vad ca a intrebat si Berkut si-a ramas in coada de peste , xt aspirat ? Presupun ca-i o greseala de a lui Mariog...?
dap, am gresit eu cand m-am inregistrat si nu am mai reusit sa schimb...
masina e 2.0XS , cutie manuala
m
www.BeSpecial.ro
Cadouri Speciale
Scris 08 aprilie 2009 - 12:04
tot ce e vechi ramane de baza,tin minte un articol in Supercar in care erau testate cateva M-uri(ma rog mai multe) la final pe locul 1 a iesit M3 E30
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 08 aprilie 2009 - 12:05
Scris 08 aprilie 2009 - 01:05
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 01:51
La BMW, sunt alte ,,legi''.
Pierzi timpul citind aberatiile din reviste.
Cand vrei o parere avizata, incearca o alta sursa . Cred ca nu-i nevoie sa-ti sugerez sursa...
Lasand ,,sicanele'', la Subaru , dupa xt-ul legendar ce-au mai scos, doar ,,sportivul'' diesel?
Scris 08 aprilie 2009 - 02:17
........
Lasand ,,sicanele'', la Subaru , dupa xt-ul legendar ce-au mai scos, doar ,,sportivul'' diesel?
In afara de STI si ( poate ) WRX, tot ce-i nou la Subaru sunt un fel de Toyote......
Scris 08 aprilie 2009 - 02:24
De-s Toyote, tot e bine.
Scris 08 aprilie 2009 - 02:28
Alex, n-ai priceput ca regula aia e aplicabila doar pe Subaru?
La BMW, sunt alte ,,legi''.
Pierzi timpul citind aberatiile din reviste.
Cand vrei o parere avizata, incearca o alta sursa . Cred ca nu-i nevoie sa-ti sugerez sursa...
E30 alegi cu inima poate. pe de alta parte un cred ca in test era prins si noul M3.
legea se aplica si la altii, de ex VW, care au facut un GTI (1) si abia dupa 4 generatii au mai reusit modelul.
la subaru inca misca WRX-ul.
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 03:18
Parca le ,,asemuiai'' cu Hyundai....
........
Nu maaaa, Hyundai e a mea...
Scris 08 aprilie 2009 - 05:00
la XT multi nu cred ca stiau ce e si cand vedeau ei o saracie care fuge, la toti le ardea de viteza. in rest cu golful aproape niciodata n-am avut probleme, iar cu bmw f rar, in 75% din cazuri tot cu un alt bmw.
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 05:19
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 08 aprilie 2009 - 05:26
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 05:31
Inteleg ca multi dintre voi ati trecut de etapa subaru, sau macar intr-o etapa superioara a acestei etape(wrx, sti) lucru care nu inseamna neaparat ca odata ce v-a pierdut de clienti, subaru nu mai face masini capabile sa ofere senzatii unice de condus.
Dupa 5000 de km inca ma bucur de "toyota" mea asa de "sportiva" cat e ea. Pana imi strang banii de sti pentru mine ramane cea mai sportiva masina din lume
Scris 08 aprilie 2009 - 05:48
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 06:02
Scris 08 aprilie 2009 - 06:17
Scris 08 aprilie 2009 - 06:46
sunt de asemenea curios daca va mai exista vreun XT STI.
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 06:58
Scris 08 aprilie 2009 - 07:14
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 08:59
mah, la asta nu m-am gandit.
vad ca voi v-ati suparat pe masinuta asta mai rau ca mine care-s patit...:-)....e totusi acelasi motor cu usoare imbunatatiri spun ei .....si e inca masinuta mea....:-)
credeti voi ca de tunat nu o tuneaza nimeni pt ca masina ar deveni foarte instabila daca ar avea o putere mult mai mare? .....poate nu au descifrat inca noul soft (asa se intampla si cu decodarea la mobile...trece un timp de la lansarea unui model pana la posibilitatea decodarii...:-)...)
si apropo de legende, iata ce se poate face cu un impreza wrx tunat:
http://www.youtube.c...h?v=KlARHY1JjVU
enjoy!
m
www.BeSpecial.ro
Cadouri Speciale
Scris 08 aprilie 2009 - 09:15
Scris 08 aprilie 2009 - 09:23
la fel cum spune relu, nu suntem suparati, dezamagiti. softul a fost "spart", mai greu, dar au reusit. a vorba de ce poate sustine masina prin tuning, relu nu a glumit cand a spus de reconstructie. XT-ul pe care l-am avut putea suporta un maxim de 450 de cai. WRX-ul lui relu merge facut ca un STI, 700 de cai.
iar pt mine nu e vorba numai de putere, ci de ce reprezenta masina aia, extrem de versatila, singurul minus consumul de tank. de asta si asteptam un diesel de 200-220 de cai pt el, nu un motor mainstream sub cel vizat pt a fi depasit.
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 10:21
Valabil la modelele pina in 2007
Scris 09 aprilie 2009 - 07:29
man testul nu era strict din punct de vedere al performantelor,se testa tot pachetul,stabilitate fun ,modul in care comunica cazanul cu tineE30 alegi cu inima poate. pe de alta parte un cred ca in test era prins si noul M3.
legea se aplica si la altii, de ex VW, care au facut un GTI (1) si abia dupa 4 generatii au mai reusit modelul.
la subaru inca misca WRX-ul.
scuze de off topic.
On topic:Impreza lui Relu e ultimul mohican,foarte misto jucaria
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi