By courtesy of DMihnea s-a montat pe ionizata un amplificator CORAL ELECTRONIC, model mai vechi dar care isi face treaba surprinzator de bine. Se pare ca italienii de la Coral chiar scot scule serioase.
CORAL ELECTRONIC _SA_242___272_manuale.pdf 134,53KB 225 downloads
Montajul bineinteles la prietenul nostru de la TOTTAL MOTTO, cu adaptor hi-low, kit de alimentare + cablaj nou la boxe.
Rezultatul inca ma fascineaza dupa vreo 3 ore si ceva de auditie. Wooferele parca au prins viata, in sfarsit se simte vana in ele. Pt ca inainte de montarea amplificatorului predominau inaltele din tweetere am incercat varianta cu tw date o treapta mai incet din crossover dar apoi am revenit la reglajul initial pe valoare medie intrucat wooferele acuma redau muuult mai bine joasele mult dorite. Putere avem acuma destula, distorsiuni se mai nasc doar la volum foarte ridicat din cauza ca usile nu sunt insonorizate dar sper sa nu-mi sara butucii din portiere . Am mers cu loganul unui amic weekendul trecut si "linia Alpine" (player+16.5 fata si ligheane pe spate) se auzea foarte tare si foarte prost, dar eram ofticat ca la mine inca nu se aude atat de tare cat imi trebuie mie....
Pt maine dimineata ard acuma albumul ASTA si pana la birou o sa fie delir maxim!
Ar fi fost frumos sa fi putut face acuma si insonorizarea, dar in definitiv parca e mai bine sa o iei treptat, vei avea mai multe satisfactii si oricum a fost interesant sa urmaresc evolutia pas cu pas. Probabil daca la 2 zile dupa noile Focaluri tranteam si amplificatorul si la inca 2 zile insonorizarea n-as fi inteles nimic din toata "treaba" asta.
Morala e urmatoarea: tot ce-ti trebuie ca sa se "auda bine" este un montator bun care sa stie cu ce se mananca si un buget de circa 500euro (montaje incluse). Si sincer, daca sculele sunt alese si montate cu cap, se vor pisha pe multe sisteme de sunet optionale din fabrica
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 13 iunie 2011 - 06:45