Am niste deviatii comportamentale inexplicabile plus neobrazarea de a nu respecta paradigmele offroadistice pe care doar voi le cunoasteti!
Si mai am si tupeul de a nu agreea laturile sau 2 masini sau statul acasa. Ciudat rau ce sa mai! Nici eu nu stiu cum imi permit…
Guys, caut solutii simple la probleme partiale pt ca nu totul e extrem.
Ce sa fac cu lanturile? Sa le pun/dau jos de 5-10 ori pe zi inainte de fiecare portiune cu zapada si apoi inaintea fiecarui asfalt?
De unde sa stiu daca o sa ma impotmolesc sau nu? Si daca ma impotmolesc cu lanturi si nu am troliu (ca am luat lanturi) ce fac? Ma gandesc la voi?
Si de la primavera in colo cand nu mai e zapada ce fac cu lanturile? Si ce fac daca ma impotmolesc? Ma gandesc iar la voi?
Troliul in schimb sta in portbagaj, iar la un caz se monteaza poate in mai mult timp, dar cu siguranta cu mai mult succes.
Este ca o sol de backup pe care sunt obisnuit s-o am mereu si pe care acum nu o am.
Plus ca e si cool modul ca in care masina se trage din balta.
Si nici nu costa exagerat de mult, insa avantajul principal este ca nu trebuie sa il montez CHIAR DACA NU AM NEVOIE DE EL.
Ma rog, nu ma astept neaparat sa inteleaga cineva, cu exceptia lui Levi, dar mai facem conversatie, mai face mol o poanta, se mai mira cata, d-astea.
Aceasta postare a fost editata de salesman: 02 februarie 2011 - 03:29