Sprint Booster
Scris 15 iulie 2010 - 06:13
1. Montajul: dureaza citeva minute. Daca se poate pune comutatorul intr-o pozitie mai ferita, faceti-o. Eu acum am realizat ca n-as vrea sa fie la indemina alora de la spalatorie, service sau care imi conduc accedental masina. Dupa parerea mea, in oricare din cazurile anterioare l-as lasa pe varianta "default" inainte de a incredinta masina cuiva neavizat.
2. Senzatia 1 (LED pe verde): e aceea ca ai schimbat total masina, sau cel putin motorizarea. Ca sa fiu mai clar, NU sint un fan al tuning-ului, imbunatatirilor si asa mai departe. Pentru mine masina este un obiect care trebuie sa aiba niste performante si un grad de confort decent (asta conform standardelor mele, desigur). De data asta, am simtit nevoia sa opresc muzica de tot ca sa inteleg si sa savurez mai bine ce se intimpla cu masina mea. Cu asta cred ca am spus tot.
3. Senzatia 2 (LED pe rosu): frate, nu stiu ce am fumat, dar calitatea a fost maxima. Glumesc. In oras, devine cam greu de stapinit. Vreau sa vad ce se intimpla afara.
4. Multumiri: in ordine alfabetica a nick-urilor, Relu si slammer.
Roger and out. Revin cind imi mai trece excitarea cu impresii mai "la rece".
Scris 15 iulie 2010 - 07:17
Imi aduc aminte si acum despre primele discutii despre navigatie de pe vechiul forum... ce vremuri ...
Scris 15 iulie 2010 - 08:03
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 15 iulie 2010 - 08:03
Scris 15 iulie 2010 - 08:15
Scris 15 iulie 2010 - 08:22
are cutie automata sau manuala ?
Scris 15 iulie 2010 - 08:23
Scris 15 iulie 2010 - 08:46
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 iulie 2010 - 08:49
Scris 15 iulie 2010 - 09:25
Hai ca sa-mi dau si eu cu parerea.
1. Montajul: dureaza citeva minute. Daca se poate pune comutatorul intr-o pozitie mai ferita, faceti-o. Eu acum am realizat ca n-as vrea sa fie la indemina alora de la spalatorie, service sau care imi conduc accedental masina. Dupa parerea mea, in oricare din cazurile anterioare l-as lasa pe varianta "default" inainte de a incredinta masina cuiva neavizat.
2. Senzatia 1 (LED pe verde): e aceea ca ai schimbat total masina, sau cel putin motorizarea. Ca sa fiu mai clar, NU sint un fan al tuning-ului, imbunatatirilor si asa mai departe. Pentru mine masina este un obiect care trebuie sa aiba niste performante si un grad de confort decent (asta conform standardelor mele, desigur). De data asta, am simtit nevoia sa opresc muzica de tot ca sa inteleg si sa savurez mai bine ce se intimpla cu masina mea. Cu asta cred ca am spus tot.
3. Senzatia 2 (LED pe rosu): frate, nu stiu ce am fumat, dar calitatea a fost maxima. Glumesc. In oras, devine cam greu de stapinit. Vreau sa vad ce se intimpla afara.
4. Multumiri: in ordine alfabetica a nick-urilor, Relu si slammer.
Roger and out. Revin cind imi mai trece excitarea cu impresii mai "la rece".
o singura observatie, masina nu e vreun ferrari de 500+cp , nu ? intreb si eu
Scris 15 iulie 2010 - 09:31
Fara sb, masinile de care vorbesc zici ca au pedale !!
Scris 15 iulie 2010 - 09:34
1. [...] Dupa parerea mea, in oricare din cazurile anterioare l-as lasa pe varianta "default" inainte de a incredinta masina cuiva neavizat.
parerea unuia caruia ii place tuningul: iti ofer o plecare de pe loc cu masina mea sa intelegi ce trebuie sa iubesti la o masina modificata
acum pe bune, iti da o senzatie misto ca de "cablu" dar nu pune 200 cp acolo ... nu ?
Scris 15 iulie 2010 - 09:42
Iti dau handeiu sa vezi
Scris 15 iulie 2010 - 09:44
Scris 15 iulie 2010 - 09:53
Azi am montat si eu pe Astra o minciunica. Combinatia SB pe rosu + Sport on e foarte misto, dar imi ramane cam jumatate de pedala cu care nu prea am ce face.
O descriere mai ampla peste cateva zile, sa apuc sa testez toate combinatiile.
Scris 15 iulie 2010 - 09:58
relu, de acord cu tine , dar sa :
acum pe bune, iti da o senzatie misto ca de "cablu" dar nu pune 200 cp acolo ... nu ?
De acord, pune 20-25 MAXIM.
E normal ce spune şi argumentez, dacă nu ştii de SB probabil vei solicita nejustificat ambreiajul sau vei observa de uşor pleacă şi să te tenteze gratuit.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 iulie 2010 - 10:35
asteptO descriere mai ampla peste cateva zile, sa apuc sa testez toate combinatiile.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 15 iulie 2010 - 11:03
Bah, tu vrei sa i-o "tragi" lu berkutastept
Scris 16 iulie 2010 - 12:24
Inchipuie-ti 4 SB, unul pe fiecare roata, si daca e Relu darnic punem si pe rezerva!
Aceasta postare a fost editata de alias: 16 iulie 2010 - 12:26
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 16 iulie 2010 - 09:07
asta e ca si cum ai zice ca m-as "face" cu Levi pe Bucuresti - Tg MuresBah, tu vrei sa i-o "tragi" lu berkut
nu stiu cum sa-ti spun sa nu te dezamagesc... dar pregatiti-va !!!ska, nu te apropia de Buc. Sa nu zici ca nu ti-am zis ce ti-am zis !
Inchipuie-ti 4 SB, unul pe fiecare roata, si daca e Relu darnic punem si pe rezerva!
Scris 16 iulie 2010 - 09:13
Scris 16 iulie 2010 - 09:37
despre fotografie
Scris 16 iulie 2010 - 09:50
acuma ca l-ati si sprint-boostat... nici nu vreau sa-mi inchipui...
Scris 16 iulie 2010 - 10:13
Revin cu impresii.
LE: inca nu am apasat Red Button.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 16 iulie 2010 - 10:15
Scris 16 iulie 2010 - 01:55
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 16 iulie 2010 - 02:50
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi