Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Păduraru

• Please log in to reply
535 replies to this topic

#401 matrix100008

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 156 Mesaje:
Inregistrat: 09-octombrie 06
  • Marca:Honda
  • Model:Accord
  • Motorizare:2.0 156 CP

Scris 25 august 2013 - 09:50

numa acuma ai inceput sa sesizezi dimensiunea dezastrului ???

explica-mi te rog partea amuzanta, pecare nu o vad de altfel, si in paralel zi, daca se poate, si pe ce se bazeaza punctul de vedere.

Pai... X3 am avut ocazia sa conduc si nu m-a impresionat cu nimic, ba din contra...sa nu mai spun de colegi care au X3 si iarna raman intepeniti in zapada in Bucuresti...sa nu mai spun de probleme de service.

X5 e un suv de sosea...daca iesi cu el pe mai mult de un drum forestier nu face fata...cunosc persoane cu X5 ca nu il tin pentru offroad(si aici nu ma refer la sporturi extreme) ci pentru ceea ce este BMW pe piata si pentru sosea. Despre X6 nu stiu decat de pe net si nu cunosc pe nimeni cu asa ceva insa nu vad ce diferente ar fi fata de celelalte...

Target am avut doar cand lucram la multinationale. Cea mai urata perioada spirituala, materialul nereusind s-o schimbe, de fapt nici n-avea cand ...Targetul actual imi este sa-mi vad tancii sanatosi, hlizandu-se zilnic...Asta-i fericirea pentru mine si...sunt fericit.

Ma bucur pentru tine ca ai copiii sanatosi si iti doresc sincer in continuare sa te bucuri de asta...din pacate prin felul tau de a fi nu cred ca poti emite pretentii nici de educatie si nici de a intelege ca viata se extinde la mult mai multe si poti fi de 1000 de ori mai fericit. Nu doresc sa dezvolt pentru ca ai capacitate limitata de a intelege si m-as chinui degeaba. :(

• 0

The power of dreams...now I know what Soichiro meant...

#402 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 25 august 2013 - 10:31

Aia cu X3'urile care raman intepenite in zapada nu inseamna ca masinile's proaste, ci ca's soferii berbeci. Ori nu au cauciucuri adecvate, ori se baga in zapada inalta, eventual si batatorita (in genul celor adunate pe marginea strazilor dupa ce trec utilajele de deszapezire)

Eu cu Fiesta n'am ramas decat o data blocat, in iarna lui 2009, cand doar ce cumparasem cauciucuri de iarna si imi imaginam ca alea fac minuni. Dup'aia nu am mai patit'o, dar nici nu m'am mai aruncat cu capul inainte

La fel si cu X3'urile, atata timp cat esti constient de ce poate masina, o sa vezi ca e buna. Daca ii ceri mai mult decat poate, normal ca o sa te lase in drum/zapada, dar nu mai e vina masinii :)

Cat despre X5, chiar as fi curios sa cunosc un posesor care'l baga in offroad adevarat, nu doar o iesire pe iarba din cand in cand.

• 1
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#403 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 25 august 2013 - 10:37

.........

Cat despre X5, chiar as fi curios sa cunosc un posesor care'l baga in offroad adevarat, nu doar o iesire pe iarba din cand in cand.

Tre sa fii complet cretin sa intri cu ORICE ics in teren mai nasol decat o poienita.

In primul rand nu face fata, si-n al 2-lea rand pana si un logan trage ture in jurul lui ! :lol:

• -1

#404 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 25 august 2013 - 10:48

... :)Cat despre X5, chiar as fi curios sa cunosc un posesor care'l baga in offroad adevarat, nu doar o iesire pe iarba din cand in cand.

Sechelariu sr mergea cu x5 la vanatoare, nu poti sa-ti imaginezi cat abuz inghitea masina aia, plus ca era vie dovada ca ics cinci chiar mere peste tot.

Pai... X3 am avut ocazia sa conduc si nu m-a impresionat cu nimic, ba din contra...sa nu mai spun de colegi care au X3 si iarna raman intepeniti in zapada in Bucuresti...sa nu mai spun de probleme de service.

X5 e un suv de sosea...daca iesi cu el pe mai mult de un drum forestier nu face fata...cunosc persoane cu X5 ca nu il tin pentru offroad(si aici nu ma refer la sporturi extreme) ci pentru ceea ce este BMW pe piata si pentru sosea. Despre X6 nu stiu decat de pe net si nu cunosc pe nimeni cu asa ceva insa nu vad ce diferente ar fi fata de ..... :(

x5 si x6 sunt acelasi lucru, difera design caroserie dar atat.

eu cu  icsu meu nu am ramas niciodata nicaieri, minus o data cand l-am bagat intenionat aiurea sa vad cat merge pana ramane suspendat, si nu m-am ferit de zapada cu el veci, daca avea anvelope limita era data de intelegera notiunii de garda la sol si plantat pe burta.

Tre sa fii complet cretin sa intri cu ORICE ics in teren mai nasol decat o poienita.

In primul rand nu face fata, si-n al 2-lea rand pana si un logan trage ture in jurul lui ! :lol:

bashti, jet, inteleg ca esti hater, dar totusi mai ia frate si tu o pauza  :lol:  :lol:  :lol:

Aceasta postare a fost editata de mecea: 25 august 2013 - 10:58

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#405 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 25 august 2013 - 10:55

MANELISTILOR !!! :lol: :lol: :lol:

• 0

#406 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 25 august 2013 - 10:57

tu vb ? pescar povestitor, ia zi ce balene ai mai agatat cu diferentialele tale ?

• 0
567576.png

Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#407 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 25 august 2013 - 11:27

X5 e un suv de sosea...daca iesi cu el pe mai mult de un drum forestier nu face fata...cunosc persoane cu X5 ca nu il tin pentru offroad(si aici nu ma refer la sporturi extreme) ci pentru ceea ce este BMW pe piata si pentru sosea. Despre X6 nu stiu decat de pe net si nu cunosc pe nimeni cu asa ceva insa nu vad ce diferente ar fi fata de celelalte...

Ma bucur pentru tine ca ai copiii sanatosi si iti doresc sincer in continuare sa te bucuri de asta...din pacate prin felul tau de a fi nu cred ca poti emite pretentii nici de educatie si nici de a intelege ca viata se extinde la mult mai multe si poti fi de 1000 de ori mai fericit. Nu doresc sa dezvolt pentru ca ai capacitate limitata de a intelege si m-as chinui degeaba. :(

Matrix, si fie doar prin prisma nick-name-ului si ai doar dreptate. Sunt mult prea limitat sa visez 5 ani la o masina de 150 de caluti, avand-o ca target...iar fericit poti ori ba fi, nu ,,se exista'' cu de 1000 ori mai fericit...Asta chiar n-am cum sa- ti explic, tu fiind mult prea educat...

Legat de x-uri aberati la greu ridiculizandu-le...

• 1

#408 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 26 august 2013 - 07:28

...Legat de x-uri aberati la greu ridiculizandu-le...

no shit sherlock, io unu zic ca ce are iReAlu e molipsitor si de la el li se trage.

Aceasta postare a fost editata de mecea: 26 august 2013 - 07:28

• 0
567576.png

#409 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:
Inregistrat: 25-aprilie 12
  • Marca:Skoda
  • Model:Octavia 2
  • Motorizare:1.9 TDI

Scris 26 august 2013 - 09:21

Până și crocodilul de Relu a zis la un moment dat că se conduce mișto, iar tu zici că ai condus și nu te-a impresionat cu nimic?? Greu de crezut.

Acri mai sunt strugurii :D

Aceasta postare a fost editata de kng: 26 august 2013 - 09:21

• 0

#410 matrix100008

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 156 Mesaje:
Inregistrat: 09-octombrie 06
  • Marca:Honda
  • Model:Accord
  • Motorizare:2.0 156 CP

Scris 26 august 2013 - 11:34

Matrix, si fie doar prin prisma nick-name-ului si ai doar dreptate. Sunt mult prea limitat sa visez 5 ani la o masina de 150 de caluti, avand-o ca target...iar fericit poti ori ba fi, nu ,,se exista'' cu de 1000 ori mai fericit...Asta chiar n-am cum sa- ti explic, tu fiind mult prea educat... Legat de x-uri aberati la greu ridiculizandu-le...

Frate tu ai o problema cu capul...iarta-mă ca-ți spun...cred ca multinationalele alea ți-au spălat creierul...dar cu rahat...:)

Până și crocodilul de Relu a zis la un moment dat că se conduce mișto, iar tu zici că ai condus și nu te-a impresionat cu nimic?? Greu de crezut. Acri mai sunt strugurii :D

Dacă unora le place nu e obligatoriu sa-mi placa si mie...
  • 2

The power of dreams...now I know what Soichiro meant...

#411 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 27 august 2013 - 11:19

Stiu c'am mai intrebat si mi'ai si raspuns, dar nu gasesc unde ... ce ET ai la jantele de iarna? 38, cumva?

Ah, si ce dimensiuni ai la pneurile de iarna? Ca in poze nu par iesite in afara, oricum, nimic sa sara in ochi

• 0
Omue inainte de toate ;)

#412 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 28 august 2013 - 07:25

Da, 38, 215/60R16. Diferenta de offset fata de originale este de 10mm - cred eu ca e destul de greu de vazut cu ochiul liber.

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#413 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 21 septembrie 2013 - 12:53

O "mica" revizie azi, inspectie generala, filtre, ulei, bujii. Va trebui schimbat in curand o... bieleta? am uitat exact, bucata aia cu nuca ce pleaca din caseta de directie catre roata - are un mic joc. Placute pe fata in curand, au 30,000km. Bujiile scrie la carte ca trebuiau schimbate, dar aratau foarte bine si astea vechi.

Bineinteles, in bucuresti/romania nu s-a schimbat nimic (in bine):

mîl.jpg

Filtrele sunt identice, 6 luni si 10.000km.

• 0
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#414 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 21 septembrie 2013 - 01:57

Mul;tumeste-te ca nu-i filtrul de ulei asa :))

• 0

#415 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 21 septembrie 2013 - 07:49

Forester, te pricepi la mecanica...Bucata-i buna? :) Cardanu' ce are?
  • 0

#416 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 21 septembrie 2013 - 08:07

Lungime.

• 0

#417 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 21 septembrie 2013 - 08:55

Mda...de la grosime, lipsa ei, probabil...:)
  • 0

#418 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 01 octombrie 2013 - 07:10

Am uitat sa va povestesc aventura cu ITP-ul la padurar.

In primul rand a fost ciudat ca intr-o noapte, cam pe 23 septembrie, m-am trezit brusc cu grija "oare cand imi expira ITP-ul la Forester"? N-am avut vana sa ma ridic in toiul noptii sa ma uit, dar a doua zi am verificat. Guess what? Mai aveam valabil fix 3 zile.

Asa ca a doua zi ma duc la un punct ITP dubios care este peste bulevard de blocul meu. Ghinion, il opreste pt supracontrol pe ala dinaintea mea. Nu mai pot sta, renunt.

Sun la Hyundai unde facusem si la aspirata, cu gandul sa testez si amortizoarele (dubiosii n-aveau stand de test pt amortizoare). No problem, facem programare, dar despre ce masina vorbim? Aaaa, Subaru? E cam probleme cu estea, stiti noi nu prea facem subaru (sa mori tu, am facut eu la celalalt forester). De fapt problema e ca nu corespunde seria motorului in cartea de identitate, lipseste litera din fata numerelor si trebuie sa va trimitem la rectificare daca nu o aveti. Nu o am... si da, imi aduc aminte ca la fel am supt-o si la haspirata. Injur.

Dar nu mai bine va duceti direct la RAR sa faceti ITP-ul? Ca daca e problema va face pe loc si modificarea in carte. Bah, zic, nu esti prost degeaba, sun la RAR.

OK, raspunde o tanti, ce vreti, ITP faceti in Grivita, da, dar asa... de ce nu faceti unde faceti de obicei (in traducere, ce p.lm cautati la noi?). Pai stiti, litera, serie motor, subaru. Aaaa, daca e si cu rectificare musai sa va carati in Voluntari. F.uck you!

Ma mai gandesc putin si zic lasa mah ca ma duc din nou la dubiosii mei maine.

Zis si facut, ma duc, aflu ca in ziua precedenta pe langa ala au mai oprit la supracontrol si pe urmatorii doi (deci ma oprea  si pe mine daca nu ma tiram!). Intru pe stand, hai sa vedem seria motorului. Cauta astai disperati, nimic. E asta mah? Nu mah, ca e prea lunga si are multi de doi, nu e aia, mai cauta. Eu intre timp il f.ut in gura pe precedentul propetar, de ce scula lui la 2 itp-uri facute nu l-au trimis la rectifcare si tot eu tre sa o sug?

Astia intre timp nimic, suna la RAR, unde e mah seria motorului la subaru asta? Da mah, EJ25. Putin in stanga pe sub intercooler. Nu e mah. Bine mah, ma mai uit.

A trecut deja juma de ora, le arunc cu juma de gura "sa moara Veta ca n-am schimbat motorul", "io te cred dar daca ma opreste ca si ieri imi pierd painea".

Se trece la artileria grea - camera video tip endoscop care e bagata printre toate maruntaiele motorului. Dupa vreo 15 minute si inca doua telefoane dam de urma seriei motorului. Cu o echilibristica demna de circ, contorsionism pentru a baga pe unde trebe camera, se vad niste cifre. Al doilea se uita la monitor "da, mai la stanga, nu, invers, mai la dreapta atunci, ala ie, e ceva cu 8030, da mah ala e, asa e si in carte, se termina cu 8030, gata mah, fu.tu-i ma-sa, gata, da-i drumul". Cine dracu sa mai vada ca e si o nenorocita de litera in fata seriei... URAAAAAAAAAAAAA, deci asa a scapat si ala dinainte de rectificare, huh?

Platit, dat mana, plecat veri hepi. The End.

• 0

#419 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 01 octombrie 2013 - 07:24

deci a fost un itp cu finalizare si happy end :lol:

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#420 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 01 octombrie 2013 - 07:39

Daaaaa! :lol: :lol:

• 0

#421 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 01 octombrie 2013 - 10:46

am patit la fel cu una din mazde, cre ca cu doiu, da nu bag mana in foc, juma de ora s-au fatzait langa ea si au mesterit in disperare sa-i gaseasca seria ...

• 0
567576.png

#422 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 07 octombrie 2013 - 11:57

O "mica" revizie azi, inspectie generala, filtre, ulei, bujii. Va trebui schimbat in curand o... bieleta? am uitat exact, bucata aia cu nuca ce pleaca din caseta de directie catre roata - are un mic joc. Placute pe fata in curand, au 30,000km. Bujiile scrie la carte ca trebuiau schimbate, dar aratau foarte bine si astea vechi.

Bineinteles, in bucuresti/romania nu s-a schimbat nimic (in bine):

attachicon.gifmîl.jpg

Filtrele sunt identice, 6 luni si 10.000km.

Nimic nu stii... n'ai luat filtru cu carbon activ, cum a zis Relu :P

Iar cu seria am stat  si eu la RAR la autentificare vreo 15 minute cu 3 de'acolo cautand de zor cu o camera endoscop fara "succesuri", pan'a venit un tip mai in varsta si mai mare in grad ca aia si a facut lumina.

Mie la Fiesta nu mi'a cautat nimeni seria de motor, s'au uitat doar la VIN. Asa ca la sf lui 2014  cand imi expira ITP'ul cred ca merg tot la aia, ca nu's asa curiosi sa caute si seria de motor. Sau mai bine ma interesez eu ezac unde e, sa nu trebeasca sa astept cine stie cat p'acolo

• 0
Omue inainte de toate ;)

#423 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2014 - 07:14

Vreme trece, vreme vine, nimic nou. Din planurile mele reiese ca totusi in februarie ar trebui sa reusesc sa schimb distributia, ca ma cam streseaza subectul.

Are vreo 83500km acum. Intre timp m-am prins ca trebuie sa fiu mai atent cu acceleratia pe vremea asta umectata, ca daca nu sunt cu volanul drept fuge repede de fund, un pic, nu mult dar chiar si in treapta a doua.

• 0

#424 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 20 ianuarie 2014 - 09:02

n-are esp, din cite imi amintesc, right? din cite povestea cata, daca mergi tare, te poti trezi ca fuge deodata de fund foarte violent...

• 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#425 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2014 - 09:11

Nu are ESP intr-adevar. Si eu nu prea am dat in ea, ca n-am curajul, dar pe vremea asta se pare ca tot e prea mult. :)

• 0

6 useri citesc subiectul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi