Uite cu asta induci tu in eroare cititorii. Stiu ce vrei sa spui, dar iese altceva.
Putem spune masini "vandabile" sau mai pe romineste "bune pentru vinzator".
Atita timp cit japonezele in cauza se fac in Japonia, vor fi extrem de fiabile. Nu vorbim de hibrizii facuti
prin turcia, anglia sau mai stiu eu pe unde. Cu toate ca si alea cad destul de greu.
Service-ul nu e mai scump la japoneze decit la VW sub nicio forma.
Acu plec acasa si completez cind ajung
da si nu. eu spun ca o masina e buna (pt ce vrei voi) daca se vinde. am o masina care se vinde, atunci am o masina buna.
nu consider ca induc in eroare, dar alt cuvant care sa exprime cel mai bine nu exista.
si da, loganul e o masina buna, nu ne laudam noi ce buna e si ca se vinde si la nemti? acum nu ne mai place afirmatia.
tu imi spui ca o japoneza e o masina mai buna. mai ieftina, mai fiabila, mai dotata etc. ok, NU neg asta.
atunci de ce nu se vinde pe bucata ei de piata? se vede in cifre si tendintele cumparatorului roman (european) ca nu e dependent de nemti absolut deloc. desi cum o masina atat de
buna,
superioara nu-si gaseste clienti pe piata decat intro mica masura. noi discutam aici de honda in esenta, dar tinand cont ca si KIA si hyundai nu-s de pe insula, as putea sa fac niste comentarii, dar ma abtin.
si relu, o sa razi, dar ai vazut la viper ce masini au asiaticii in general
pt mine nu conteaza cine face o masina si unde. poate sa fie si la apaca. caut sa vad ce au facut acolo, cum se comporta, ce ofera, ce spun ceilalti, cum s-a comportat in timp. asa mi-am luat masinile. niciodata prima generatie, niciodata fara sa existe teste serioase despre ea etc. daca plecam de la cea mai mica prejudecata, nu le-as fi ales niciodata, lumea fiind plina de idei preconcepute legate de golf, forester si mai ales X3. asa ca nu trebuie sa-mi dovedesc ceva. merg cu placere si cu tucson, n-am greturi legate de clase, dotari, imagine etc.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea