Al meu SGS2 a'nceput de azi dimineata sa faca figuri. Peste noapte l'am lasat la incarcat. Azi, pe la vreo 10:30 am auzit un sunet, ca si cum s'ar fi terminat de incarcat bateria (insa era cam ciudat, ca nu avea cum sa dureze atata incarcarea)
I'am decuplat oricum incarcatorul. Si dupa vreo juma de ora a'nceput problema...
Aleator, apare in stanga sus Initializare MTP, ca si cand as conecta cablul USB pentru a'l lega la PC. Sta asa 1-2 secunde, dup'aia apare Scanare finalizata si gata. Dupa care ciclul se reia, dupa cum are chef. Ba chiar la un moment dat imi aparuse simbolul de conectat prin cablu USB si el chiar asa vedea, ca butonand prin meniuri mi'a zis sa deconectez cablul USB ptr a continua
Din pacate goagal, cand il intreb de asa ceva, imi da doar raspunsuri legate de problema cu MTP cand se doreste intr'adevar conectarea la un PC. M'am uitat la mufa USB, am comparat vizual cu cea de la tel sotiei, nu pare nimic diferit. Mufa intra lejer, ca si pana acum.
De aseara pana azi nu am instalat nici vreo aplicatie (nici ieri, de altfel).
Ma gandesc, daca problema persista, sa ii fac un hard reset.
Alte idei?
LE: am uitat sa mentionez, ca uneori, stingand telefonul, se aprinde singur la loc.
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 05 februarie 2012 - 06:40