Totul despre Android
Scris 03 februarie 2012 - 07:21
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 03 februarie 2012 - 07:29
Nu e o problema e un inconvenient ca sunt tare de ureche si-l aud foarte tarziu, zic ca nu e problema pt ca sunt sigur ca are sol doar ca nu i-am gasit inca rezolvarea.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 03 februarie 2012 - 07:40
Poate merge...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 03 februarie 2012 - 08:37
Cand suna (ca e de telefon, ca e notificare, SMS, etc.) da unul, doua ringuri mai incet si apoi crescendo pana la volumul setat (tonurile cu care vine divaisu). Asa daca e in alta camera, DACA il auzi deja a sunat 3-4 ori... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
La Volume + spune:
"A Cyanogen Mod 7 or MIUI ROM is HIGHLY recommended. Running this app on a Stock ROM/Kernel may result in it not working, being far too quiet, or getting even quieter. PLEASE don't comment or rate badly if you are on a Stock ROM as this is most likely the problem.
Thanks."
Deci tot la dat cu toporu' se ajunge.
Probabil, in capul creatorilor de handroid, e sa tii divaisu langa tine TOT timpul, doar cand dormi ai voie sa-l incarci...
Scris 03 februarie 2012 - 08:55
Cu volumul soneriei nici n'am bagat de seama. Cand a zis mecea de problema chiar am intrat sa ma uit daca eu pot seta fara sa fie crescendo Eu insa de la Nokia am ramas obisnuit cu crescendo, asa ca la SGS2 nu mi s'a parut o problema ...
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 03 februarie 2012 - 08:57
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 februarie 2012 - 11:50
1. daca nu ar fi fost permis sa modifici nimic in OS sau aplicatii ar fi fost supernaspa.
2. cu ce vine OS-su' default este supernaspa,
3. sa-ti pui tu add-on-uri care sa faca ce vrei tu este supernaspa
Pana mea, sunt sute de mii de aplicatii, sigur exista una care sa satisfaca 99% cerintele cuiva.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 04 februarie 2012 - 12:16
"sunt sute de mii de aplicatii, sigur exista una care sa satisfaca 99% cerintele cuiva. "
Corect, insa cum faci sa le gasesti ezac p'alea? Intri pe goagal si dai o cautare si poate pe vreun forum gasesti si denumirea aplicatiei care'ti rezolva problema. Ca daca intri direct pe Market si scrii "how to change notifications sound in calendar" nu cred ca'ti apare ceva
Da, stiu, trebea sa ramanem la telefoanele alea de acum 6-8 ani
Nu vad de ce n'am fi nemultumiti de ceva ptr care am dat bani, nu? Sau tie la telefonul pe care'l ai ti se pare totul ezac cum ti'ai dori?
Scris 04 februarie 2012 - 12:33
In rest sunt 100% de acord cu ce a zis alias
Scris 04 februarie 2012 - 12:42
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 04 februarie 2012 - 12:49
Pe mine ma deraneaza atitudinea, si ma repet, nu ma refer la cineva anume, cum ca windows 3.1, nu stie network. Da, dar Novell DOS, stia, si windows 3.11 a incept si el sa stie.
Important este ca putem face pe sculele pe care noi am dat bani ce vrem noi (cu riscurile de rigoare) . Altfel, nu ar mai fi nici o diferenta intre aparatul de fotografiat Smena si SG2.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 04 februarie 2012 - 01:00
Stiu ca pe voi nu va intereseaza 'tunarea' telefoanelor, dar m-am gandit sa postez asta oricum
Scris 04 februarie 2012 - 08:50
@alias telefoanele astea, cel putin unele, nu sunt deloc ieftine asa ca mi s-ar parea normal ca functii elementare sa fie gata implementate ...
Aveti vreo recomandare pt un adblocker ?
Scris 04 februarie 2012 - 09:21
Scris 04 februarie 2012 - 09:28
Custom ROM (CyanogenMOD, cel mai tare/simplu rom), Custom Kernel, Overcloaked (de la 600mhz la 729MHz desi merge lejer pana la 768), etc Si asta de mult, si merge de rupePejte tu l-ai hackuit pe al tau ?
Gandeste-te ca telefoanele astea nu au un 'scop' anume ca bb-urile, adica mail si sms, deci cateva aplicatii pe care s-au bazat si le-a iesit bine.@alias telefoanele astea, cel putin unele, nu sunt deloc ieftine asa ca mi s-ar parea normal ca functii elementare sa fie gata implementate ...
Androidul il poti transforma in orice tip de telefon vrei, de biznis, de multimedia, de...pana mea. Cam orice vrei se poate.
Daca l-ar umple cu playere video, sau editoare foto pe tine te-ar durea fix in cur, ca n-ai avea nevoie. La fel si pe unu care le vrea pe cele amintite mai devreme, s-ar chisha pe ele de aplicatii de mail complexe Cam asta e ideea. Sau asa vad eu lucrurile
Eu folosesc AdFree AndroidAveti vreo recomandare pt un adblocker ?
Aceasta postare a fost editata de pejte: 04 februarie 2012 - 09:33
Scris 04 februarie 2012 - 09:40
Da' n-ai spus ca iar trebuie sa ai handroidu' lovit cu toporu'!...
Eu folosesc AdFree Android
Scris 04 februarie 2012 - 09:50
Scris 04 februarie 2012 - 10:28
Scris 04 februarie 2012 - 10:35
Pejte tu l-ai hackuit pe al tau ?
@alias telefoanele astea, cel putin unele, nu sunt deloc ieftine asa ca mi s-ar parea normal ca functii elementare sa fie gata implementate ...
Aveti vreo recomandare pt un adblocker ?
Sa lamurim niste lucruri:
La masa avem friptura. Adica OS-ul.
Garnitura, adica apps-urile le alegi si le pui singur ca la bufetul suedez.
Mai departe. Hardware-ul este scump. Software-ul este gratuit.
Tuturor li se pare normal ca dupa instalarea unui wingoze sa mai instaleze timp de 3 ore programe obtinute ilegal si in valoare de mii de euro. In andrroid, unde sunt ieftine sau costa cativa firfirici ar trebui sa fie gata instalate.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 04 februarie 2012 - 11:58
Legat de ceea ce a explicat pejte. Sunt de acord sa nu'ti puna nusht ce client de mail complex sau vreun editor video complicat, editoare text sau jocuri, ca intr'adevar, nu tuturor le'ar fi utile (evident, ca si cazul lui mecea, si eu as avea niste aplicatii standard pe care le'as dezinstala daca as putea - noroc ca SGS2 are destul spatiu incat sa nu'mi fac probleme ). Insa sa nu lasi optiunea de a seta soneria crescendo sau nu nu mi se parea c'ar fi necesitat vreo tehnologie avansata. Si totusi, suntem deja la a taspea versiune de Android, problema am gasit'o semnalata pe multe forumuri ... putea fi luata in seama si de cei care au dezvoltat ultileme versiuni
Sunt insa constient si ca telefonul perfect nu'l poti avea daca nu bagi surubelnita in el
Ptr mine, totusi, SGS2'ul deocamdata face tot ce'mi trebuie. Am reusit sa rezolv micile neajunsuri cu instalarea unor aplicatii ... mi'a trecut timpul mai repede
Scris 04 februarie 2012 - 12:15
Scris 04 februarie 2012 - 01:02
Daca retin bine, la un Nokia (d'ala ieftinache - C2 nusht cum) cumparat in dec nu e numai cu crescendo
Scris 04 februarie 2012 - 01:02
Scris 04 februarie 2012 - 01:23
Scris 04 februarie 2012 - 01:29
Flickr - pozele mele
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi