Totul despre Android
Scris 15 ianuarie 2012 - 12:55
Scris 15 ianuarie 2012 - 01:10
Mai bine ti-ai exprima o parere personala despre acel SO pe care-l aperi cu atata indarjire
Scris 15 ianuarie 2012 - 01:43
Stirea via iLikeIT
3300mAh, adica dubla fata de ce gasim la acest moment pe piata
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:10
Reciteste-ti posturile, daca uiti cand bati campii !Deci nu citesti ce scriu ci doar interpretezi cum vrei tu
1- nu apar NIMICMai bine ti-ai exprima o parere personala despre acel SO pe care-l aperi cu atata indarjire
2- ce parere sa exprim MAH despre un SO care inca NU A APARUT ???
Nu vezi cat de deplasat esti, judecand ceva ce NU EXISTA INCA ???
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:36
Din ce am mai citit, se pare că o felie mare a aplicațiilor Android ar putea fi compatibilă imediat, numai să se cumpere licențele. După cum bănuiam, Samsung vrea un OS propriu tot mai puternic, chiar dacă nu va fi singurul.
Ținând cont de supremația Samsung, dacă oferă o soluție de mijloc decentă, mi-e că Androidul și-o va fura. Nu că asta nu s-ar fi simțit din timp, vezi achizițiile făcute. Să fie soluția Motorola noul iPhone?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:41
Nu fii rau, vrei sa moara pejte ?? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif....
Ținând cont de supremația Samsung, dacă oferă o soluție de mijloc decentă, mi-e că Androidul și-o va fura...
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:42
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:49
De unde stiu ei ca E naspa, daca nici nu a aparut ??Ca pejte sunt mulți. Deja cam toți spun că Tizen e nașpa.
Nene, multi prosti sunt pe planeta asta ...
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:49
Pai asta e trist. Pentru SamsungCa pejte sunt mulți.
Scris 15 ianuarie 2012 - 03:50
Momentan se pot face o serie de speculații. Intel vrea să oprească dominația ARM. Asta n-ar fi greu de realizat la prima vedere, doar că multe aplicații Android sunt făcute nativ pentru ARM. Intel deja a lansat ideea că nu reprezintă o problemă și că ele vor rula într-un emulator, astfel că utilizatorii nu trebuie să renunțe la nimic dacă aleg hardware Intel.
Chiar citeam un articol pe tema asta mai devreme. Din cate am citit despre arhitectura Android-ului, partea dependenta de arhitectura (ARM - telefoane mobile, majoritatea tabletelor sau x86 - PC-uri) este in driver-ele din nucelul SO-ului. Daca Intel reuseste sa proiecteze procesoare comparabile cu ARM-urile la consum si viteza de procesare, atunci cred ca ar putea intra serios pe piata. Oricum, dupa cum ai spus si tu, asta ar fi transparent pentru utilizator. Dupa parerea mea, Intel e de urmarit in duelul asta.
Scris 15 ianuarie 2012 - 03:57
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 ianuarie 2012 - 03:57
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 ianuarie 2012 - 05:43
De Motorola ala cu bateria de 3300mAh vad ca n-ati zis nimic. Chiar era ceva nou pe piata
Scris 15 ianuarie 2012 - 05:53
Scris 15 ianuarie 2012 - 06:10
----------------------------------
Script for Samsung Galaxy Gio Promises Lag-Free Performance
[SCRIPT][Tweaks]LagFreeV1[One Script To Roll Them ALL]
Improvements:
-MinFree enabled
-Touchscreen sensivity increased
-Zipaligning apps while Booting
-Less aggressive settings for kernel
-Turbo Charged,Makes The launcher very smooth!!
-Better VM management
-Handled Dalvik cache
-New way of loading Binaries
-system tweaks
-Battery Life improvements
Sa nu ziceti ca nu ma gandesc si la voi
Aceasta postare a fost editata de pejte: 15 ianuarie 2012 - 06:10
Scris 15 ianuarie 2012 - 06:10
Tizen sau orice altceva va avea succes garantat dacă este lansat pe piață cu prudență. Când apare, trebuie să nu existe probleme evidente. Numărul de aplicații este irelevant. Aș fi curios câte aplicații din numărul uriaș care există au folosit vreodată toți posesorii de dispozitive cu Android de pe forum. Cred că doar instalarea ar dura luni bune. Că sunt multe și proaste e fix pix. Dar dă bine, asta e adevărat.
Daca Intel reuseste sa proiecteze procesoare comparabile cu ARM-urile la consum si viteza de procesare, atunci cred ca ar putea intra serios pe piata.
Din declarațiile oficiale, ar fi gata cam tot.
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 06:16
Eu dealungul timpului am instalat/folosit cateva sute. Foarte multe dintre ele au fost dezinstalate destul de repede
Oare in cazul merelor cum sta treaba, Appstore-ul fiind controlat mult mai strict de catre Apple ?
Nu numarul total conteaza ci numarul de aplicatii bune/utile/distractive
Scris 15 ianuarie 2012 - 06:26
Requirements:Script for Samsung Galaxy Gio Promises Lag-Free Performance
[SCRIPT][Tweaks]LagFreeV1[One Script To Roll Them ALL]
Improvements:
-MinFree enabled
-Touchscreen sensivity increased
-Zipaligning apps while Booting
-Less aggressive settings for kernel
-Turbo Charged,Makes The launcher very smooth!!
-Better VM management
-Handled Dalvik cache
-New way of loading Binaries
-system tweaks
-Battery Life improvements
Sa nu ziceti ca nu ma gandesc si la voi
-Android Gingerbread 2.3.x
-Root
-Kernel that supports init.d (like CF-Root and CM7 kernels)
-Ext4 system partition
Deci, nu, multumesc
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 ianuarie 2012 - 06:57
Scris 15 ianuarie 2012 - 06:58
Sunt destule cacatisuri, sau aplicatii fake, din pacate...
Requirements:
-Android Gingerbread 2.3.x
-Root
-Kernel that supports init.d (like CF-Root and CM7 kernels)
-Ext4 system partition
Deci, nu, multumesc
da' JB bagi ! Lascarica !!!!
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 15 ianuarie 2012 - 07:09
Cat despre Tizen si eventuale aplicatii ptr el, cum a zis si pejte, nu tre sa fie sute de mii de aplicatii, insa nici sa te trezesti ca vrei sa instalezi o chestie care pe Android sau iOS e banala, iar pe Tizen sa n'o poti avea
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 15 ianuarie 2012 - 07:57
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 08:12
Cu Root-u ce-ai?
Telefoanele alor mei le vreau ca de fabrica. Fara altfel de interventii. Ce fac eu cu al meu e alta poveste, pot sa ii dau si focda' JB bagi ! Lascarica !!!!
Flickr - pozele mele
Scris 15 ianuarie 2012 - 08:49
Scris 15 ianuarie 2012 - 08:57
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 15 ianuarie 2012 - 09:04
De ce sa le ai ca de fabrica daca le poti avea mai bune?
1. nu am timp (la modul general)Ptr ca implica riscuri ... pe langa timpul necesar
2. nu am timp sa studiez ce si cum se face
3. nu stiu daca e usor de revenit la setarile de fabrica in caz de probleme, pentru garantie
4. pana acum nu am plangeri la functionarea lor
Flickr - pozele mele
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi