Totul despre Android
Scris 01 februarie 2012 - 10:10
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 01 februarie 2012 - 10:15
Scris 01 februarie 2012 - 05:17
Apache/cpanel nu e server de mail ci server de web cu un client de webmail. Probabil ca in spate tot un POP3/IMAP este.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 01 februarie 2012 - 11:11
Stiu de varianta alarmei, dar in cazul asta calendarul mi se pare incomplet
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 01 februarie 2012 - 11:27
De acolo te descurci
Scris 02 februarie 2012 - 07:35
Mistocut telefonul Mecea, am luat si eu unul doar ca pe alb pentru prietena mea si merge excelent. Vezi insa ca va trebui sa ii faci update deoarece p970 inca ruleaza Froyo iar acum tocmai au lansat oficial update-ul pentru 2.3 (gingerbread).
tu ai reusit sa-i faci upgrade la gingerbread ?
la mine lg pc suite zice ca exista soft mai nou, ii dau sa faca upgrade, imi deschide lg mobile update care-mi zice ca deja ruleaza cel mai nou soft
asta in eventualitatea ca-i dau upgrade fara backup inainte, ca daca vreau si backup se cracaneaza lg pc suite cu runtime error
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 02 februarie 2012 - 09:46
intrebare : se merita sa ma strofoc sa ma cert cu orange ca nu pot face update cand este disponibil ? sau diferente intre 2.2 si 2.3 e apa de ploaie ?
Scris 02 februarie 2012 - 09:54
- Updated user interface design with increased simplicity and speed
- Faster, more intuitive text input in virtual keyboard, with improved accuracy, better suggested text and voice input mode
- Enhanced copy/paste functionality, allowing users to select a word by press-hold, copy, and paste
- Improved power management with a more active role in managing apps that are keeping the device awake for too long
- Concurrent garbage collection for increased performance
- Android 2.3.3 included several improvements and API fixes
- Android 2.3.5 Improved battery efficiency
Mai multe aici
Scris 02 februarie 2012 - 10:27
Scris 02 februarie 2012 - 12:10
Scris 02 februarie 2012 - 07:31
Calendar> botonu de settings sau cum i-o zice > More > Settings > Reminder settings > Set alerts and notifications
De acolo te descurci
Am gasit, mersi. Problema e ca tot un kkolu face, daca nu stau atent la telefon n'am nici o sansa sa aud piuitul pe care il face el o singura data, dar si ala anemic
Scris 02 februarie 2012 - 08:31
Pe langa ca poti seta timpul de snooze, de cand l-am instalat pe SGS2 suna alarma de mai multe ori dupa fiecare 30 sec (parca) pana ii dai snooze sau dismis sau o editezi.
Scris 02 februarie 2012 - 08:32
am rezolvat misterul, android 2.3 nu exista pentru lg p970 inca, adica exista dar numai pentru alea luate la liber, orange isi personalizeaza cica cu tot felul de mizerii specificice, pot sa confirm, si inca nu si-a personalizat una cu mizeriile specifice si pentru 2.3, au doar pentru froyo 2.2
intrebare : se merita sa ma strofoc sa ma cert cu orange ca nu pot face update cand este disponibil ? sau diferente intre 2.2 si 2.3 e apa de ploaie ?
n-ai sa reusesti nimic, toata lumea are problema asta, si cu Samsung-uri, si cu HTC-uri etc. De regula update-urile via carrier vin cu mare intirziere. Singurul smartphone la care poti face update-urile fara probleme chiar daca e luat de la carrier este... iPhone.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 02 februarie 2012 - 08:55
Alarma in sine am vazut ca ar avea alta buba. Daca pui 2 alarme in aceeasi zi, m'am trezit ca oprind'o p'aia de dimineata, nici aia de la pranz nu a mai sunat ...
LE: sa zicem ca ar merge si direct din calendar. Singura problema care'ar mai ramane e ca soneria o pot alege doar din cele presetate, care's prea scurte ca sa le pot auzi daca am tel in buzunar si eu sunt in masina/afara sau mai stiu eu unde mai e si un pic de galagie. Da mai sap, poate gasesc o rezolvare, fara root sau mai stiu eu ce vraji d'astea
ELE: Mdeah, fara root nu se poate. Practic, si cu root, tot ce faci e sa inlocuiesti una din melodii cu a ta, insa pastrandu'i numele celei originale. Ptr cine'o fi interesat - link
Eu o sa incerc acum Calendar snooze ala, poate ma mai calmez ...
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 02 februarie 2012 - 11:54
Scris 03 februarie 2012 - 12:58
Nusht la mere cum o fi, da la Androide faza asta mi se pare de doi lei, indiferent pe ce tel dai peste ea
Scris 03 februarie 2012 - 01:14
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 03 februarie 2012 - 01:14
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 03 februarie 2012 - 07:56
Pentru modificarea ringtonului de notificare, gasesc Tone Picker, se lauda ca face treaba si pentru alarme si notificari...
O sa incerc cand o sa am un mp3 in telefon.
Scris 03 februarie 2012 - 02:28
Oricum, toata cautarea a avut totusi un rost, ca am invatat cum sa schimb melodia la primirea mesajelor (sms)
O sa vad si Tone picker asta ce stie sa faca
Scris 03 februarie 2012 - 04:16
Scris 03 februarie 2012 - 04:17
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 03 februarie 2012 - 05:26
Pana suna sa aud si eu inchide lumea ...
Scris 03 februarie 2012 - 05:31
Scris 03 februarie 2012 - 05:38
Scris 03 februarie 2012 - 07:15
Ma lupt cu problema asta de o luna (ca-s mai tare de urechi) si alta solutie ...mumu...
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi