Ba relu, daca tu scoti 7 (si putin peste) cu un 2 litri benzinar mergand cum am mers eu, promit ca nu mai conduc dizal in viata mea.
Pur si simplu am facut o constatare, pe drumuri romanesti eu nu am mai vazut de mult sub 6%. Si in mod cert nu am scos 100km/h viteza medie, daramite 120.
Si cred ca d-l ska va poate confirma, si poate si alti daca sunt onesti, ca sa obtii o viteza medie de 120 km/h tre
1. sa mergi cu 120 km/h tot timpul - imposibil.
sau
2. sa mergi cu 160-170 km/h mai mereu, cateodata spre 200 in depasirile lungi, ca sa contracarezi portiunile cu 80-100, pe unde se mai lucreaza. ca sa nu mai vorbim de cele 2 opriri pentru pypy si cafea.
Sincer, mi se pare un consum excelent. Repet, pe drumuri nationale (Bistrita-Cluj) nu am mai scos demult sub 6%.
Nu e ceva cu care sa ma laud, ca nu am facut eu masina, doar mentionez. Precum mentionez si confortul foarte bun, masina e facuta pentru mers cu 150-160 pe autostrada. CC-ul e minunat, mi-am odihnit la maxim genunchiul. La portbagaj am reusit din nou sa trag prelata aia, desi aveam ceva bagaj. Ce sa mai zic, o masina ce te imbie la drumetie. Iar carcotasii sunt rugati sa chibiteze la alta masa.
lasa;l mah pe relu ca ii ciudos
Aceasta postare a fost editata de ska: 09 aprilie 2013 - 07:01