Cristi, NU cauta sa fim de acord cu tine. Nu exista 2 persoane care sa gindeasca la fel cind e vorba de masini. Toti avem fixuri, am si eu, ai si tu, avem toti. E normal sa nu fiu de acord cu tine, sau tu cu mine. Asta e motivul pentru care un topic de genul asta e cel putin fara rost si -evident- generator de discutii contradictorii.
E absolut acelasi lucru cu a discuta pe forum alegerea viitoarei neveste ..... 
Auleu ! poi la nevasta mai greu cu alesu. Ti-o picat cu tronc, aia e. Doar nu te apuci sa-i faci masuratori, sa vezi ce diametru are etc.

Partea buna fata de masini e ca poti avea o perioada de proba, consistenta cateodata.
La masina putini isi permit sa aleaga dupa gustul inimii asa ca facem compromisuri. In situatia mea, masina corecta era Audi (deh) RS6 kombi. Spatiu, dotari, lux si putere bruta. Ce poti sa vrei(vreau) mai mult ??
Ideea era de dezbatere principiala, nu de ridiculizari sau alte chestii. Tinand cont ca masina va fi achizitionata SH, e posibil ca in 1-2 ani sa fiu nevoit sa schimb si distributia, asa ca pentru mine e important si aspectul asta. Sint si aia niste bani in plus, la care daca adaugam si diferenta de consum ar fi posibil sa egaleze ca si costuri totale cealalta masina. Si daca A=B ca si costuri, poti sa alegi intr-adevar cu inima.
Iar daca consideri ca discutia e fara rost, nu inteleg de ce ai mai participat la ea.
Eu unul am mai castigat cate ceva, m-am mai uitat mai atent si spre BMW si desi initial nu era o marca ce s enumara printre preferate, incep sa o privesc cu alti ochi.
E drept, un factor important a fost si cata si X3-ul lui, mai ales ca, pe undeva, vrem cam acelasi lucru de la o masina.
N-am vazut, ce problema are Mazda ?
In aceeasi idee poate, ar mai fi si Accord Tourer 2.2 diesel. Dar cu mai putini CP...
Honda nu se numara printre flebetile mele. SI daca tot e 2.2, macar sa aiba niste cai.
Mazda 6 - n-am nimic de obiectat, oricum am ramas fan Mazda. Doar ca e oarecum prea noua, asteptam un pic de feed back.
Oricum, poate fi o varianta castigatoare in cazul in care nu reusesc sa ma despart de bascula : buy back la BDT cu achizitie de MAzda noua sau rulata, daca va exista ceva la vremea respectiva.
pai asta stim cu totii 
e topic de genul "asa e ca am dreptate"?
credeam ca ai inteles aluzia.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.