Scuze, eram eu on topic.
Taxa de prima inmatriculare
Scris 30 ianuarie 2013 - 11:51
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 ianuarie 2013 - 12:36
Sa fie penultima oara!
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 ianuarie 2013 - 12:49
Cine sta sa numere atata?
Scris 30 ianuarie 2013 - 01:42
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 30 ianuarie 2013 - 02:07
..din proprie initiativa.
Scris 30 ianuarie 2013 - 04:42
Evident, ca ei nu's proprietari de masini E3/E4
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:41
So, s-a terminat odiseea cu inmatricularea. cel putin asa sper, astept ora 11 sa ma vad cu numerele-n mana sa trag linie.
Cu taxa e asa cum spuneam zilele trecute, pentru masinile care in functie de norma Euro au avut taxa de prima inmatriculare 0 in anumite perioade nu trebuie si hartia de la ANAF care sa certifice ca pentru masina respectiva nu s-a solicitat returnarea taxei de catre fostul/fostii proprietar/i.
Taxa talon 37 lei, taxa inmatriculare 60 lei, fisa de inmatriculare cu stampilele de la financiar atat de la fostul proprietar cat si de actualul, contract de vanzare-cumparare sau factura, act de identitate, Certificat de autenticitate, ITP valabil, carte de identitate masina, CI proprietar, hartie de la ANAF - dupa caz. Cam atat imi amintesc sa fi fost nevoie. A, plus copii dupa toate actele.
Daca masina este pe firma, CUI, procura pentru cel care se prezinta la politie, plus copii.
Si multa rabdare.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:44
Bun asa, inseamna ca de maine putem iesi la un pescuit. Mergem cu a ta ca-i GIP si E noroaie !
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:54
Eu zic sa mergi cu a ta daca nu vrei sa ramai pe acolo...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:55
Scris 31 ianuarie 2013 - 10:00
Bun asa, inseamna ca de maine putem iesi la un pescuit.
Da ma, mergem acolo unde am fost acum doi ani in primavara.
Stii curling ?
Scris 31 ianuarie 2013 - 10:23
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 ianuarie 2013 - 10:27
In functie de sector, acolo nu se pot plati. La ei se plesc numai placutele de inmatriculare si numarul preferential, daca este cazul.
La Sectorul 1 taxa de talon se poate plati la CEC, cea de inmatriculare la Amzei, la Financiar. La IF se plateste la Trezoreria IF. La alte sectoare nu stiu.
Nu imi pot imagina care este mecanismul diferit de la sector la sector si de ce. De ce la unul se poate plati oriunde, la unul la posta si la cec, la unul la trezorerie, si tot asa.
Scris 31 ianuarie 2013 - 10:37
despre fotografie
Scris 31 ianuarie 2013 - 10:47
hmmm,la Golful de vine trebuie facute aceleasi proceduri sau ma rog pe acolo pe undeva .
Scris 31 ianuarie 2013 - 10:58
La RAR te-ai programat?
La RAR inainte, ca sa obtii Identificarea. Fara aia nu poti merge la inmatriculari.
Am facut si ITP-ul in decembrie, dupa ce am fost la RAR (mai aveam 4 zile de valabilitate itepe cand am facut identificarea).
Scris 31 ianuarie 2013 - 11:02
Da ma, mergem acolo unde am fost acum doi ani in primavara.
Stii curling ?
Pai va trebuie macar 2 masini pentru curling ...
Scris 31 ianuarie 2013 - 11:15
Înainte, da. Dar te-ai dus cu programare?La RAR te-ai programat?La RAR inainte, ca sa obtii Identificarea. Fara aia nu poti merge la inmatriculari.Am facut si ITP-ul in decembrie, dupa ce am fost la RAR (mai aveam 4 zile de valabilitate itepe cand am facut identificarea).
ITP am. Rovigneta se pare că e până în iulie, dar cu ăștia e complicat.
despre fotografie
Scris 31 ianuarie 2013 - 11:26
Înainte, da. Dar te-ai dus cu programare?
Rovigneta se pare că e până în iulie, dar cu ăștia e complicat.
La RAR numai cu programare. Dai pur si simplu telefon, le zici datele de identificare (sa ai cartea la indemana), zici ca vrei identificare, iti spun in ce zile si la ce ore au liber, te duci acolo si stai la coada. Sa ajungi cu aproximativ 45 de minute inaine, astfel incat sa iti vina randul sa intri la ora programata. Acolo mai trebuie sa compeltezi o hartie pe proprie raspundere (in timp ce stai la coada). Dupe ce termina serifii stelari sa verifice seriile, trimit actele la ghiseu si pe tine la casierie. Dupa ce platesti, astepti sa te stige tantiile alea plictisite, poate dura si o ora si jumatate.
Rovigneta repet, nu ai cum sa platesti pana nu expira cea actuala.
Scris 31 ianuarie 2013 - 11:45
Nu se poate face si online programarea in k.k.pitala? La mine'n sat asa am facut ultimele dati (e'adevarat, acum cativa ani)
Scris 31 ianuarie 2013 - 11:53
Din cate stiu, am vazut si pe site, se poate, dar nu am apelat la aceasta metoda, asa ca nu imi pot da cu parerea.
Scris 31 ianuarie 2013 - 11:55
Ai tu idee cat costa sa dai un telefon ?? D-aia n-aveti bani nene !!!
Scris 31 ianuarie 2013 - 12:02
Ce-ai bre ?
La mine a fost superurgent, bine ca am dat telefon.
Cica "cand vreti, acum sau in ianuarie 2013 ?"
Sa cad pe jos...
Era 10 decembrie...
Scris 31 ianuarie 2013 - 12:03
Pai eu ce zic ...
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi