Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 15 noiembrie 2009 - 11:42
"cel mai 4x4" - editia 2009
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:24
Scris 15 noiembrie 2009 - 11:35
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 27 octombrie 2010 - 01:54
Testul pare organizat de BMW, dar ce puteau face totusi ca Q5-ul sa se comporte asa de lamentabil???
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 27 octombrie 2010 - 04:33
am pus filmuletul direct
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 27 octombrie 2010 - 02:18
În noroi de bun simț, dar noroi) tot în urcare, nu am avut probleme.
Astea cu gume de vară, F1 asym prima și P zero a doua.
Cu gumele de iarnă am plecat cât am putut de tare pe zăpadă și a plecat imediat drept. Am plecat tare cu roțile față pe gheață și a plecat, cu roțile pe o parte pe gheață și a plecat fără probleme, mereu drept.
Totuși nu cred ca e util pt. ceva mai mult decât light offroad și cât să nu dau eu zăpada iarna.
Audi știam că ar fi rezolvat problemele cu LSD electronice. Din construcție sistemul lor nu este gândit pentru offroad. Probabil reacționează mai greu, eventual deloc fără ESP. Cine sție.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 27 octombrie 2010 - 02:25
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 octombrie 2010 - 03:06
Scris 27 octombrie 2010 - 03:08
Scris 27 octombrie 2010 - 03:08
Are rost atunci sa intreb ce rost are masina, din moment ce nu e in stare sa se miste cu 2 roti patinand...Din construcție sistemul lor nu este gândit pentru offroad.
Scris 27 octombrie 2010 - 03:11
Ce legatura are testul ala cu off-road ? Cu un teren alunecos, da. Zapada, etc ...... Din construcție sistemul lor nu este gândit pentru offroad. Probabil reacționează mai greu, eventual deloc fără ESP. Cine sție.
Scris 27 octombrie 2010 - 03:17
Intreba orce pitziponc/oanca de pe Dorobanti, bambu.Are rost atunci sa intreb ce rost are masina, din moment ce nu e in stare sa se miste cu 2 roti patinand...
Ti-o iei instant.
Scris 27 octombrie 2010 - 03:21
Scris 27 octombrie 2010 - 04:42
Iar peste asta dadusem dupa ce am stat iarna trecuta, in spatele unui A4 quattro, pe zapada, cateva secunde pana am vazut ca lui ii patinau in draci toate rotile si m'am bagat sa mai caut de ce, totusi. Si nu era numai de la anvelope, ca alea de pe fata deja ar fi avut aderenta
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 27 octombrie 2010 - 05:43
Are rost atunci sa intreb ce rost are masina, din moment ce nu e in stare sa se miste cu 2 roti patinand...
Teoretic au rezolvat problema cu diferențiale electronice. A trecut totuși, ceva mai greu.
Ce legatura are testul ala cu off-road ? Cu un teren alunecos, da. Zapada, etc ....
Nu e vina mea dacă termenul și-a pierdut din însemnătate. Pt. mine off-road înseamnă ăla extrem, dar pentru mulți orice nu mai este asfalt, e off-road, ai coborât de pe drum. Ar fi singurul loc unde să te trezești că o roată nu are aderență, dacă scoatem iarna din ecuație.
Am vazut si eu azi pe net testul asta si mi'am amintit de asa ceva:
Iar peste asta dadusem dupa ce am stat iarna trecuta, in spatele unui A4 quattro, pe zapada, cateva secunde pana am vazut ca lui ii patinau in draci toate rotile si m'am bagat sa mai caut de ce, totusi. Si nu era numai de la anvelope, ca alea de pe fata deja ar fi avut aderenta
Sunt destui care s-au păcălit cu quattro pe zăpadă.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 27 octombrie 2010 - 05:44
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 octombrie 2010 - 06:01
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 27 octombrie 2010 - 06:02
Scris 27 octombrie 2010 - 07:04
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 28 octombrie 2010 - 04:07
Scris 28 octombrie 2010 - 04:51
despre fotografie
Scris 28 octombrie 2010 - 05:01
LLC si zbori cu rampaDragutz testul X3 vs Q5... as incerca sa-l fac si eu cu Pajero in 4H , fara blocante , fara nimic, cu ESP-ul si ABS-ul activ, adica ceva echivalent masinilor din test. Habar nu am daca as reusi sa trec obstacolele la fel de usor ca X3-ul.
Scris 28 octombrie 2010 - 06:41
Scris 28 octombrie 2010 - 06:44
despre fotografie
Scris 28 octombrie 2010 - 06:46
Scris 28 octombrie 2010 - 08:18
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 29 octombrie 2010 - 11:04
Scris 29 octombrie 2010 - 11:24
(adica o cumperi, te dai cu ea. poate niste anvelope mai bune, in rest -standard)
Scris 29 octombrie 2010 - 11:26
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi