carcasa volanului, dintr-un plastic de doi lei. pana si volanul meu la conserva de masina wannabe opel, se regleaza mai mult ( cel putin in adancime )
nicio "usa" nu are deasupra manerele alea de care sa te tii, sau sa agati o haina ceva.
parasolare mici, cu protectia pentru oglinzi din nou dintr-un plastic execrabil.
ornamentele interioare, dintr-o imitatie de nu stiu ce material, cu niste cerculete, pe langa ca erau again dintr-un material super cheap, aveau si un aspect execrabil ( ok, nu stiu daca-s standard sau nu, dar as fi preferat ceva "aluminiu" or something )
in portbagaj, si mai ales pe margini, din nou dam de acelasi plastic, cu aspect ieftin ( gen logan )
vizibilitate execrabila. cel putin in partea din spate ( geamuri laterale spate si luneta )
repet, precum am zis si mai sus, detalii nesemnificative, dar la 80-90k euro parca ai vrea totusi ceva mai premium.
bine, nu astia-s factorii decisivi care m-ar face sa nu imi cumpar asa ceva, dar oricum, sunt lucruri simple, care teoretic nu ar trebui sa coste mult...
despre motor si cutie nu cred ca loc de povesti. totul la superlativ.
mi-a placut mult volanul M. grip bun, cu padele suficient de mari si accesibile.
n-am observat lufturi