Ford Fiesta
Scris 24 iunie 2009 - 01:11
Cat despre anvelope, pe astfalt uscat si curat singura diferenta majora apare la distanta de franare. Daca vrei te iau la un test cu masina echipata cu anvelope Barum si apoi cu anvelope Vredestein.
Si acum sa-i lasam topicul lui Andrei, ca iar are sa zica ca este off topic pe propriul lui topic.
Scris 24 iunie 2009 - 01:22
3. M-am cam saturat de aerele si jignirile tale. Inca o data, nu imi esti superior cu nimic ca sa-ti permiti sa mi te adresezi asa! Masoara-ti cuvintele, TE ROG!
Cu tine oricind. In legatura cu cealalta persoana, tocmai pentru ca suntem pe un forum public, il rog sa ma lase in pace atita timp cit nu ma adresez lui personal. Repet, sa-si imagineze ca suntem la o reuniune, si sa-i fie foarte clar ca n-am chef sa dialoghez cu el. Macar atita lucru sper sa poata pricepe.
Am o solutie perfecta pentru voi: My Controls - Options\Manage Ignored Users - Add a new user to your list - bagati id-ul celuilalt acolo dati "Update ignored users". Voila.
Bine .. ar mai fi si solutia cu ban temporar dar sunteti totusi oameni in varsta cu care cred ca se poate discuta. Daca nu .. spuneti-mi ca rezolv si asa.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 24 iunie 2009 - 01:39
[color="#FF0000"]
Am o solutie perfecta pentru voi: My Controls - Options\Manage Ignored Users - Add a new user to your list - bagati id-ul celuilalt acolo dati "Update ignored users". Voila.
.....
Done !
Scris 29 iunie 2009 - 02:49
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 29 iunie 2009 - 02:52
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 29 iunie 2009 - 02:53
Scris 29 iunie 2009 - 03:23
Faza cand i'am facut CASCO. Ma intreaba tipa de'acolo cati km are masina. Ii zic ca vreo 6200. La care ea cica: poate 620. Zic: Nu, 6200. La care ea s'a ridicat mai bine in scaun si ma intreaba: pai deja, intr'o luna. I'am spus ca deja sunt doua luni. Ea: Aaa, in 2 luni e altceva. Sta un pic si se gandeste ... si revine: pai tot e mult ...
Intrebarea imediat urmatoare a fost: cati km faceti anual, ca trebea sa completeze intr'o rubrica. Si cand i'am zis ~15000, iar s'a blocat. Ca cica: pai daca in 2 luni aveti 6000, cum faceti pe an doar 15000?
Oricum, e posibil pana plec sa fac 8000, asa ca trebe sa am grija cand vin acasa ... cum fac km pana la 15k
LE: Pe C-ta - Buc - Cta (si fatzait prin Buc, dar nu prin aglomeratie) am scos ~6.9%. Stau si ma gandesc acum ... daca luam Megane'ul ala de 1.6, cum aveam de gand la inceput, sau Punto 1.4 T-Jet ... sub 10% nu cred ca scadeam la consum.
Poate doar ptr ca aveau cutii cu 6 trepte, si pe A2 ar fi ajutat ... dar oricum, in oras as fi fost trist
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 29 iunie 2009 - 03:25
Scris 29 iunie 2009 - 04:13
daca eu ti-am zis asta si asta inseamna ca asa e..nu de ce, de ce etc
iar la megane si punto era trist cand alimentai (adica o data pe saptamana sau cand pui..)..asa e trist cand apesi pe pedala de acceleratie
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 29 iunie 2009 - 04:14
Scris 29 iunie 2009 - 04:16
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 iunie 2009 - 04:33
@Mike ... da, la 1.4 T-Jet sigur as fi zambit cand acceleram. La 1.6'le de pe Megane nu sunt prea convins. Fata de Fiesta sigur e mai sprinten, insa nu e cu nimic iesit din comun.
Oricum, pana acum, la toate drumurile facute am mers repejor si nu am avut probleme la depasiri, sa le termin la limita sau sa trebuiasca sa astept prea mult in spatele unuia care mergea mai incet.
Urmatoarea masina va fi sigur un diesel de 1.9-2 litri (sau poate 2.7 de pe A6 ), dar pana atunci buburuza ma duce unde am nevoie destul de repede
Scris 29 iunie 2009 - 05:38
Era o femeie ... dubla "cantitativ" fata de mine
.....
Nu exista femeie urita, ci barbati care n-au baut destul...
.......
Urmatoarea masina va fi sigur un diesel de 1.9-2 litri (sau poate 2.7 de pe A6 ), dar pana atunci buburuza ma duce unde am nevoie destul de repede
Ahaaa, ti-ai aranjat voiajele numa' iarna...
Scris 29 iunie 2009 - 06:02
O sa vad la iarna cum e cu caldura. Eu, de fel, nu's f friguros (deocamdata). Iar neajunsul asta cred ca poate fi compensat de niste scaune incalzite.
Deh, nu le putem avea pe toate
Scris 29 iunie 2009 - 06:10
Dpmdv nu mi-as bate capul cu asa ceva, eu unul am folosit ff rar aceasta optiune la masinile care o aveau disponibila.
Scris 29 iunie 2009 - 06:14
Scris 29 iunie 2009 - 06:18
La mine am vazut ca dupa cam 5 km de mers prin oras (mers, nu stat, ca in Buc ) deja baga caldura binisor. Deci maxim 10 min ... ceea ce mi se pare acceptabil.
Scris 29 iunie 2009 - 06:29
F adevarat, de cateva ori as fi preferat sa am volanul incalzit, in special dupa ce am curatat masina de gheata/zapada si afara erau cel putin -10 grade si condusul cu manusi imblanite nu il consider tocmai placut.Cind ti-e frig, iti tremura miinile, picioarele etc... Kuru e cel mai ferit de frig, si tomnai p-ala il incalzeste scaunul...
Andrei ai sa vezi ca iarna intervalul de timp pana se incalzeste diesel-ul este mai mare.
Scris 29 iunie 2009 - 08:23
hehe am mancat si eu din painea asta cu astra de inchiriat pe care am avut-o. la diesel scaunele incalzite sunt un must, oricat de putin ar ajuta, tot se simte diferenta. am vazut in X3-ul lui cata
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 29 iunie 2009 - 08:35
Scris 29 iunie 2009 - 08:39
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 29 iunie 2009 - 08:50
Scris 29 iunie 2009 - 08:53
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 iunie 2009 - 08:56
Si 7k
Si ptr ca tot n'aveam ce face, am cumparat niste "aparatori" pentru scaunele fata. 20ron/buc
Se aseaza destul de aiurea, deocamdata, dar par totusi a avea si o parte buna. Pe spatar au o pernita din paie d'alea, care pare a suplini un pic un reglaj lombar ptr spatar. Deocamdata mi se par ok si le voi pastra pana fac huse
Daca tot sun la capitolul maruntisuri, am luat si un fel de gentuta ptr portbagaj, cu benzi adezive pe fund si pe lateral. Sunt f multumit de ea, ca in sf nu mi se mai plimba aiurea prin portbagaj pachetul legislativ si aspiratorul
Scris 29 iunie 2009 - 09:22
Scris 29 iunie 2009 - 09:37
Prefer sa dau 3 mil si sa fac pe comanda, da daca tot am amanat pana acum, o sa fac treaba asta in iarna, sau poate chiar in primavara.
Scris 29 iunie 2009 - 09:40
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi