Skoda Fabia Combi 1,4Tdi-Pd 80Cp
Scris 26 ianuarie 2010 - 07:30
Scris 26 ianuarie 2010 - 07:41
e doar chestie de perceptie si de pasiune.
pana la urma in societatea moderna ajungi acasa dupa 8 si pleci la 7 dimineata
in weekend f bine cu banii de casa poti sta linistit oriunde
normal nu tb dus la extrem dar e treaba fiecarui om ce considera el relevant in viata lui
Scris 26 ianuarie 2010 - 07:56
Pt mine este mult mai importanta chestiunea unei case confortabile la curte, intr-o zona mai aerisita, decat achizitia unor masini (cu toata pasiunea pt domeniul auto).
Pana la urma o casa a fost si va ramane o investitie (in cel mai rau caz iti recuperezi banii), pe cand o masina este o cheltuiala din prima si pana-n ultima zii.
La fel de bine, cand am chef pot inchiria pt 1-2 zile masina pe care mi-as dori-o in momentul respectiv; mai mult decat atat o pot inchiria acolo unde as vrea.

In cele din urma, tot acolo ne intoarcem: gusturi, preferinte si posibilitati ale fiecaruia.

Scris 26 ianuarie 2010 - 07:59
asta cu investitiile e misto,dar pana la urma viata in sine e o cheltuiala..nu traiesti pt totdeauna...
eu unul nu m-as muta din oras....copii, gradinita etc...mi-ar placea sa stau la casa, dar in oras
Scris 26 ianuarie 2010 - 08:07
Iar cum au astia proiectul de metropola ma trezesc ca si acea zona va face parte tot din Buc.; ceea ce nu mi-ar convenii prea tare, in primul rand datorita impozitelor

Tot ca fapt divers, acum cu zapezile astea au bagat plugurile inclusiv pe strada mea, iar soselele principale erau/sunt mai curate si uscate decat cele din Buc.
Si locatia tine tot de preferintele fiecaruia.
Scris 26 ianuarie 2010 - 08:24
Mi-as dori o casuta din barne, intr-o poienita...ceva apa in jur, ceva munti, plaja, acces macar la internet...nu.

Sunt aprecieri nonsens.
Scris 26 ianuarie 2010 - 09:22

cu cee'du cand vii la o intalnire?

He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 26 ianuarie 2010 - 11:29
Asta deja e un vis mai indepartat pt mine, desi de cand mi-am dorit asa ceva mi-am pus problema rentabilitatii financiare. Si o amarata de cabanuta din barne (dar bine facuta) are costuri de intretinere; iar pt o utilizare de cateva ori pe an nu stiu cat de mult se justifica..............
Mi-as dori o casuta din barne, intr-o poienita...ceva apa in jur, ceva munti, plaja, acces macar la internet...nu.![]()
.............
Multumesc.............
cu cee'du cand vii la o intalnire?

Cee'd-ul nu este masina mea de zi cu zi.

Scris 27 ianuarie 2010 - 01:27
Ho cu tata, ca sa zic asa. In societatea moderna, ca si in cea care apartine deja istoriei, se nasc copii. Care au parinti. Care trebuie sa grijeasca de acei copii, in mod normal.de ce ar fi mai ok sa-ti investesti cei mai frumosi ani in niste pereti?
pana la urma in societatea moderna ajungi acasa dupa 8 si pleci la 7 dimineata
in weekend f bine cu banii de casa poti sta linistit oriunde
normal nu tb dus la extrem dar e treaba fiecarui om ce considera el relevant in viata lui
Pentru mine, e foarte important sa stiu ca las in urma o casa copiilor mei. Restul, masini si alte chestii, sa-si faca bine sa-si cumpere.
Repet : nu generalizati si nu judecati persoanele de pe acest forum (si in general, ma rog) dupa legile voastre.

Scris 27 ianuarie 2010 - 02:04

Scris 27 ianuarie 2010 - 10:31
Scris 27 ianuarie 2010 - 03:48
ce va doare pe voi grija ca respectivii isi iau tuareg? isi iau ca aia le trebuie si ca aia le place
urmeaza sa le cerem as puna un poll pe forum
"am 100.000e...ce sa fac cu ei...astept variante" iar cand juriul de aici decide oamenii ii pot cheltui.
pai eu generalizez???Ho cu tata, ca sa zic asa. In societatea moderna, ca si in cea care apartine deja istoriei, se nasc copii. Care au parinti. Care trebuie sa grijeasca de acei copii, in mod normal.
Pentru mine, e foarte important sa stiu ca las in urma o casa copiilor mei. Restul, masini si alte chestii, sa-si faca bine sa-si cumpere.
Repet : nu generalizati si nu judecati persoanele de pe acest forum (si in general, ma rog) dupa legile voastre.
citeste cu atentie inca o data ce am scris
fiecare are nevoile lui.
nu accept sa imi dicteze societatea ce masina sa imi cumpar, ce nevasta sa iau si ce sa mananc.
pt tine e important sa stii ca le lasi o casa...f frumos

si cu ce afecteaza asta pe cel care si-a luat tuareg in loc sa-si ia casa?trebuia sa te intrebe?
Scris 27 ianuarie 2010 - 03:53
Aceasta postare a fost editata de pejte: 27 ianuarie 2010 - 03:53
Scris 27 ianuarie 2010 - 04:35
Nu mi se pare normal sa judeci pe nimeni, atata timp cat ceea ce face nu te afecteaza direct. Fiecare om are defecte/pasarelele lui si, poate mie nu mi se pare normal sa dai 2000 euro pe un aparat foto (de ex), dar nu il judec pe cel care face asta. Chiar daca isi ia aparat foto de 2000 euro si merge cu o masina de 1000.
Scris 27 ianuarie 2010 - 10:54
d-ale tineretii valuri.de ce ar fi mai ok sa-ti investesti cei mai frumosi ani in niste pereti?

mike, de aici a plecat faza.
Scris 27 ianuarie 2010 - 11:34
Toate bune si frumoase, la plecare (in jurul orelor 17:30) am optat pt varianta Gradina zoologica, Pipera, Petricani - unde s-a circulat rezonabil, desi destul de aglomerat, iar consumul a fost de 7%. Pe Petricani, imediat dupa platforma industriala Pipera (Mobexpert)era coada pe ambele benzi, probabil nu numai pana la palatul Ghica ci pana la Sos Colentina; drept urmare am intors am facut prima la stg, am iesit in Barbu Vacarescu, unde coada incepea inaintea intersectiei cu blvd-ul Lacul Tei. Pe Stefan cel Mare nu mai e nevoie sa spun cum se circula (de fapt sta); cert este ca atunci cand am ajuns la p-ta Iancului si am parcat, consumul pe bc ajunsese la 9,1% (e drept ca au fost si destui consumatori electrici).
Imi pare rau ca nu m-am uitat la ceas cand am ajuns sa vad cat timp am pierdut pe drum, dar acest aspect in "circulatia" bucuresteana incepe sa devina irelevant; din pacate.
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:54
sau de casa cu 10 camere din care oricum incalzesti doar 3 si dormi in una..Nevoile unora 'ie casa moara vecinu, in chinuri, de ciuda ca ei na-re bani de chiusapte' sau orice alta masina care nu-si are nici un rost intr-un oras...
d-ale tineretii valuri.
mike, de aici a plecat faza.
mesaj din care ai taiat fix partea esentiala
"normal nu tb dus la extrem dar e treaba fiecarui om ce considera el relevant in viata lui "
Scris 28 ianuarie 2010 - 07:25

Scris 28 ianuarie 2010 - 07:28
la voi ar trebui redenumit termenul de "trafic" in "stat"Imi pare rau ca nu m-am uitat la ceas cand am ajuns sa vad cat timp am pierdut pe drum, dar acest aspect in "circulatia" bucuresteana incepe sa devina irelevant; din pacate.
iar topicul "cum se circula in bucuresti" in "cum se sta in bucuresti"

happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 ianuarie 2010 - 08:47
Bai, voi ati imbatrinit prematur ???Eu iti spuneam de unde a plecat faza. Continuarea e si ea buna, vine usor in contradictie cu prima parte a declaratiei tale.

Scris 28 ianuarie 2010 - 10:25
Alegerea masinii, ca si cea a vaccinarii sau a nevaccinarii, este una intima.

Resorturile care conduc catre alegerea finala nu pot fi comentate din afara, fiindca arareori se cunosc toate datele problemei. De aceea spun ca e bine sa ne ferim de generalizari si de afirmatii definitive gen 'de ce sa bag banii in pereti cand pot sa-i bag in benzina'.
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:07
Pai tomnai d-aia. Astea sunt subiecte de dezbatut pe forum ?Dar de ce spuneti asta, nenea Relu ??
Alegerea masinii, ca si cea a vaccinarii sau a nevaccinarii, este una intima.
Resorturile care conduc catre alegerea finala nu pot fi comentate din afara, fiindca arareori se cunosc toate datele problemei. De aceea spun ca e bine sa ne ferim de generalizari si de afirmatii definitive gen 'de ce sa bag banii in pereti cand pot sa-i bag in benzina'.
Scris 28 ianuarie 2010 - 12:10
Aceasta postare a fost editata de LKS: 28 ianuarie 2010 - 12:11
Scris 28 ianuarie 2010 - 01:07

ti-a fost sete?
Aceasta postare a fost editata de ska: 28 ianuarie 2010 - 01:08
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 ianuarie 2010 - 05:56
Eu cred ca a cazut in butoi ............
ti-a fost sete?

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi