Un SUV sau offroader ofera mai multa siguranta in trafic?
Scris 08 decembrie 2009 - 12:08
@Mike: da, majoritatea accidentelor sunt masina vs masina, dar la cate am patit io pana acum prefer sa nu risc nimic
Scris 08 decembrie 2009 - 12:14
LE: Panda e exagerat de scump IMO. Cel mai ieftin 4x4 e cam 13mii euro.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 08 decembrie 2009 - 12:46
ontopic: in general un SUV este mai sigur la impact frontal in detrimentul masinilor mai mici/mai usoare. In celelalte cazuri, este mai nesigur, si cu o tinuta de drum mai proasta.
Aceasta postare a fost editata de Artanis: 08 decembrie 2009 - 12:46
Scris 08 decembrie 2009 - 02:08
Trifoi ai tu.Sau Outlander Sport daca tot m-am dat pe trifoi cu trei foi.
Scris 08 decembrie 2009 - 02:12
Daca tot veni vorba de SUVuri, imi iau d-asta, si gata!
Scris 08 decembrie 2009 - 03:32
Aceasta postare a fost editata de the1: 08 decembrie 2009 - 03:32
Scris 08 decembrie 2009 - 04:11
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 decembrie 2009 - 04:27
ontopic: in general un SUV este mai sigur la impact frontal in detrimentul masinilor mai mici/mai usoare. In celelalte cazuri, este mai nesigur, si cu o tinuta de drum mai proasta.
daca viitoare cand ne vedem, facem o proba. tu stabiliesti o viteza cu masina ta la un viraj si apoi stabiliesc si eu una, cine ajunge acasa, scrie concluziile.
daca mai ramane ceva, urcam si o bordura pe care m-am catarat de cateva ori pt a iesi din parcare.
si la final, asa de distractie si fun, mergem sa mai facem un gratar pe niste drumuri facute de mine cu golful, deci tu n-ar trebui sa ai probleme.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 decembrie 2009 - 05:09
exact asa ma gindeam si eu, cind am vazut pozele azi... la ce putere se poate resofta 1.5 dCi de 105 CP?
In mare, inca 25 CP si 50 Nm
"In versiunea de serie masina are ca dotari doua airbag-uri frontale si centuri de siguranta in trei puncte cu limitator de efort."
Sunt curios la ce preturi va veni, insa presimt ca una dotata se va apropia simtitor de concurenta
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 08 decembrie 2009 - 05:14
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 08 decembrie 2009 - 06:22
siguranta la impact? poate. probabil.
siguranta pe sosea, in sensul de stabilitate? unele da, unele nu. depinde ce vrei de la masina.
eu as fi dispus sa sacrific confortul suprem, in favoarea unui suspensii ceva mai tapene. adica e ok sa plutesti pe sosea, dar ma bucur mai tare cand iau o curba cu viteza
o garda la sol mai mare e buna ( as zicea chiar necesara ), dar doar daca se mentine un nivel de stabilitate foarte bun.
altfel, prefer sa risc
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 08 decembrie 2009 - 07:04
In principal ma refer la siguranta la impact
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 decembrie 2009 - 07:11
Scris 08 decembrie 2009 - 07:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 decembrie 2009 - 07:39
Problema cu 35d pe X3 este ca e eur4 si motor mare, deci taxa mare, asadar as fi limitat la cumpararea unuia deja inmatriculat in Ro
Zicea aer curat de outlander... Mie nu mi se pare mic deloc mic la spatiu
Scris 08 decembrie 2009 - 07:41
despre fotografie
Scris 08 decembrie 2009 - 07:45
Mie asa mi s-a parut, cand am stat in el. Am spus ca e cam la limita intre suvulete si cele cu spatiu min. rezonabil..................
Zicea aer curat de outlander... Mie nu mi se pare mic deloc mic la spatiu
Apoi, eu am facut categorisirea asta dpmdv, considerand cerintele si necesitatile mele; pt tine sau pt altcineva lucrurile ar putea sta altfel.
Scris 08 decembrie 2009 - 07:47
Nu m-am laudat cu masina mea. Dar daca vrei facem oricand proba, si cred ca n-ai nimic impotriva sa vin un un BMW 335d, ca sa comparam cat de cat mere cu mere.daca viitoare cand ne vedem, facem o proba. tu stabiliesti o viteza cu masina ta la un viraj si apoi stabiliesc si eu una, cine ajunge acasa, scrie concluziile.
Scris 08 decembrie 2009 - 07:53
dar spre primavara, sa trec n-apoi la gume de vara
Scris 08 decembrie 2009 - 07:56
l.e.
Daca vii cu 335d, mai bine declari abandon din start
Scris 08 decembrie 2009 - 07:58
335d sta mai teapan decat alte o multime de sedanuri concurente, sa nu nasc vreo discutie gen bmw vs restu. tu de mult timp nu spui decat ce naspa si inutile sunt SUV-urile. ti-ai luat o masina, hai sa le testam. uite, daca un bmw nu e o comparatie corecta, dupa cum zici. poate-l conving pe extremero sa faci comparatia cu "saracia" lui diesel de outlander. sau la ala vrei vreun evo ceva?
nu uita ca eu vin de pe sedanuri si am tot inaltat masian de nevoie, nu de placere. pt cineva care merge tare, e o oarecare contradictie in alegeri. nu vezi ca mai multi au ajuns la concluzia asta. TOTI merg TARE. mai tare decat un sofer mediu de sedan. tu pui prea mult pret pe masina si prea putin pe sofer.
mai, da ce repede s-a scris. se intelege.
despre fotografie
Scris 08 decembrie 2009 - 08:09
Scris 08 decembrie 2009 - 08:12
Rong. Nu mai generaliza.TOTI merg TARE. mai tare decat un sofer mediu de sedan.
Scris 08 decembrie 2009 - 08:19
@Swiby. corect. cu tine nu mai merge deloc. ramane acolo pana da soarele.
despre fotografie
Scris 08 decembrie 2009 - 08:20
tu nu intelegi ca si eu ma bag. vrei sa pierzi toti banii?!?!Hai sa facem pariurile. Eu merg pe cata la ce cota vrei tu, indiferent ce masina pilotezi
da corect. eu ma duc de exemplu FOARTE TARERong. Nu mai generaliza.
Scris 08 decembrie 2009 - 08:23
Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 decembrie 2009 - 08:23
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi