sari cu poza ca altfel te linseaza lumea....
Audi a inceput si el sa faca acum ce au facut altii (BMW, Merc) si a inceput sa reduca putin calitatea plasticelor la interior, se vede tocmai la Q3, la plasticele de la baza bordului si portierelor. Nu ca mi-ar plasa.
Hai sa nu vorbim din carti. Alaltaieri tocmai admiram cat de bine arata plasticele de la bord !
Ceea ce zice Mecea despre BMW vs Audi inclin sa confirm si eu, comparind masina mea cu un A4 al unui prieten, care de nou era mult mai frumos si stralucitor decit al meu 3ar, dar acum pare mult mai "uzat", si tipul chiar are grija de masina...
Mai sa fie ....
Nu vad cu ce ma afecteaza cum e lucrata o masina atunci cind o desfaci, important e sa mearga si sa ramina intreaga, eu o conduc, n-o desfac.
Hai sa-ti spun un mic "amanunt": cand desfaci o masina, se vede cel mai bine daca acele piese sunt cu adevart de calitate, sau doar e "vopsit gardul" !
Si apropo de BMW vs Audi, important e care sunt lucrurile importante, suruburile sau tehnologia? BMW Seria 3 are 6 calculatoare distincte care comanda diferitele chestii ale masinii, pentru motor, directie, ESP etc., in vreme ce Audi are un singur calculator pentru toate,
Intotdeauna 6 piese au sansa de 6 ori mai mare sa se defecteze decat una !
insa ce ati prefera daca e sa trecem la un alt domeniu, un aparat de investigatii medical cu 6 calculatoare integrate sau unul cu un singur calculator?)...
In mod categoric unul !
la BMW exista senzor de temperatura la scaunul incalzit, ca sa nu treaca peste o anumita temperatura sa nu te friga, la Audi incalzeste ca o simpla rezistenta, te cam frige la fund daca nu esti atent etc etc....doar citeva exemple.
TOATE masinile din lume care au scaune incalzite au acel "senzor" !
Mai Frank, eu n-am inteles ( si nu voi intelege niciodata ) de ce posesorii de BMW au convingerea ca masina lor e cel putin nava spatiala, si ca toti ceilalti fabricanti de masini sunt vai mama lor.
Nu va mai imbatati cu apa rece, ca si behemveurile sunt masini, se defecteaza mai des decat majoritatea masinilor facute de concurenta, si nu sunt sub nicio forma "miezul" in piata auto.
Sunt masini bune, dar in mod evident supraevaluate. Poate chiar cele mai scumpe fata de ce ofera !