Taxa de prima inmatriculare
Scris 13 ianuarie 2012 - 04:27
Deci s-au hotarat ca viata masini sa fie de maxim 8 ani, dupa care musai una noua, ca doar ce sa faca gigantii auto.. sa nu aiba profit maxim?
Probabil ca in viitor nici macar asigurarile nu o sa mai asigure masini p[este 8 ani, ca e pericol public..
http://www.capital.r...005-159531.html
Pai de ce sa se mai comercializeze masini care tin mult, mai bine una noua, care daca trebuie sa ii schimbi injectorul te costa cat tot motorul.
Scris 13 ianuarie 2012 - 04:31
Scris 13 ianuarie 2012 - 04:37
Care "slogan" banuiesc ca la avut printre initiatori tot pe acest koi in caldare care spune ca "Prima consecinţă a noii legi este că circulaţia (vânzarea-cumpărarea) automobilelor foarte vechi, cele fabricate până în anii 2004-2005, se va bloca. Practic, un posesor de automobil foarte vechi, între varianta de a-l duce la REMAT în programul Rabla sau a-l vinde, va apela la prima variantă pentru că este mai convenabilă pentru toată lumea'"Prin diverse mijloace au revenit la sloganul "nu mai veche de 8 ani", ce a functionat mai demult.
Pai cum mama draqu o masina facuta in 2005 e foarte veche ... are 7 ani ... daca ar fi Kia inca ar fi in garantie ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 13 ianuarie 2012 - 04:38
Scris 13 ianuarie 2012 - 05:49
De ce puii mei as da Accentul meu de 7 ani si 75k la remat sa iau o ragalie noua cand masina merge bine merci? Eventual sa iau o taraboanta cu 15000E si milioane de cai putere ca sa am acelasi demaraj de 10s dar deh, cu norma de poluare euro87 care imi scoate COdoiul uscat parfumat gata de cules?
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 13 ianuarie 2012 - 05:55
Cam asta ziceam si eu...Si uite asa vom (re)deveni asi in carpeala masinilor din dotare...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 13 ianuarie 2012 - 06:28
ianuarie 2007, pentru care se solicită prima transcriere a dreptului de proprietate în
România, li se aplică taxa dacă acestea se află în una din următoarele situații:
- le corespunde norma de poluare Euro 5, au fost înmatriculate până la 31
decembrie 2010, iar pentru ele nu a fost platită taxa specială pentru autoturisme și
autovehicule/taxa pe poluare pentru autovehicule, deoarece, la momentul
înmatriculării, cuantumul rezultat în urma calculării acesteia a fost egal cu „0”;
- pentru acestea nu a fost platită taxa specială pentru autoturisme și
autovehicule/taxa pe poluare pentru autovehicule, fiind scutite de la plata acesteia
printr-o hotărâre judecătorească;
- proprietarilor plătitori ai taxei speciale pentru autoturisme și autovehicule/taxei
pe poluare pentru autovehicule li s-a returnat cuantumul acesteia ca urmare a unei
hotărâri judecătorești."
SPOR!
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2012 - 06:33
Doamne, ce cretinatate de lege!
Aceasta postare a fost editata de Forester: 13 ianuarie 2012 - 06:33
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 13 ianuarie 2012 - 06:39
Nu inteleg insa de ce trebuie 'carpite' masinile din dotare.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 13 ianuarie 2012 - 06:40
Scris 13 ianuarie 2012 - 07:19
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 13 ianuarie 2012 - 07:50
Oricum eu apreciez ca am reusit sa nu devenim cimitirul masinilor vestice. Cu legi tampite si interese personale sau nu, faptul ca nu poate orice cocalar sa-si aduca o cazatura cu cateva sute de euro, e un mare +. Si asa sunt destule bulgaroaice si vechituri din parcul intern.
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:02
Pejte avea dreptate. De ce să le cârpim și să nu le întreținem și să le reparăm așa cum trebuie?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:06
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:10
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:11
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:13
Flickr - pozele mele
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:17
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:20
Flickr - pozele mele
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:23
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:26
Daca asta era nuanta la care se referea, da, are dreptate. Insa cu siguranta cateva raspunsuri sunt evidente, mai ales cele legate de aspectul financiar. Facand ca la carte o distributie, un ambreiaj si un sistem de franare poti ajunge sa platesti mai mult de jumatate din valoarea pe piata a masinii respective. Daca mai pui si un rand de pneuri de iarna de calitate ... sari si mai si
Și unde crezi că e problema de fapt. Dar să te gândești bine?
Eu când spun că suntem profund deformați, lumea se supără.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2012 - 08:29
Cum sugereaza si Cata si nu numai, daca intr'adevar se vroia reducerea numarului de rable tehnic, nu doar ca varsta, ITP'ul ar fi fost mult mai strict si atunci carpeala ar fi fost inutila ...
LE: legat de ce'am zis amandoi mai sus ... chiar n'as putea spune cu siguranta "problema e aici". Eu, cel putin, n'am zis c'as fi de acord cu carpeala sau ca i'as intelege pe cei care o fac ptr ca nu'si permit sa faca reparatii ca la carte, ci doar ca sunt constient ca asta e motivul principal ptr asa ceva. Punand peste si faptul ca "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul" ... intelegem mai usor de ce la noi vin toate cazaturile din Vest. Sau care chiar daca nu's cazaturi in momentul vanzarii lor acolo, aici devin asa ceva
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 13 ianuarie 2012 - 08:33
Scris 13 ianuarie 2012 - 09:55
Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 ianuarie 2012 - 09:55
Scris 13 ianuarie 2012 - 10:05
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2012 - 10:07
Taxa asta de "puluare" e praf in ochii prostilor. Si dai in sus si in jos cu poluarea. Cand, de fapt, nu se urmareste decat taxarea prostimii!
Scris 13 ianuarie 2012 - 10:08
Ce ai mah, ti s-a stricat tastatura ???
Eu spun ca orice cazatura poate trece CORECT itp-ul daca are frane bune, lumini corecte, geamuri nesparte si noxe in limite rezonabile. Ori toate astea se pot face cu bani putini, masina putand ramane o cazatura !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 ianuarie 2012 - 10:08
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi