Noul Opel Astra J
Scris 24 noiembrie 2009 - 12:42
Scris 05 decembrie 2009 - 02:55
unde in parcare statea ascuns noul Opel Astra.
nu am pierdut foarte mult timp cu ea, dar mi-am facut niste impresii, subiective, si poate nu foarte concludente.
masina inca nu era inmatriculata, deci ciuciu drive-test. deocamdata. dar am miscat-o prin parcare un pic.
este in echipare Sport, culoare Neagra cu niste cccrom, jante 235/45/18, motorizare 1,6T 180cp.
din afara, masina e clar mai mare, mai masiva, si mai impunatoarea, dar parca totusi nu e chiar asa mare cum lasa impresia din poze.
alura de bratwurst nemtesc e omniprezenta, dar totusi masina arata destul de bine. stopurile cu pozitia aprinsa ara SF.
farurile au leduri de pozitie, gen insignia, si sunt vizibile doar din fata. din lateral nu pare sa aibe leduri. oricum sunt sensibil de mai putin prost gust fata de Audi si alte vrajeli. nu arata nici bine, nici rau cu ele.
jantele sunt de efect. am impresia ca mai mici de 18" nu dau bine. e cam "umflata" masina ptr jante mai mici. bine, ca optional la COSMO/SPORT dif 17-18 e vreo 250eur, deci un chilipir.
un lucru naspa, semnalizatoarele sunt deasupra farurilor de ceata, deci amplasate foarte jos... va crea pb de "vizibilitate". ar fi fost indicat si niste semnalizatoare in oglinzi.
in interior, deja... se vede un salt calitativ enorm fata de Astra H. din toate punctele de vedere.
desi imprumuta MULT de la Insignia, e totusi un pic altceva.
butoane foarte multe, si destul de mici as zice.
echiparea SPORT, e si cu ceva ccccrom inauntru, dar nu deranjeaza. ( parere personala )
volanul e de mare efect mai mic ca la insignia si cu o priza f buna.
scaunele sport sunt iarasi excelente ca si ergonomie si sustinere. din ce am putut remarca fatzaindu-ma in ele.
cam putine reglaje la scaune. probabil se pot comanda optional mai multe.
nu mi-am gasit pozitia ideala la volan, dar nici nu am incercat foarte mult.
oglinzile exterioare mi s-au parut un pic cam mici.
locuri de depozitare multe, dar cele de pe tunelul median dintre scaune aiurea. daca pui o sticla de 0,5L, nu prea mai poti schimba vitezele. adica te incomodeaza.
cotiera de dimensiuni mari, si reglabila e un plus.
cutia, parea a avea o cursa scurta, si precisa. mai multe detalii dupe drive test.
nu imi place rosul indicatoarelor dupa ce apesi butonul sport. mai misto arata pe alb.
materialele par foarte calitative, cel putin la nivel de golf. da, MULT PESTE ASTEPTARILE MELE
portbagajul dublu, mi s-a parut interesant. ca spatiu, e decent.
in spate cu scaunul reglat de mine, sa incap la volan, am incaput excelent, cu spatiu suficient ptr genunchi si cap.
desi eu nu prea stau in spate.
per total masina e clar un pas inainte, DAR e doar pe masura asteptarilor si nu peste.
oricum, mai multe detalii dupa un drive test.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 05 decembrie 2009 - 05:46
Aceasta postare a fost editata de EvilOne: 05 decembrie 2009 - 05:47
ACrew style
Scris 05 decembrie 2009 - 06:12
Cum nu tolereaza mai americanii ascutitori, ca e plin de honde, suzuki, etc...Masina pare (si este) mare pentru ca platforma se va vinde si in US sub o marca GM. Si aia acolo nu tolereaza masini mici...
Scris 05 decembrie 2009 - 06:35
uite si un top recent http://autos.aol.com...t-selling-cars# , in plina criza, nimic "mini".
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 decembrie 2009 - 06:40
Scris 05 decembrie 2009 - 06:45
Scris 05 decembrie 2009 - 06:55
exceptiile sunt rare. daca ma uit in lista aia cu top 10, doar civic e mai slabut n capacitate, in rest, numai motoare mari si foarte mari.
era @ relu
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 decembrie 2009 - 06:58
masina e mai mare decat Astra H.
in interior... eu nu prea ma uit prea mult la spatiu ca nu ma intereseaza, dar parea arhisuficient.
eram 2 si nu stateam inghesuiti. bine, nici eu nu am 120kg.
oricum masina e la un nou nivel pentru Opel in gama compacta.
cu masina asta au mai trecut o treapta in sus.
astept un drive-test. undeva pe saptamana viitoare.
pe weekend probabil.
Scris 05 decembrie 2009 - 07:02
Scris 05 decembrie 2009 - 07:18
plus de asta vad ca jazz e la pret de corolla (sedan evident). September '09 Sales: 20,741 pt corolla.
despre fotografie
Scris 05 decembrie 2009 - 11:09
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 05 decembrie 2009 - 11:17
Scris 06 decembrie 2009 - 12:01
Aceasta postare a fost editata de ska: 06 decembrie 2009 - 12:02
Scris 06 decembrie 2009 - 12:19
Scris 06 decembrie 2009 - 12:21
Scris 06 decembrie 2009 - 12:24
Astept sa vaz daca stie ska
Scris 06 decembrie 2009 - 12:48
sau ptr ca-i benzina super ieftina.
Aceasta postare a fost editata de ska: 06 decembrie 2009 - 12:48
Scris 06 decembrie 2009 - 12:52
Scris 06 decembrie 2009 - 12:53
N-ai ghicit ! Pentru ca NU stiu sa mearga cu "dual mass"
Scris 06 decembrie 2009 - 01:43
Scris 06 decembrie 2009 - 02:06
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 06 decembrie 2009 - 08:29
Scris 06 decembrie 2009 - 09:33
cred ca-s cam pasta la condus...
Scris 06 decembrie 2009 - 07:28
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi