Mitsubishi Outlander
Scris 10 ianuarie 2011 - 03:46
Scris 10 ianuarie 2011 - 03:50
- BA SE POATE PUNE pe ORICE !Da Relu, incerci sa ne spui ca NU se poate pune troliu pe Outlander si ca orice incercare de acest gen duce inevitabil da deformarea indiscutabila a caroseriei si NU se poate monta fara sa tai traverse sau fara sa artate a tzaranie; nici portabil nu e bun, deoarece oricum nu se poate monta nimic in fata fara sa se intample cele enumerate mai sus; ba, daca calci pe suportul fata montat iresponsabil se deformeaza toata masina.
- E un KAKAT sa-l pui pe o masina fara sasiu
- Ala portabil NU SE INSTALAEAZA !! Ce ma tot omori cu montatul ? Ala sta pe PAMANT !
Numai un fraier isi modifica masina in halul ala, cand poate folosi ASA CUM SPUI SI TU !!! unul care nu necesita montaj, chiar si unul manual !
Ce naiba nene, nu vorbesc limba Roamana ????
Scris 10 ianuarie 2011 - 04:02
Ala portabil se fixeaza pe suportul de prindere, dupa caz in fata sau in spate. Alea care seamana cu o gentutza se fixeaza in spate de bila pentru remorca, in fata nu ai de ce anume sa fixezi, in afara de cazul in care este montat sistemul mentionat de mine si muti bila in receiverul din fata. Poti face o inginerie si sa fixezi troliul portabil de clema de tractare a masinii (vorbim de fata), caz in care dupa ce te chinui sa scoti masina din noroi de 50 de centimetri iti cauti cat mai repede un fixator dedicat.- Ala portabil
NUSE INSTALAEAZA !! Ce ma tot omori cu montatul ? Ala sta pe PAMANT !
Numai un fraier isi modifica masina in halul ala,
Nu cred ca trebuie sa judecam oamenii dupa ce modificari isi fac la masini, mai ales ca singurul lucru care te-a deranjat a fost ca a indraznit sa-si monteze un receiver de troliu. Vezi ca are si un blog, poti citi de ce si-a facut modificarile.
E ca si cum i-ai face cocalari pe aia din Australia ca isi monteaza ditai grilajele in fata.
Scris 10 ianuarie 2011 - 04:09
De exemplu, in 6 ani m-am folosit de troliu de 2 ori; in schimb, de 4-5 ori mi-a fost suficienta sufa.
am retinut,e ca si cum as zice eu ca imi iau suspensie reglabila cu flanse reglabile and shit pe care nu le-as regla niciodata si nu as avea unde sa le folosesc 100%
so troliul=inutil
next=carligul de remorcare.
Scris 10 ianuarie 2011 - 04:11
O sa isi puna ce o sa-i placa, la ochi sau financiar.
Scris 10 ianuarie 2011 - 05:05
Ceva simplu, usor de utilizat in caz de nevoie (daca se intampla rar).
Acum sa nu aud ca smulge roata, torsioneaza structura de rezistenta, cade cardanul, etc.
Scris 10 ianuarie 2011 - 05:16
serios acu', toate discutiile astea poate pe voi va deconecteaza, dar pe mine nu ma prea ajuta. folosesc "nu prea" pt ca printre picaturi mai aflu una alta utile...
cand am zis de troliu ma gandeam la o agatatoare care sa scoata masina dintr-o balta la un caz (calatoresc mai mult singur).
sa ma scoata adica sa nu raman acolo 3 zile. evident ca daca voi avea cum sa chem pe cineva cu tractorul o voi face.
dar daca tot o sa ma namolesc impingand la masina (sa zicem ca ar fi nevasta-mea la volan), atunci as vrea sa o si urneac si datul la o manivela pe care as avea-o in portbagaj nu m-ar deranja.
ma gandesc ca as prinde-o de carligul ala de care se remorcheaza masina (tot la un caz) si care daca nu ma insel se gaseste si in fata si in spate.
asadar am rezolvat problema. mai trebuie sa imi iau troliu, ceea ce cred ca o sa imi iau chiar daca nu sunteti toti de acord. nu mol?
suportul de remorca e o grava eroare pt care imi cer mii de scuze. toate sincere. da mol?
carlig de remorcare (demontabil) voiam sa spun si ma intereseaza doar pt a monta pe el suportul de bicicleta, daca sunteti de acord desigur.
am fost sambata pe niste coclauri in jur de bucuresti si am mers si pe aratura in diagonala, am trecut si print niste santuri, printr-o padure, am dat si cu spatele, dar am uitat sa cer permisiunea, imi cer inca o data mii de scuze. la fel de sincere. mol, e ok?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 10 ianuarie 2011 - 05:19
azi m-am imbracat intr-o camasa albastra cu dungi galbene. e ok?
---
@Swiby: Referitor la Wheel Winch, as fi tare curios cum ar face cineva asta cu roata jumatate in namol
Aceasta postare a fost editata de pejte: 10 ianuarie 2011 - 05:20
Scris 10 ianuarie 2011 - 05:20
http://www.youtube.c...player_embedded
Scris 10 ianuarie 2011 - 05:27
asta mi se pare foarte tare!!! d-asta imi iau!Ceva simplu, usor de utilizat in caz de nevoie (daca se intampla rar).
Acum sa nu aud ca smulge roata, torsioneaza structura de rezistenta, cade cardanul, etc.
Scris 10 ianuarie 2011 - 05:54
Asta-i ca aia cu soseta pusa pe roata in loc de guma de iarna, sau turbo electric !.....
Ceva simplu, usor de utilizat in caz de nevoie (daca se intampla rar).
.....
Nu zic ca nu-i utila, dar sa-l vad eu pe salesman ( sau cine o fi el ), tavalit in noroi, scotand piulitele de la roti cu coarba neavand puncte de sprijin !!! , prinzand kakatu ala de pana mea stie ce, dupa care sa se urce in masina plin de meclem amestecand in pedale !!!
Hai mah, va vad oameni seriosi .....
Scris 10 ianuarie 2011 - 05:59
edit:de fapt cateva salopete ca poate ramane impotmolit de mai multe ori
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 10 ianuarie 2011 - 06:00
Scris 10 ianuarie 2011 - 06:01
eu am crezut ca unele chestii se subinteleg, dar vad ca trebuie sa precizez de la inceput ca - in functie de cum vor evolua lucrurile - planuies sa imi iau intai:
- cizme
- salopeta
- manusi
- huse de scaune
am mai zis si cateva pagini mai inapoi, e mult pana departe. deocamdata vorbim discutii ca de obicei ...
Scris 10 ianuarie 2011 - 06:03
Scris 10 ianuarie 2011 - 06:06
Scris 10 ianuarie 2011 - 06:08
Scris 10 ianuarie 2011 - 06:11
edit:my bad acolo e pret pentru sisteme din alea de se pun pe acoperis
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 10 ianuarie 2011 - 06:12
Scris 10 ianuarie 2011 - 06:53
le pun dinainte bre, ce e asa greu de presupus? si pe-o parte si pe alta
eu am crezut ca unele chestii se subinteleg, dar vad ca trebuie sa precizez de la inceput ca - in functie de cum vor evolua lucrurile - planuies sa imi iau intai:
- cizme
- salopeta
- manusi
- huse de scaune
si de volan, va rog!
am mai zis si cateva pagini mai inapoi, e mult pana departe. deocamdata vorbim discutii ca de obicei ...
asta este entertainment
Scris 10 ianuarie 2011 - 06:56
.....
edit:de fapt cateva salopete ca poate ramane impotmolit de mai multe ori
Nenea, hai sa stabilim cateva lucruri:
- eu am trait pe pielea mea zilnic ( niste ani buni ) asazisele "situatii" pe care unii le considera off-road extrem
- nu de putine ori viata mea a depins realmente de capacitatile masinii cu care ma deplasam
- intamplarea face ca activitatea si pregatirea mea profesionala sa insemne masini/autovehicule !
- cativa ani am avut raspunderea si am intretinut SUTE de masini ( inclusiv camioane !! ) care faceau zilnic kilometri "fara numar" pe trasee pe care un suv s-ar chinui realmente ...
Crede-ma ca ma crucesc si ma bufneste rasul/plansul cand vad cat se abereaza ...
In mod categoric ma voi abtine de acum incolo de la comentarii pe asemenea topicuri, pentru ca nu am decat 2 alternative : 1 - sa jignesc si nu-mi sta in caracter... 2 - sa fac misto de foarte multi, asa cum face SLK.
Asadar faceti cum va taie capul, nu mai cereti sfaturi ( ca mai bun ca gugal nu-i nimeni ), si faceti ce zic offroaderii aia de autobahn, care posteaza pe forumurile gasite pe gugal.
Stiu ca e greu pentru voi, dar incercati totusi sa frunzariti forumurile de de off-road de la noi de vreti sa invatati ceva. Sunt in limba roamana, se scrie in romaneste, puteti pune intrebari ( poate nu idioate ca aici ... ), dar puteti macar sa obtineti informatii pe care se le puteti procesa
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 ianuarie 2011 - 07:00
Scris 10 ianuarie 2011 - 07:19
Pentru situatiile 'light' in care ar putea sa ramana, de ce nu ar fi bun pentru el un troliu portabil, electric, pe care eventual il dubleaza cu un scripete?
Unul mai IEFTIN sau unul mai SCUMP.
Repet: nu pentru a scoate masina din prapastie sau pentru a o cocota in copac, ci pentru acele cazuri - oarecum stupide - in care un 'branci' ar fi suficient, dar nu poti sa ti-l dai singur.
Aceasta postare a fost editata de Extremero: 10 ianuarie 2011 - 07:27
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 10 ianuarie 2011 - 07:59
Nu cred ca poate fi ceva mai potrivit pentru unul care vrea sa se mai "distreze" din cand in cand pe coclauri !...
Unul mai IEFTIN sau unul mai SCUMP.
Repet: nu pentru a scoate masina din prapastie sau pentru a o cocota in copac, ci pentru acele cazuri - oarecum stupide - in care un 'branci' ar fi suficient, dar nu poti sa ti-l dai singur.
Daca as avea suv, mi-as lua unul din cel ieftin ( macar ) sa stea mereu in portbagaj !
Scris 10 ianuarie 2011 - 09:14
Scris 10 ianuarie 2011 - 09:17
Uite ce am zis eu :
Pentru a iesi ocazional din noroaie, n-ai nevoie de troliu fix, ci unul mobil.
Si da, se stramba in continuare TOT lonjeronul pe care e prins troliul la un soc mai puternic.
E acelasi lucru cu carligul de remorcare in cazul unui accident. Adica iti belesti masina mai rau avand carlig, decat daca n-ai avea !
Daca tot e topicul tau, macar urmareste-l cu atentie si citeste BINE ce se scrie !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 ianuarie 2011 - 09:22
Scris 10 ianuarie 2011 - 09:25
pai si atunci despre ce ati discutat frate ultimele 3 pagini ?!
ca mie nici nu mi-a trecut prin cap sa modific masina ca sa ii pun troliu. stiiti, nu e a mea ........
Scris 10 ianuarie 2011 - 09:31
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi