Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Mitsubishi Outlander

• Please log in to reply
1085 replies to this topic

#601 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 31 ianuarie 2011 - 01:12

am plecat pe la 4 dimineata din Buc cu intentia de a prinde rasaritul la munte. si l-am prins. genial!
dupa ce ne-am saturat de tras pe culme am zis sa ne mai plimbam si am inceput sa urcam pe un deal. erau urme de masini, dar nici zapada nu era tocmai mititica.
ne-am impotmolit de vreo 2-3 ori, dar cu dat in spate si insistente am trecut. pana la un mom dat cand n-am mai reusit sa urcam, dar nici sa ne intoarcem
am cautat in sat un tractor si ne-a scos. in total am "pierdut" doua ore.
in rest, din pdv 4x4 nimic extraordinar. doar peisaje incredibil de frumoase compuse din relief, zapada, chiciura si soare.
pe la 4-5 ne-am intors in bucuresti si am zis sa incercam si un apus, numai ca iar ne-am impotmolit de data asta pe plan, insa tot in zapada.
am plecat sa cautat ajutor, dar pana sa rezolvam ne-am deblocat si am iesit. s-a dus insa si apusul intre timp ...

concluzii:
1. ar fi bine sa aiba inca 3-5 cm in plus. Levi, suspensiile alea daunazeaza garantiei?
2. un troliu d-ala portabil combinat cu plug este pe lista de cumparaturi
3. nu stiu daca niste laturi ar fi ajutat. ar fi? si nu stiu cat de repede/usor se monteaza... oare o fi vreo treaba cu ele?
4. anvelope de teren pt iarna nu are rost (adica ar fi bune, dar nu se merita investitia ca nu dureaza asa mult zapada)
5. ar fi bine daca as mai avea un prieten cu acelealasi obiceiuri si cu o masina similara. ar ajuta mult

album imagini

PS
geniala zona, incredibil de fumoasa si de pura!

Aceasta postare a fost editata de salesman: 31 ianuarie 2011 - 01:19

• 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#602 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 31 ianuarie 2011 - 01:33

5. ar fi bine daca as mai avea un prieten cu acelealasi obiceiuri si cu o masina similara. ar ajuta mult

vin eu cu ionizata :) :) :lol:
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#603 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:
Inregistrat: 18-decembrie 10
  • Marca:volkswagen
  • Model:a3 8l 1999
  • Motorizare:1.9 tdi

Scris 31 ianuarie 2011 - 08:09

am plecat pe la 4 dimineata din Buc cu intentia de a prinde rasaritul la munte. si l-am prins. genial!
dupa ce ne-am saturat de tras pe culme am zis sa ne mai plimbam si am inceput sa urcam pe un deal. erau urme de masini, dar nici zapada nu era tocmai mititica.
ne-am impotmolit de vreo 2-3 ori, dar cu dat in spate si insistente am trecut. pana la un mom dat cand n-am mai reusit sa urcam, dar nici sa ne intoarcem
am cautat in sat un tractor si ne-a scos. in total am "pierdut" doua ore.
in rest, din pdv 4x4 nimic extraordinar. doar peisaje incredibil de frumoase compuse din relief, zapada, chiciura si soare.
pe la 4-5 ne-am intors in bucuresti si am zis sa incercam si un apus, numai ca iar ne-am impotmolit de data asta pe plan, insa tot in zapada.
am plecat sa cautat ajutor, dar pana sa rezolvam ne-am deblocat si am iesit. s-a dus insa si apusul intre timp ...

concluzii:
1. ar fi bine sa aiba inca 3-5 cm in plus. Levi, suspensiile alea daunazeaza garantiei?
2. un troliu d-ala portabil combinat cu plug este pe lista de cumparaturi
3. nu stiu daca niste laturi ar fi ajutat. ar fi? si nu stiu cat de repede/usor se monteaza... oare o fi vreo treaba cu ele?
4. anvelope de teren pt iarna nu are rost (adica ar fi bune, dar nu se merita investitia ca nu dureaza asa mult zapada)

album imagini

PS
geniala zona, incredibil de fumoasa si de pura!

De ce-ai intinat-o, schimonosind culorile? :) Ai mai fi putut sa muti un copac, un munte, sa para mai interesant.
Frumoase zona... hai si... cadrele surprinse! :)
Urat din partea ta ca trimiti pe facebook. Ieri mi-am facut un cont in ideea promovarii propriului site si ti-am putut vedea creatia.
O porcarie cu facebookul asta....

Evident ca se merita un troliu mobil si-un plug(stalp-varianta mai ieftina), plus lopata.
Un 3-5 cm inaltata garda...schimba centrul de greutate, un minus pe on road(cel putin 80% din utilizarea ei) si nu face altceva decat sa mai inaintezi cativa metri pana unde zapada e mai mare cu 3-5 cm. ;)
Eu, iarna port si lanturi(ideal ar fi 4)in portbagaj(tot avand prurit). E clar ca-ti creste aderenta cand esti impotmolit, in rampe accentuate, dar nu fac minuni, depinde ce zapada ai sub burta masinii.
Troliul ar ramane piesa de rezistenta.

Da' poze cu masina unde o sa le pui, pe topicul de fotografii? ;)
Pune d-le poze si cu ea, masina! :lol:

Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 31 ianuarie 2011 - 08:14

• 0

#604 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 31 ianuarie 2011 - 10:15

.....
concluzii:
.....

In timp, pe masura ce acumulezi experienta, concluziile vor fi altele ...
De retinut ca "talentul" pilotului in off-road nu consta numai in stiinta de a iesi din situatiile delicate, ci ( mult mai important !!! ) capacitatea de a aprecia ( functie de masina ) sansele de a traversa zona dificila, si de a evita plantarea masinii. Orice "device ajutator" e bine sa fie in portbagaj exclusiv pentru situatiile neprevazute. Insa, ideal e sa faci in asa fel incat sa nu ai nevoie de el :)
  • 0

#605 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 10:51

corect, insa cred ca tocmai lipsa de experienta ma va "ajuta" sa intru in situatiile alea pentru a caror depasire o sa am nevoie de sculele din portbagaj. :)
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

#606 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 11:05

De ce-ai intinat-o, schimonosind culorile? Imagine amplasata Ai mai fi putut sa muti un copac, un munte, sa para mai interesant.
Frumoase zona... hai si... cadrele surprinse! Imagine amplasata
Urat din partea ta ca trimiti pe facebook. Ieri mi-am facut un cont in ideea promovarii propriului site si ti-am putut vedea creatia.
O porcarie cu facebookul asta....

Evident ca se merita un troliu mobil si-un plug(stalp-varianta mai ieftina), plus lopata.
Un 3-5 cm inaltata garda...schimba centrul de greutate, un minus pe on road(cel putin 80% din utilizarea ei) si nu face altceva decat sa mai inaintezi cativa metri pana unde zapada e mai mare cu 3-5 cm. Imagine amplasata
Eu, iarna port si lanturi(ideal ar fi 4)in portbagaj(tot avand prurit). E clar ca-ti creste aderenta cand esti impotmolit, in rampe accentuate, dar nu fac minuni, depinde ce zapada ai sub burta masinii.
Troliul ar ramane piesa de rezistenta.

Da' poze cu masina unde o sa le pui, pe topicul de fotografii? Imagine amplasata
Pune d-le poze si cu ea, masina! Imagine amplasata

daca mai stii zone ca aia, zi-mi! sunt inebunit dupa ele si vreau sa merg in cat mai multe!
pe facebook e cel mai simplu si nu e limita de spatiu de stocare. plus ca am multi prieteni care se uita usor acolo.

masina sta exceptional pe sosea, nu am ce sa ii reprosez si cred ca as putea tolera usor o scadere a acestor performante. numai ca nu stiu cat costa kitul si daca afecteaza garantia. o sa ma interesez.
apoi e foarte posibil sa fie cum zici - dupa cativa metrii sa ma opresc. pe de alta parte este posibil si sa nu fie cazul (adica zapada maxima sa fie depasibila cu 3-5 cm de garda in plus)

mi-as lua lanturi, dar imi e scarba rau sa le pun/dau jos. am impresia (n-am incercat niciodata) ca e greu si complicat.

poze cu masina nu am, am facut vreo 2-3 si cred ca o sa pun una aici diseara, asa pt tine. :)
  • 0

#607 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 11:32

Una e sa gresesti/apreciezi gresit, si alta sa te bagi stiind ca ai "solutie" de iesire. Daca ai ramas de 2 ori intr-o singura zi, inseamna ca ai obiceiul sa "supralicitezi", ceea ce nu-i tocmai indicat.
Ma rog, asta e parerea mea, si nu-i obligatoriu si sa am dreptate.

l.e.
Daca as avea iarna de ales intre lanturi si troliu ( pentru masina mea ), as alege fara discutie lanturile.
  • 0

#608 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 11:45

...
poze cu masina nu am, am facut vreo 2-3 si cred ca o sa pun una aici diseara, asa pt tine. :lol:

Daaaaaa, cu tine dand la lopata, masina impotmolita, ajutati de-un tractorist, tractor. :)
  • 0

#609 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 11:47

am acest obicei (cu supralicitatul), de-aia pierd si la wist de multe ori. Imagine amplasata
a doua oara nu am observat cat de mare e zapada plus ca nu era asa de inghetat cum am crezut eu ca e...

ok cu lanturile, dar trebuie sa le pun/dau jos de foarte multe ori... ca nu am un traseu doar cu zapada... ceea ce cred ca nu e tocmai placut...

Daaaaaa, cu tine dand la lopata, masina impotmolita, ajutati de-un tractorist, tractor. Imagine amplasata

o sa observi (daca nu ai observat deja) ca la posturi ca asta nu iti mai raspund
  • 0

#610 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 11:57

E foarte adevarat ca montatul/demontatul lanturilor e de kakao, dar lanturile te lasa numai daca ramai suspendat complet, adica rotile stau pur si simplu in aer !
  • 0

#611 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 12:21

pai a doua oara cam asa am ramas. si in diagonala. :)
dreapta-fata si stanga-spate se invarteau in gol cand motorul era la relanti. adica nu au aveau nici un fel de grip. celelalte doua se mia invarteau, dar masina tot nu se misca.
ma rog pana la urma, cu balans a iesit.

ideea e ca in situatia asta, chiar daca aveam lanturi in portbagaj, tot nu le-as fi pus dinainte pentru ca trebuia sa traversam un camp (pe drum d-ala de tara) care dura 3-5 minute.
numai ca drumul s-a dovedit a fi stricat (multe balti mari inghetate) si deviat pe camp, iar greseala mea a fost ca nu am urmat noul drum ci dupa un timp am incercat sa revin pe ala clasic. acolo m-am impotmolit. daca nu incercam asta, nu aveam probleme. le-am cam cautat si tare mi-e teama ca nu a fost ultima oara....
  • 0

#612 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 12:22

F bine, asa inveti :)
  • 0

#613 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 12:34

pai a doua oara cam asa am ramas. si in diagonala. :)
dreapta-fata si stanga-spate se invarteau in gol cand motorul era la relanti. adica nu au aveau nici un fel de grip. celelalte doua se mia invarteau, dar masina tot nu se misca.
ma rog pana la urma, cu balans a iesit.

ideea e ca in situatia asta, chiar daca aveam lanturi in portbagaj, tot nu le-as fi pus dinainte pentru ca trebuia sa traversam un camp (pe drum d-ala de tara) care dura 3-5 minute.
numai ca drumul s-a dovedit a fi stricat (multe balti mari inghetate) si deviat pe camp, iar greseala mea a fost ca nu am urmat noul drum ci dupa un timp am incercat sa revin pe ala clasic. acolo m-am impotmolit. daca nu incercam asta, nu aveam probleme. le-am cam cautat si tare mi-e teama ca nu a fost ultima oara....

:)
Acolo-i problema, nu... ,,se mai invarteau''... ;) ci, se invarteau toate 4 si degeaba. Bine, nu-i cazul la Outlander... :lol:
Lanturile se pot monta si-n situatia ,,flotanta'', dar iti trebuie o lopatica, perseverenta... ;)

Impotmolitul da toata savoarea unui astfel de drum, altfel...e usor sa nu intri in anumite zone.
  • 0

#614 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 31 ianuarie 2011 - 12:35

@Relu nu supraliciteaza e un entuziasm destul de normal de genul am luat 4x4 hai sa vad ce stie :)
personal cred ca am cel putin 5-6 abandonuri datorate drunului(ori am intors din prima ,ori am mers si am intors la primul obstacol mai serios) ma rog la mine eventualele reparatii se platesc din buzunar neavand CASCO

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 31 ianuarie 2011 - 12:38

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#615 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 12:40

mda, recunosc ca a doua oara asa a fost - "e prea simplu, hai sa complic un pic lucrurile"
insa in general scopul e sa ajung undeva, de preferat cat mai usor si cat mai repede.
  • 0

#616 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 01:08

mda, recunosc ca a doua oara asa a fost - "e prea simplu, hai sa complic un pic lucrurile"
insa in general scopul e sa ajung undeva, de preferat cat mai usor si cat mai repede.

Dar drumul...drumul nu conteaza, vanzatorule? Unde-i spiritul? :)

E posibil ca drumul sa fie mai frumos, important decat scopul... :lol:
  • 0

#617 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 01:30

pai am tot zis ca drumul nu conteaza, dar vad ca se accepta domnule asa ceva! :)
  • 0

#618 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 31 ianuarie 2011 - 01:35

asta eram si eu curios, de ce ai ramas impotmolit, pentru ca masina nu poate sau pentru ca ai supralicitat tu....

oricum superbe pozele, si felicitari pentru aceasta pasiune!
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#619 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 02:15

greu de spus... cred ca am fortat, dar pe de alta parte ar fi trebuit sa urce, erau potiuni unde se vedea solul. insa zapada era viscolita si era inselator ...
o sa imi iau un troliu d-ala, ar fi ajutat.

in alta ordinde de idei, multumesc de aprecieri!
locul e special, iar relaxarea si deconectarea survenite sunt priceless - http://florinpanait....1/sirnea-iarna/
sunt priceless si pt ca nu costa nimic. :)
  • 0

#620 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 31 ianuarie 2011 - 02:18

Eu am scris o dată, cu un Tucson și gume tot-teren am mers pe drumuri din astea. Și după cum spuneam, de multe ori o luam pe câmp, fiind mai accesibil decât șleaurile deja formate cu bălți în care nu știi ce găsești.

Orice mașină cu orice echipament poate rămâne de o scoți la primăvară dacă îți pui mintea cu ea.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#621 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 03:56

Neputirinta, in cazul de fata, poate fi data doar de catre scule, adica aparat foto, masina... :lol:

Ba, adica salesman, mi-au placut aste poze, credeam ca-s cele mai bune pe care le ai...Da' de unde, ti-am frunzarit nitel blogul si-am descoperit altele si mai si...plus povestioara seniorului...

Ba, nu degeaba exista senior, junior...pricepi tu, da... :D
  • 0

#622 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 04:27

Imagine amplasata
primesti o imagine cu masina pt asta:

Thumbnail atasat

• DSC_6017.jpg

• 0

#623 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 04:42

Imagine amplasata
primesti o imagine cu masina pt asta:

Auzi la el, imagine...
Poza, d-le.

Vad ca-n aval e spatiu cat vezi cu ochii :lol: , era suficient s-o scoti din viteza :D ...numai ca trebuia ca tractorul sa nu fie legat de ea, ca ar fi fost pacat de el...

Da' tu voiai sa ajungi la orizont...masca de oxigen iti mai trebuia... :D
Nu ai toate saibele-n carcasa...
  • 0

#624 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 05:00

asta eram si eu curios, de ce ai ramas impotmolit, pentru ca masina nu poate sau pentru ca ai supralicitat tu....

oricum superbe pozele, si felicitari pentru aceasta pasiune!

Frank, pe care roti_(doar doua :lol: ) nu le intelegi? :D

,,dreapta-fata si stanga-spate se invarteau in gol cand motorul era la relanti. adica nu au aveau nici un fel de grip. celelalte doua se mai invarteau, dar masina tot nu se misca.''salesman

Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 31 ianuarie 2011 - 05:01

• 0

#625 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2011 - 06:51

asta o fi bun? de ce zice BOAT? e pentru barci? Imagine amplasata
plus ca vad ca e doar de 900 kg ... mie pentru ce greutate imi trebuie? greutatea masinii?
<H1 class=parseasinTitle><H1 class=parseasinTitle>2000 LBS ELECTRIC BOAT TRAILER WINCH</H1></H1>
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi