VW Touareg 2010
Scris 25 aprilie 2011 - 08:09
se misca decent as zice...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 05 ianuarie 2013 - 08:46
n-am stiut pana acum vreo 2 zile de Dynamic Light Assist de la VW ( in speta Touareg-ul nou )
e foarte misto functia, cum se adapteaza automat, si fasciculul de lumina ocoleste masina din fata...
Scris 05 ianuarie 2013 - 09:35
live
Scris 05 ianuarie 2013 - 10:05
eu nu-s foarte mare fun gadget-uri pe masini
cu cat sunt mai implicat EU in condus, cu atat mai bine.
dar sunt unele chestii care chiar merita, cum e si DLA ( daca zici ca e numa 400euro, e chiar un chilipir la cat dai pe masina over-all )
bine, e si de show-off sa zic asa, adica iti ia "ochii"
Scris 05 ianuarie 2013 - 10:29
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 ianuarie 2013 - 01:44
Mi se pare interesant in prima faza, DAR din experienta stiu ca astfel de sisteme sunt faine DOAR atat timp cat functioneaza; din cauza drumurilor foarte proaste de la noi si a "fiabilitatii" relative a masinilor moderne, cand ti se strica asa ceva pe masina incepi sa vorbesti singur, si atunci dai peste electricieni nepriceputi, preturi exorbitante pt componente, iar overall iti doresti sa fi baut cei 400 de euro si sa fi avut mai putine batai de cap.
Scris 06 ianuarie 2013 - 02:01
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 ianuarie 2013 - 04:04
stiu ca la Opel Insignia era o mare problema cu farurile adaptive, tot mereu cei din sens contrar erau orbiti ca sistemul nu comuta corect.... poate la VAG merge mai bine, eu stiu?
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 06 ianuarie 2013 - 04:06
despre fotografie
Scris 06 ianuarie 2013 - 04:12
in Romania totul se duce dracu de la drumuri,astept cu nerabdare sa pice autolevelingul lucreaza non stop
Scris 06 ianuarie 2013 - 05:21
Sistemul, in caz ca a picat functia asta, nu ramane ca unul clasic, fara adaptivitate?
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 06 ianuarie 2013 - 05:22
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 06 ianuarie 2013 - 05:43
despre fotografie
Scris 07 ianuarie 2013 - 01:30
Sistemul, in caz ca a picat functia asta, nu ramane ca unul clasic, fara adaptivitate?
De obicei cad in pamant farurile si mai mult de 5m nu ai sa vezi in fata.
Scris 07 ianuarie 2013 - 02:51
Un far de Passat cu BiXenon si autoleveling = 12,800 lei.
Un far de Touareg cu chiţibuş d'ala = ?????
Scris 07 ianuarie 2013 - 02:57
3000 oiro un, pana la urma, simplu far?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 07 ianuarie 2013 - 03:12
Scris 07 ianuarie 2013 - 03:25
in Romania totul se duce dracu de la drumuri,astept cu nerabdare sa pice autolevelingul lucreaza non stop
A picat la mine acum vreo luna jumate. S-a rezolvat intr-un service cu 2 ciocane.
Tot autolevelingu' era mentinut de un U din platbanda care atarna pe bascula fata (e una si-n spate). Se strambase ca urmare a intrarii mele peste stalpisorii aia de cauciuc care mai separa benzile pe ici-colo.
Nu stiu cum am reusit, pt ca bucata aia de tabla are vreo 3mm grosime...sa nu va inchipuiti ca e ca foitza.
Rezultatul a fost asa cum a zis si Mugur, ca nu vedeam la mai mult de 3-4 m in fata masinii.
Scris 07 ianuarie 2013 - 03:42
La mine e rupt un brat pe fata,il astept cat de curand sa pice,intr-un mod miraculos lucreaza in continuare
Ai intrat peste stalpisori?!!?!? la mine e dus datorita socurilor resimtite in suspensie cred,asa s-a mai dus pe dreapta semnalizarea
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 07 ianuarie 2013 - 03:44
Scris 07 ianuarie 2013 - 03:59
Pai a trebuit sa evit un taximetrist care mi-a taiat fata. Daca nu intram peste stalpisori, intram in kuru aluia.
Scris 07 ianuarie 2013 - 04:22
A picat la mine acum vreo luna jumate. S-a rezolvat intr-un service cu 2 ciocane.
La care service domne?
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 07 ianuarie 2013 - 04:23
Scris 07 ianuarie 2013 - 04:23
despre fotografie
Scris 07 ianuarie 2013 - 05:03
Mai cata nu vorbeam de "Reparatii Bmw" Costel si prietenii )
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 07 ianuarie 2013 - 05:03
Scris 07 ianuarie 2013 - 05:33
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi