am avut 2 masini noi, una din banii mei si o dacie de la maica-mea. Nu mai vreau exact pt ce spune alex. Doar daca mi-as permite de la 15k in sus varianta ar fi doar maasina noua.
Esti penibil cu P mare, mergi cu loganul in concedii lasand golful in parcare si te caci pe tine non stop, venind si spunand ce misto-s masinile de la drive test si cum ti-ai lua una daca si cu parca. Vrei tempomat ca sa-ti consume cu inca 0,3% mai putin...
Jane, cand o sa ai 20k euro n-o sa-i dai niciodata pe un Golf, Passat sau ce vrei tu NOU! Pt ca te vei kaka pe dumneata cum o faci si acuma si "domne ce Lexus SH imi iau eu cu 20k" sau "se chisa o seria 5 SH pe un Golf nou" si tot asa.
Eu m-am saturat de troace, m-am saturat sa imi asum riscuri, sa inghit cheltuieli neprevazute post-achizitie si in masura in care imi permit cumpar doar masina NOUA sau cel mult de 1 an vechime. Momentan nu imi doresc si nici nu am posibilitatea de masini megascumpe si nici nu-mi doresc masina de 60k euro cumparata la 30k dupa ce o freaca altul. Prefer ceva ieftin si NOU.
Este parerea mea si n-are nicio legatura cu ce masina merg in concediu, nu ca te-ar f**e pe tine grija cu ce imi plimb eu kurul meu mare. obraznicii chelesc.....
Revenind la tempomat: la unele modele este relativ ieftin, la Golf este inclus in Comfortline, la Passat sari cu 300-500 euro in functie de linia de echipare. Culmea ca pana acuma nici nu m-am gandit ca consuma mai putin pe tempomat
e bine de stiut
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 11 aprilie 2012 - 10:39