Subaru Forester Diesel
Scris 23 mai 2009 - 07:08
Scris 23 mai 2009 - 07:15
Scris 23 mai 2009 - 07:28
lipseste sirena de salvare ... ahhh si decalurile
Da are muzica
Scris 23 mai 2009 - 09:31
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 mai 2009 - 10:10
Scris 23 mai 2009 - 10:14
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 mai 2009 - 10:19
Poate doar George sa profite si el de oferta...dar numai pe C.
LE: De fapt, Cata, ai dreptate...te incadrezi si tu in norme.
LE2: Bre...hai ca am distrus complet topicul asta. Ne mutam la Diverse?
Se pare ca Mike e indragostit de n-a reactionat inca.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 23 mai 2009 - 10:21
Scris 24 mai 2009 - 09:34
Anticipasem , ochiometric, ce-i drept, ca MITSUBISHI se misca mai bine decat Subaru (legenda ), iata rezultatele de la H :
Suprematia Mitsubishi,
precum si rezultatele generale, in care C2 e la loc de cinste :
Clasament general
--Pretul pasiunii
Raliul Iasului 2009 - ACCIDENT TRAGIC
Iesirea de pe drum a automobilului cu numarul de concurs 31 a avut loc aproximativ la 2 km de sosirea din PS 8. Automobilul Renault Clio R3 a lovit la viteza mare cu partea stanga (partea pilotului) un copac, care l-a aruncat in santul de pe partea opusa. Pilotul Lucian Garbacea a suferit un traumatism craniocerebral sever la impactul cu copacul, in timp ce copilotul Tudor Marza a suferit doar usoare contuzii. Ca urmare a traumatismului, Lucian Garbacea a intrat in stop cardiorespirator. Echipajul Ambulantei sosit la fata locului a incercat resuscitarea timp de 45 minute, in vederea evacuarii la spital. A fost solicitat si un echipaj SMURD, dar decesul lui Lucian Garbacea, in varsta de 42 ani, a fost declarat inainte de a ajunge la spital.
Odihneasca-se in pace si condoleante familiei !
Echipa Autorally
--pentru a prinde un loc strategic la superspeciala, m-am postat cu ceva mai mult de-o ora ...Langa mine, erau doua femei, care indurau cu stoicism canicula... Din vorba in vorba ,am aflat ca una dintre ele este consoarta unui pilot.Tot din vorba in vorba , ,,interogand'', am aflat ,,pretul'' pentru ,,plimbarile'' la raliuri...mai ales ca la etapa asta au trebuit sa se autosponsorizeze... Sacrificiile, pe toate planurile, sunt imense...
-ca fapt divers, material, pretul unui cauciuc se invarte pe la 400 de euro...
Scris 24 mai 2009 - 09:52
nu merita efortul. si asa cheltuim prea mult pe toracele astea.
despre fotografie
Scris 24 mai 2009 - 10:03
Nici daca ar avea banii necesari, putine persoane ar participa...
Oamenii astia traiesc pentru/prin pasiunea asta. Am auzit povesti cutremuratoare...
Il respect pe cel care participa la o cursa( indiferent cu ce agregat), si nu pe cel cu Ferrari-ul pe Dorobanti...
Doar intr-o competitie( liniuta, raliu...) se vede valoarea reala si nu cea inchipuita....
Scris 24 mai 2009 - 12:27
despre fotografie
Scris 24 mai 2009 - 05:54
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 24 mai 2009 - 06:12
Scris 26 mai 2009 - 06:05
Scris 26 mai 2009 - 06:08
Scris 28 mai 2009 - 01:09
Mirosul s-a diminuat. Ceea ce inseamna ca era de la parafina.
cred ca nu-l mai patinezi tu ....:-)
parafina nu avea de ce sa miroasa cand urcai panta garajului , ca motorul nu firbe dupa cateva turari...
patineaza-l intentionat o data de test si vei vedea ca pute la fel .....:-)
www.BeSpecial.ro
Cadouri Speciale
Scris 28 mai 2009 - 06:14
Nu mi-am schimbat deloc stilul de condus, iar tarficul in Bucuresti asa cum siti nu s-a modificat semnificativ.
Iar masina mi-o iubesc la fel ca in prima zi. Ba chiar mai mult.
Scris 29 mai 2009 - 09:44
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 29 mai 2009 - 10:02
cum faci asta ? pentru o asemenea achizitie e nevoie de un sentiment de afectiune foarte puternic altfel ar fi trist ...trist..trist
Scris 29 mai 2009 - 04:55
o iubesti in fiecare zi?
In fiecare zi fara exceptie: o data dimineata in drum spre serviciu si inca o data seara la intoarcere.
Scris 30 mai 2009 - 03:19
...si-n public...o iubesti in fiecare zi?
Scris 01 iunie 2009 - 11:44
In fiecare zi fara exceptie: o data dimineata in drum spre serviciu si inca o data seara la intoarcere.
ma bucur ca esti in love!
parafina nu pute urat , deci cauta alte surse ale mirosului daca esti convins ca nu-l patinezi ...daca nu crezi fa un test: ia niste parafina de pe motor pe niste folie de aluminiu si incalzeste-o la bricheta, iar daca e acelasi miros cu cel pe care il simti, posibil sa fie alta parafina pe motoarele diesel, desi ma indoiesc....
eu am facut testul la a mea si nu pute, ambreiajul insa pute foarte tare daca e patinat...
www.BeSpecial.ro
Cadouri Speciale
Scris 16 noiembrie 2009 - 11:50
1. Nu imi dau seama ce lanturi de zapada ar trebui sa imi iau pentru anvelopele de pe Forester 225/55/R17. Nu regasesc dimensiunea asta pe niciuna dintre etichetele de pe cutiile de lanturi. Eu banuiesc ca s-ar potrivi cele de 100. Ce parere aveti?
2.-ul e oarecum retoric: Care este intervalul de revizie: cel prevazut in cartea tehnica sau cel indicat verbal de mejteru' de la service?
Scris 16 noiembrie 2009 - 11:53
Scris 16 noiembrie 2009 - 11:58
2. Relevant este intervalul mentionat in cartea de service a masinii, insa este recomandat sa faci reviziile ceva mai devreme (de ex la mine in cartea de service se indica un interval de 15k km, dar eu le fac la cam 12k km).
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi