Mitsubishi Outlander
Scris 03 februarie 2011 - 04:28
nu am iesit in exterior asa pur si simplu si nu am mers deloc tare (cum iti poti inchipui asa ceva nu inteleg).
am dat in fata in spate, am incerat diverese variante. in final am ajuns in pozitia aia.
repet ce am scris mai sus - era zapada afanata si viscolita deci mai multa in unele parti ale drumului decat in altele ...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 03 februarie 2011 - 04:44
Cert e ca ai curaj, si esti de admirat. Ca poate ai prea mult, vezi daca o sa ramai "plantat" prea des ..
Bah, lasand gluma, nu te mai duce si tu in zone d-alea izolate fara sa fiti macar 2 masini. Daca risti, risca macar undeva unde ai posibilitatea sa ceri ajutor usor
Aceasta postare a fost editata de Relu: 03 februarie 2011 - 04:45
Scris 03 februarie 2011 - 05:01
ne-am intors am gasit ajutor, ne-a scos si ma plecat. pac pac
numai ca noi de la masina spre ajutor am mers agale, ne-am oprit, am facut poze, d-astea. nu ne grabeam deloc.
Scris 03 februarie 2011 - 05:34
Era o ipoteza foarte plauzibila, vazand pozitia masinii pe exteriorul virajului.aia cu driftu' vine de la peste deci am ignorat-o natural
Eu cred ca se necesita niste cursuri
Aceasta postare a fost editata de pejte: 03 februarie 2011 - 05:36
Scris 03 februarie 2011 - 08:46
nu stiam ca am o problema, acum aflu de la tine ...
nu am iesit in exterior asa pur si simplu si nu am mers deloc tare (cum iti poti inchipui asa ceva nu inteleg).
am dat in fata in spate, am incerat diverese variante. in final am ajuns in pozitia aia.
repet ce am scris mai sus - era zapada afanata si viscolita deci mai multa in unele parti ale drumului decat in altele ...
Aproape toate care nu au LSD-uri, au aceeași problemă, Subaru inclusiv, doar că la Subaru probabil nu aveai pretenții să intrii acolo, nefiind jeep. Poate nu e o problemă dacă ești conștient de limite. Altfel este.
Vei rămâne în aceeași poziție la nesfârșit. Cum ai pus mașina acolo când eu văd drumul în dreapta nu pricep. Ai fost la LR. Știu că acolo au predat ăia cu cap. Când ești în offroad te dai jos și vezi cum este terenul în față și în spate și stabilești un traseu.
Acum faci ce vrei, până la urmă nici nu e mașina ta, nici nu prea te interesează ce spunem noi aici. Tu știi mai bine.
Eu aștept prima ta experiență cu un troliu.
Eu cred ca se necesita niste cursuri
A fost deja.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 februarie 2011 - 11:39
pai nu pricepi pt ca nu se vede bine in poze (am zis si cateva posturi mai sus). la interior, adica in dreapta, era urcusul foarte abrupt si nu cred ca se putea aborda. oricum am incercat insa vazand ca nu merge am vrut sa o iau mai pe exterior si am ajuns unde m-ai vazut. dar sa stii ca si acolo unde eram era tot drum, nu eram in afara lui.Cum ai pus mașina acolo când eu văd drumul în dreapta nu pricep.
si eu!Eu aștept prima ta experiență cu un troliu.
Scris 04 februarie 2011 - 06:47
....
Eu aștept prima ta experiență cu un troliu.
....
....
si eu!
Daca vei fi tot pe camp ( ca unde ai facut pozele, tot un fel de camp e ), vezi sa ai si trepiedul cu tine.
Scoti troliul, te nomolesti bine, faci poze, si-l bagi la loc in portbagaj.
Dupa care fugi repede dupa tractor ...
Scris 04 februarie 2011 - 09:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 februarie 2011 - 09:27
Scris 04 februarie 2011 - 09:34
cum au intrat aia pe plaja greu de crezut ca ieseai cu lanturi.
in rest ce au zis si colegii mai ia un 4x4 cu tine care sa te ajute in caz de probleme
Scris 04 februarie 2011 - 10:38
ACrew style
Scris 04 februarie 2011 - 10:41
Daca ai si de ce sa te legisuna mai bine troliu, agati, dai de telecomanda si ai iesit
Scris 04 februarie 2011 - 11:05
which sounds cool, doesn't it?... dai de telecomanda si ai iesit, playstation asa.
te legi de-o virgula de ceva...Daca ai si de ce sa te legi
Scris 04 februarie 2011 - 11:13
Am înțeles cum ai ajuns acolo. Ai intrat de bună voie. Se mai întâmplă. Lasă astea, caută zone frumoase că ai unde. Ia-o frumos spre Bucovina și nu trebuie să fie cine știe stațiuni, caută pe hartă sate. Acum câteva zile tocmai ce-mi aminteam că pe vremuri nu aveam navigație, ci o hartă. Era mult mai utilă din multe puncte de vedere. Aveai o altă viziune.
despre fotografie
Scris 04 februarie 2011 - 11:38
Si un tutorial f bun !
Scris 04 februarie 2011 - 02:38
dar treaba aia prima cu zapada cred c-o fac! si imi pun si o lama in fata ca sa stiu o treaba!
acu serios, sa stii ca e pe aici pe la birou un Jimny cu lama care zbarnaia in mare viteza si curata aleile! era foarte amuzat! ))
Scris 04 februarie 2011 - 02:43
Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 februarie 2011 - 02:44
Scris 04 februarie 2011 - 03:00
Aceasta postare a fost editata de cata69: 04 februarie 2011 - 03:00
despre fotografie
Scris 04 februarie 2011 - 03:04
pare a fi in stare buna pentru 25 de ani cati are...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 februarie 2011 - 07:05
Si vanatul unde-l pune ?si-a luat taicameu pentru vanatoare un suzuki samurai.
..................
Daca tinem cont de faptul ca poate nu merge singur, au nevoie de spatiu pt flinte, o gustarica, un "intaritor" ceva, etc. ..........
Un Jimny ar fi fost ceva ceva mai confortabil.
Scris 04 februarie 2011 - 08:12
incape si vantul, nu-i stress.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 februarie 2011 - 10:00
Da aia mica CLASA la majoritatea gipurilor in off-road !!Așa e, nu e greu să-i induci o mișcare de rotație
Sa-l vezi cum o sa arate saracu ( taica-tu !! ) la intoarcere, dupa atata zgaltaiala !!si-a luat taicameu pentru vanatoare un suzuki samurai.
pare a fi in stare buna pentru 25 de ani cati are...
Scris 05 februarie 2011 - 12:55
Scris 05 februarie 2011 - 08:02
...un ATV.si? ce mai zice baietii? ce mai cumparam la masina? hai ca se termina reclamele!
Io-te un articol obiectiv= fun, fun, fun...
Sper sa nu ma baneze, ala...
,,Mai mult, a menajat portofelul si, cu toata greutatea in plus, nu a devenit deloc mai gurmanda.''
http://www.garajul.r...er-fun-fun-fun/
Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 05 februarie 2011 - 08:10
Scris 06 februarie 2011 - 01:37
Life must be taken one disaster at a time
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi